Отзывы покупателей о Скамья для жима универсальная WCG 0020 с верхней тягой и партой Скотта + комплект штанга и гантели 128 кг
- Святослав З***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Цвет: Черный
качество стыков сварки - ужасное , варил то ли с будуна, первокурсник . блины сделаны из пластика но держать в руках их не возможно выпадет с рук . плюс залито бетоном
- Достоинства:
- вес
- Недостатки:
- качество
- Продавец WGroup
Добрий день.
Дякуємо Вам за зворотний зв’язок. Нам важливо, щоб товар відповідав заявленій якості.
Пластикове покриття дисків та їх наповнення передбачені конструкцією цієї моделі.
Водночас зауваження щодо зварних швів обов’язково перевіримо.
Просимо звернутися до нас та надіслати фото — у разі виявлення виробничого дефекту ми вирішимо питання із заміною товару.
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Цвет: Черный
Сьогодні прийшло, зібрав за хвилин 30-40. За свої гроші просто топ. Рекомендую!
- Достоинства:
- Не хлипка. Все продумано.
- Недостатки:
- Поки не знайшов.
- Продавец WGroup
Сергію, доброго дня! Дякуємо за ваш відгук і рекомендацію.
Раді, що лава WCG 0020 з комплектом вам сподобалась, швидко зібралась і виправдала очікування. Дуже приємно, що ви відзначили міцність конструкції та продуманість моделі.
Бажаємо комфортних і результативних тренувань!
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Цвет: Черный
не було багато деталей, відправляли декілька раз, тому що не докладали, батерфляй взагалі не зручний
- Достоинства:
- дешево багато блінів
- Недостатки:
- багато малих нюансів
- Продавец WGroup
Перепрошуємо за незручності, які виникли з комплектацією та під час користування товаром. Нам шкода, що довелося кілька разів довідправляти деталі — розуміємо, що це неприємна ситуація.
Дякуємо за ваш відгук, він допомагає нам звертати більше уваги на перевірку комплектації перед відправкою та покращувати сервіс.
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Цвет: Черный
Все добре, але там пару болтів не було, но то таке. Збірка гарна, покриття ціле. Єдине що-я не знаю, що можна придумати під тримач ніг, для верхньої тяги, бо з гарним вісом ти полетиш уверх. Нема упору. Чи то щось приварити, чи я не знаю. Думаю.
- Достоинства:
- Все зібрано доволі якісно, зварні шви якісні, покриття матове добре.
- Недостатки:
- Пару болтів не було, ну і з верхнім блоком щось думаю.
- Продавец WGroup
Ми вдячні Вам за відгук і зауваження, вони допомагають нам удосконалювати продукцію. Перепрошуємо за ситуацію з болтами. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення — ми безкоштовно довідправимо відсутні елементи
- Святослав З***
так же не доложили 2болта м8 60мм
- Максим Х***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Цвет: Черный
Все добре працює, доставка новою поштою 1700грн.
- Достоинства:
- Легка збірка
- Артём Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Цвет: Черный
Все сподобалося дякую
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Цвет: Черный
Не погано,як для домашніх тренувань. Один диск на 10 кг з рідиною, чутно як вона переливається. А в цілому задоволені. Доставка новой поштою 1500
Доброго дня
Давайте замінимо за наш рахунок цей один блін - Олена Г***
Дякую, вже як є, диск вже використовуємо,не звертаючи уваги на це.
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Цвет: Черный