- Юрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чек прислали аби що! Щоб бумажка була, на полвині нічого не видно від словва зовсім. Дякую захалатність!!!!
- Достоинства:
- Не знайшов
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що ваш досвід був негативним. Ми цінуємо, що ви повідомили нам про це.
- Андрей Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux
Прислали швидко, добре працюе нарiкань немае
- Достоинства:
- Цiна-якiсть
- Недостатки:
- Немае
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Андрій!Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Будемо раді дарувати Контролер тиску автоматичний Vitals aqua Вам ще більше позитивних емоцій.
З повагою завжди Ваш UNi Lux
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все працює прекрасно. Вимикаеться коли нема потоку води. Таким чином насос не смикається при зміні тиску в системі. Працює плавно.
Якщо не виникне ніяких поломок, то контроллер чудовий. На данній момент працює і проблем нема
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук, повертайтесь до нас ще!
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не рекомендую даний контролер, В ньому не дороблено регулювання верхнього тиску. В мене на манометрі тиск було 8 атмосфер, що призвело до пошкодження труб та протікання між стиками.
Хто вже купив даний контролер рекомендую докупити автоматику яка буде відсікати верхній тиск.- Достоинства:
- Ціна, якість корпусу, має захист від сухого ходу, манометр тиску
- Недостатки:
- Відсутність регулювання верхнього тиску.
- Артем К***
Якщо оцінка тільки за відсутніть регулювати верхній тиск, то краще не брати її до уваги.
Цей пристрій зроблений для іншої цілі, а саме вимикати при відсутності потоку. А не доводити до верхнього тиску.
Це нормально і так повинно бути.
Системи де потрібно регулявати верхню межу тиску, то інша справа. І там використовуються реле з вимиканням по верхній межі. Наприклад система води з додатковим баком в який закачуеться вода під тиском.
В такій системі цей контроллер не підійде.
Він зроблений для інших цілей
- Сергій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Контролер тиску простий в монтажі та вже місяць працює без збоїв. Підключив самостійно без проблем
- Достоинства:
- Ціна та простота монтажу
- Недостатки:
- Не виявив
Представитель компанииДень добрый. Спасибо за Ваш отзыв!
- Іван К***Продавец: Rozetka
підтримує стабільний тиск у системі, захищає насос від гідроударів і перевантажень та знижує потребу в ручному контролі
Представник постачальникаДобрий день
Щиро дякуємо за відгук! Нам надзвичайно приємно, що ви оцінили якість товару. Ваша думка дуже важлива для нас!
З повагою, офіційний дистриб'ютор бренду Vitals.
- НиколайПродавец: Rozetka
Хороштй контроллер, меня привлек тем, что устанавливается вертикально. Есть встроенный манометр, разводка труб под 90 градусов, что очень хорошо и удобно. В целом претензий к работе контроллера нет - все четко и слаженно.
- Виталий Е***Продавец: Rozetka
Вопрос к специалистам:
В характеристиках указано "Давление остановки: 0.6 МПа"
А если насос не способен создать 6,0 бар, двигатель насоса будет продолжать работать ..
или как-то регулируется этот верхний предел?
Спасибо.
Представитель компанииВиталий, в данном случае указано рекомендованное максимальное давление в системе для безопасного использования контроллера. Контроллер выключает питания насоса при достижении им своих максимальных значений давления. Отрегулировать Вы можете нижний предел включения контроллера.