- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Подаруй
Столиком задоволений. В міру високий та на вид надійний. Колір все ж не такий, як на картинці.
- Достоинства:
- Зручно як для сніданку, так і для роботи в ліжку.
- Недостатки:
- Хотілося б більш насичений колір.
- Юлия З***Отзыв от покупателя. Продавец: Подаруй
Дякую, столик той що й просили
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Подаруй
- Валерій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Подаруй
Столик нормальний. Але не зрозуміло, чому на фотографіях товару столик вкритий лаком, а той що насправді продається - ні. Поверхня по-моєму ну зовсім не захищена від вологи, та й на дотик не те щоб приємна. Дуже цікаво, скільки він такий протримається. Адже призначений для їжі і мити його рано чи пізно точно доведеться.
- Достоинства:
- Легкий, зручний
- Недостатки:
- Незахищена поверхня
- Анастасія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Подаруй
Столик гарний, але я ним порізала два рази пальці, все було в крові, спитаєтесь як це сталося? А одна ніжка не хотіла розкладатись, і в якийсь момент коли я все ж хотіла розкласти ніжки, одна з них при відкриванні врізалась мені в пальці. Це не має так бути, а так, виріб не поганий, але будьте обережні при відкриванні цих ніжок, а краще надягайте міцні рукавиці))
- Яна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Подаруй
був на подарунок, купляла півроки тому. зручний, можна використовувати і правшам, і лівшам, чудова річ
- Карина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Подаруй
Чудовий столик, на подарунок))
- Достоинства:
- Дуже зручний, правда роз'ємніться під телефон, трохи малуватий. Можливо телефон більш завеликий
- Інна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Подаруй
дуже сподобався, зручний, легкий. Швидка доставка. дякую!
- Яна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Подаруй
купляла на подарунок, все сподобалось
- Достоинства:
- зручний, багатофункціональний, широкий, приємний колір
- Недостатки:
- шаршавий (не покритий лаком)
- Продавец Подаруй
Доброго дня, Яно!
Щиро дякуємо вам за відгук і те, що обрали наш столик для сніданків! Дуже раді, що вам сподобався його багатофункціональний дизайн і зручність. Щодо шероховатості поверхні, обов’язково передамо цю інформацію на виробництво для подальшого вдосконалення.
Ми завжди раді отримувати зворотний зв'язок від наших клієнтів і готові відповісти на всі ваші запитання.
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Подаруй
зроблений просто на коліні. ДУЖЕ розчарований. нікому не раджу
- Достоинства:
- нема
- Недостатки:
- шуршавий, неполакований, погано пахне (клеєм).
- Борис Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Подаруй
Чудово
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Подаруй
Дуже гарний столик, саме головне зручний. Брала на подарунок чоловіку. Дуже сподобався.
- Достоинства:
- Зручний, і вмісткий.
- Недостатки:
- Не має.
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Подаруй
Проблема решена
Не покрытый лаком, с отломами, который пришлось отмывать от грязных пятен?
- Ирина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Подаруй
Хороший столик! Очень удобный, лёгкий. Супер что есть место как для чашек, так и для бокалов... Уже получив только заметили место для телефона,что тоже порадовало. Качество хорошее, доставка быстрая. Отличная покупка,мы очень довольны!
- Ірина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Подаруй
Столик отримала, дякую.Замовленням задоволена.Замовляла на подарунок.
Хочеться сказати велике спасибі тій людині,яка вигадала цей столик та виготовила.- Достоинства:
- Приємний колір,зручний,багатофункціональний,легкий.
- Олена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Подаруй
Гарний столик. Доставили дуже щвидко. Дякую. Виглядає стильно, багатофункціональний. Висота від кінця ніжок до стільниці 20 см., що мене хвилювало, та й взагалі дуже вдалі розміри та дизайн. Купувала на подарунок сімейній парі - вони вельми задоволені!
- Достоинства:
- Вдалий дизайн, якість, ціна.
- Богдана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Подаруй
Отримала столик, замовляла на подарунок, тому поки оцінити можу лише в зібраному вигляді. Зовнішньо виглядає якісно, приємний колір, все в наявності. Подобається його багато функціональність, думаю іменинниця залишиться задоволеною)
Магазин швидко виконав замовлення, рекомендую.- Достоинства:
- Багато функціональність, легкий, якісно виглядає
- Недостатки:
- Поки не виявлено, оскільки брала на подарунок
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Подаруй
столик за свои деньги прекрасный, красивый, лёгкий и имеет много опций. советую
- Достоинства:
- недорогой, приятный
- Недостатки:
- ножки на болтах, а не на шарнирах
- Кристина Г***Продавец: Подаруй
Товар пришел с браком, еще на почте отправили обратно
- Достоинства:
- Хорошо, что была оплата наложенным платежом
- Недостатки:
- Столик рассыпался на глазах
- Продавец Подаруй
Дякуємо за ваш відгук та вибачаємося за незручності, які ви зазнали. Ми завжди прагнемо до високої якості нашої продукції, тому прикро чути, що виникла така ситуація.
Добре, що ви змогли відмовитися від товару на пошті без додаткових витрат, в будь якому випадку ми б вам компенсували витрати або замінили товар на інший. Ми вже взяли до уваги ваш відгук і проведемо додаткову перевірку нашої продукції, щоб уникнути подібних випадків у майбутньому.
Сподіваємося, що у вас залишаться позитивні враження від нашого обслуговування, і ми будемо раді бачити вас знову в нашому інтернет-магазині!