- Володимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: PROFI
Сітка гарної щільності і кольору. Зелені вже набридли..
На забор ще не монтував, але подобається.- Продавец PROFI
Доброго дня.
Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо Ваш вибір і прагнемо, щоб співпраця з нами залишала лише позитивні враження.
Будемо раді новим замовленням від Вас!
Гарного дня і мирного неба!! З Повагою, інтернет-магазин PROFI.
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: PROFI
Сітку використали для веранди - для захисту від сонця - з задачею справилася, а ще й додатково захищає від протягу)
- Достоинства:
- Колір, щільність
- світлана п***Отзыв от покупателя. Продавец: PROFI
Дякую,всім за змістовні відгуки саме вони вплинули на мій вибір. Сітка дійсно має хороші властивості,рівні краї, хорошу щільність.
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: PROFI
Дуже добра сітка. Дякую автору попереднього відгуку, його фото мало вирішальну роль)
Сітка плотна, добре сплетена, петлі гладенькі, більш менш рівненькі, не стирать. Подекуди уздовж краю з 10ти метрів є пара пропусків в 1-2 петлю, та це не помітно і ні на що не впливає.
З усіх сіток що я бачила ( а окрім магазинів і ринків я ще ходила по приватному сектору трохи підглядала)) - це одна з кращих! (більшість зелених трохи дешевше в ціні, та виглядають значно гірше, ніби авоська для цибулі)
Верхній край трохи плотніший, але не як окрема тасьма (таке іноді буває), і виглядає дуже пристойно. Кріпили на рабицю стяжками і лляним шнуром.
Продавець хороший, я оплатила наперед на рахунок ФОП, відправили навіть раніше ніж казали - на наступний ранок вже можна було отримувати, жодних проблем не було із замовленням.
Дякую, бажаю вам адекватних покупців- Достоинства:
- Ціна /якість
- Недостатки:
- Ніби немає
- Стас Р***Отзыв от покупателя. Продавец: PROFI
Сетка норм, посмотрим на сколько хватит. Цвет соответствует, а то на фото товара он больше фиолетовый чем коричневый.