- Кирило Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер. Цвет: Прозрачный. Объем: 450
товар відповідає опису, швидко відправили
- Достоинства:
- такий як і описано
- Недостатки:
- не знайшов
- Продавец Лоукостер
Доброго дня! Дякуємо за високу оцінку та відгук. Раді, що товар відповідає опису, а відправка була швидкою.
Користуйтесь із задоволенням, будемо раді вашим новим замовленням!
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер. Цвет: Прозрачный. Объем: 450
Прекрасна склянка, але може бути завелика для маленьких долонь
- Анатолій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер. Цвет: Прозрачный. Объем: 450
Классный стакан,люблю когда чая много)
- Достоинства:
- объем
- Недостатки:
- не обнаружил
- Продавец Лоукостер
Дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку!
Раді, що склянка Вам сподобалась і обʼєм повністю виправдав очікування Подвійне скло ще й допомагає довше зберігати температуру напою, тож чаю точно вистачить надовго.
Будемо раді бачити Вас знову серед наших клієнтів на Rozetka — у нас є й інші стильні варіанти посуду для поціновувачів великих порцій
- ЛеоОтзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер. Цвет: Прозрачный. Объем: 450
Товар класний, але я б не рекомендував. Бʼються супер легко. Із 3 вижила лише одна. Поки.
- Достоинства:
- Стиль
- Недостатки:
- Довговічність
- Продавец Лоукостер
Дякуємо за зворотній зв'язок, врахуємо ваші побажання у майбутньому.
Приємного користування!
- АнастаияОтзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер. Цвет: Прозрачный. Объем: 300
Крутецкий стакан за такую цену
- Достоинства:
- Упаковка и скорость доставки
Доброго дня, Анастасія!
Дуже приємно, що Вам сподобався стакан.
Приємного користування!
- Юлия Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер. Цвет: Прозрачный. Объем: 300
- Достоинства:
- Отличные стаканы
- Недостатки:
- Не выявлено
- Лоукостер
Здравствуйте! Спасибо за Ваш отзыв. Будем рады видеть Вас снова.
- Володимир Л***Продавец: Лоукостер. Цвет: Прозрачный. Объем: 300
Добрый день! Какая высота стакана?
- Лоукостер
Добрый день! Высота 11,5 см
- Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет: Прозрачный. Объем: 450
Задоволена
- Достоинства:
- Цілісність
- Недостатки:
- Віктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 450
Лопнув всередині за тиждень користування
- Недостатки:
- Якість 0/10
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет: Прозрачный. Объем: 450
Як на фото (хіба що латте в мене не таке красиве), швидка доставка, гарне пакування
- Продавец Catchgoods
Доброго дня!
Щиро дякуємо Вам за відгук Раді, що склянка загалом сподобалась, а також що Ви відзначили швидку доставку та пакування
Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців на Rozetka
- Яна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет: Прозрачный. Объем: 450
Дуже сподобалась склянка, не важка. Приїхала швидко і гарно упакована. Раджу до покупки.
- Достоинства:
- зручна
Доброго дня!
Щиро дякуємо Вам за відгук та рекомендацію. Нам дуже приємно, що склянка Вам сподобалась і Ви залишилися задоволені покупкою та пакуванням.
Нехай користування приносить лише приємні враження! Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців на Rozetka
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 300
Нормальні, але живуть трохи більше півроку.
Брав у квітні, мив чисто у посудомийній машині, брав спеціально для неї, бо в характеристиках підтримувалася. Раніше юзав інші, але у них у всіх через кілька мийок потрапляла вода через запаєні місця всередину, з цими таких проблем не було, але є нюанс.
За останній місяць 3 бокали тупо лопнули зсередини. Саме під час пиття, дно просто лопається і напій заповнює пустий простору в середині стакану.- Достоинства:
- Гарні, великі
- Недостатки:
- Через пів року просто лопаються з середини.
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за детальний відгук і за те, що поділилися своїм досвідом використання.
Нам прикро чути про ситуацію з бокалами. Описане руйнування дна під час використання не є нормальною поведінкою виробу, навіть з урахуванням миття в посудомийній машині. Ми обов’язково передамо цю інформацію постачальнику для перевірки якості партії та уточнення рекомендацій з експлуатації.
Дякуємо за ваш зворотний зв’язок — він допомагає нам покращувати якість товарів і сервіс.
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет: Прозрачный. Объем: 300
В характеристиці вказано обʼєм не 300 мл а ближче до 400 мл, якщо до верху налити. Може комусь важливо
- Достоинства:
- Зручно тримати, ціна , зовнішній вигляд
- Недостатки:
- Поки нема, минулі витримали 1.5 рокі і почала вода попадати через подвійне дно
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 450
Замовляв 300 та 450 мл. Упаковки різні, але всередині, всі однакового розміру. Навіть не зрозумів. Але склянки наче гарні, подивимося як покажуть себе з часом після миття в посудомийній машині.
