- Лариса П***Отзыв от покупателя. Продавец: HQ-Box. Длина: 6. Плотность: 42
Кріплення агроволокна до дуг зламалися, не встигли навіть закріпити. А само агроволокно порвалося при першому не дуже сильному вітрі. Товар не сподобався.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дуже погана якість як агроволокна, так і кріпленнь
- Продавец HQ-Box
Ларисо, дякуємо за зворотний зв'язок. Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою проблемою під час встановлення парника. Надійність кріплень та щільність матеріалу є важливими для захисту рослин, і ми обов'язково передамо вашу скаргу виробнику для перевірки цієї партії на міцність. Дякуємо, що допомагаєте нам контролювати якість асортименту, попри такий прикрий досвід.
- Влад К***Отзыв от покупателя. Продавец: Містер Tools. Длина: 8
Доповнення до першого відгуку, встановив парник, при закріпленні агро волокна лопнула третина затискачів що ідуть у комплекті, якщо жінка або руки не дужі то краще купити іншого виробника!
- Достоинства:
- Дешевше чим у інших виробників
- Недостатки:
- Не якісні затискачі агро волокна, третина лопнула при установці.
- Стелла К***Отзыв от покупателя. Продавец: HQ-Box. Длина: 3. Плотность: 42
Парник гарний, але защепи всі недобрі, полопали, розламалися навпіл. Добре що у мене з попереднього парника залишилися старі, вони добротні.
- Недостатки:
- Защепи чи прищепкии як там вони називаються, не якісні, всі розломилися навпіл.
- Продавец HQ-Box
Дякуємо за зворотний зв'язок, Стелло! Приємно, що ви оцінили якість самого парника. Нам дуже шкода, що затискачі виявилися крихкими. Ми візьмемо це до уваги при перевірці наступних партій товару. Якщо у вас виникнуть додаткові питання щодо замовлення, ми завжди на зв’язку. Вдалого вам врожаю!
- Влад К***Отзыв от покупателя. Продавец: Містер Tools. Длина: 8
Фактична відстань між дугами 0,86 м замість 1 м ,довжина парника 8•0.86= 6,88 м , виробник дурить на длинні парника. Продавець не перевіряє товар що продає.
- Достоинства:
- Парник "Господар" 8 м , все виготовлено і запаковано без браку та у повному комплекті.
- Недостатки:
- Фактична довжина парника не відповідає заявленій виробником.
- Бондар О***Отзыв от покупателя. Продавец: HQ-Box. Длина: 3. Плотность: 42
Парник чудовий,але доставка дорожче чим коштує парник((((
- Продавец HQ-Box
Олександре, дякуємо за відгук!
Раді, що парник вам сподобався і виправдав очікування
Розуміємо ваше зауваження щодо вартості доставки — інколи вона залежить від габаритів товару та тарифів перевізника. Дякуємо, що поділилися досвідом, це буде корисно й іншим покупцям.
Будемо раді вашим наступним замовленням! - Олег К***
Можете скористатись підпискою Смарт, 50 грн на місяць і по дуже багатох позиціях доставка безкоштовна, при вартості замовлення від 200 грн
- Олександра М***Отзыв от покупателя. Продавец: UNI-OK. Длина: 3. Плотность: 40
Теплиця якісна, все супер
Дякуємо за відгук. Мирного Вам неба
- Наталия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: UNI-OK. Длина: 8. Плотность: 40
Добре
- Продавец UNI-OK
Дякуємо за відгук. Мирного Вам неба.
- Пушкарь И***Отзыв от покупателя. Продавец: UNI-OK. Длина: 3. Плотность: 40
Клас
- Продавец UNI-OK
Дякуємо за відгук. Мирного Вам неба.