- Достоинства:
- Великі
- Недостатки:
- Не зрозуміло щодо розміру
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Гарного вам дня!
Замовляв 300 та 450 мл. Упаковки різні, але всередині, всі однаково розміру. Навіть не зрозумів. Але склянки наче гарні, подивимося як покажуть себе з часом після миття в посудомийній машині.
- Достоинства:
- Великі
- Недостатки:
- Не зрозуміло щодо об'єму
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що склянки вам сподобались зовні, і сподіваємось, що вони виправдають ваші очікування у щоденному використанні. Нам дуже шкода, що виникло непорозуміння з об’ємом склянок. Можливо, через особливості дизайну з подвійним склом візуально здається, що об’єм однаковий, але запевняємо вас — кожна склянка відповідає заявленому об’єму (300 мл та 450 мл). Якщо у вас залишились сумніви, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки — ми обов’язково допоможемо розібратись. Гарного вам дня!
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет: Прозрачный. Объем: 250
все сподобалось, виявилась більшою, ніж здавалось на фото, 250 мл то внутрішній об"єм
- Достоинства:
- гарна, легка
- Продавец Catchgoods
Дякуємо Вам за відгук, приємного користування!
- Лана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет: Прозрачный. Объем: 350
чудова склянка, купуала на подарунок, чай чи коктель виглядають супер естетично
- Достоинства:
- вигляд, ціна
- Недостатки:
- Margo L***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 350
стакан сподобався, поки акція ще три візьму
- Достоинства:
- швидка доставка, приїхало все ціле
Представник постачальникаДякуємо за відгук.
- Лана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 350
Склянка досить легенька як на свої розміри.
З напоями виглядає гарно, і холодні напої руки н морозять
Представник постачальникаДякуємо за те, що обрали товар нашої торгової марки.
Бажаємо приємного користування!
- Лилия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 450
стакан більший ніж здається) для любителів лонг дрінків - саме то
Представник постачальникаДякуємо за те, що обрали наш бренд, і знайшли час поділитися враженнями.
Бажаємо приємного користування!
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 250
Выглядит бокал довольно интересно, лёгкий и удобный, объем 250-270мл, что соответствует описанию.
Представник постачальникаДякуємо що вибрали саме наш бренд.Будемо вдячні за відгук через півроку !)
- Алёна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 250
Классный толи стакан толи чашка, очень стильный. Рекомендую.
Представник постачальникаДоброго дня, Алена!
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 250
Удобный стакан, прохладный напиток не греется от рук, а тёплый дольше сохраняет тепло... Хорошо смотрится
- Достоинства:
- Удобный, хорошо смотрится, сохраняет температуру напитка
- Недостатки:
- Не нашёл
Представник постачальникаДоброго дня, Максим!
Щиро дякуємо Вам за відгук, раді, що сподобалось!
- Карина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 250
дуже стильна склянка, максимально сильно подобається, тепер і дома роблю напої, як в дорогих закладах з красивою подачею)) скло міцне, ненароком була кинула на підлогу, то не розбилось, це радує)
дякую Розетці за якісний товар!- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Карина!
Щиро дякуємо Вам за відгук, раді, що сподобалось!
- Игорь Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 300
Чудові стакани, працюють
- Достоинства:
- Вмісткі, подвійна стінка
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Ігор!
Щиро дякуємо за відгук, раді, що Вам сподобалось!
- Павел Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 300
интересная идея для небольшого подарка
- Достоинства:
- Большая емкость, оригинальный дизайн
- Недостатки:
- небольшая точка на дне, возможно из-за технологии выдува
Представник постачальникаДоброго дня, Павло!
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 300
Все отлично)
- АнастасіяПродавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 450
Один із стаканів прожив 3 дні. Під час перемішування цукру чайною ложкою (абсолютно без зусиль) розбилося дно.
- Достоинства:
- Стильний дизайн
- Недостатки:
- Дуже хрупкі
- Євген П***Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 250
Гарний стакан, виглядає дуже стильно, зручно користуватися, гарно виглядає напій у ньому
- Достоинства:
- Вигляд
- Оксана Т***Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 250
Дуже гарний стакан, стильний дизайн, завдяки подвійному склу в руку не пече, гарна якість лиття, зручний у користуванні, досить вмістимий.
- Достоинства:
- Дизайн
- СергійПродавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 300
Я дуже задоволений, що придбав саме цю скляну з подвійним дном. Вона надзвичайно універсальна та ідеально підходить для будь-яких напоїв. Склянка виготовлена якісно, міцне та довговічне скло. Вона має зручну форму та легка у користуванні. Неодмінно раджу!
- Достоинства:
- Якість, універсальна, зручна, міцна
- Недостатки:
- Не знайшов