- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Цвет: Черный
некомплект! Нету одного болта, который крепит верхнюю тягу (у ног), нету подъёмного блока для блинов для верхней тяги. Ну и довеском нету наболдашников для ручек батерфляя
- Недостатки:
- некомплект
- Продавец WGroup
Доброго дня
Зв'язалися з клієнтом, довідправили все за наш рахунок, а також додали подарунок до посилки - Олександра К***
недостающие детали выслали оперативно. Но ребята из магазина, уже бы не позорились и не заикались про мифический подарок! В плёнку и бумагу был упакован недостающий блок, винт и насадки. И больше ничего. Впечатление от магазина просто ниже плинтуса
- КристинаОтзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Цвет: Черный
Для домашніх тренувать саме те, функціональний, всі кріплення встали на свої місця, але одного болта не вистачило. Є QR код з інструкцією по збірці, та на ютубі багато різних відео як зібрати, в цілом нічого важкого в збірці немає.
З мінусів капає щось з одного 10кг диска і чутно як жидкість переливаєтся в ньому. В цілому все чудово, дуже добре було запаковано, приїхало цілим. Доставка кур'єром нової пошти 2100 грн.- Достоинства:
- Функціональний, якісний, все приїхало як було заявлено. Пакування на високому рівні.
- Недостатки:
- Для мена немає
- Продавец WGroup
Дякуємо вам, за такий розгорнутий і теплий відгук!
Нам дуже приємно, що лава виправдала ваші очікування, усе приїхало добре запакованим і збірка не викликала великих труднощів.
Перепрошуємо за ситуацію з болтом, якого не вистачило, а також за диском 10 кг. Будь ласка, напишіть нам у чат до замовлення або через сервіс підтримки — ми обов’язково допоможемо вирішити це питання. Дякуємо, що звернули на це увагу.
Бажаємо вам комфортних і результативних тренувань!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Цвет: Черный
Комплект дуже якісний, як за свою ціну — все надійно, міцно, без жодних нарікань. Замовив увечері, вже зранку зв'язалися і оперативно відправили. Доставка кур'єром нової пошти обійшлася в 1800 грн. Всім задоволений, товар повністю відповідає очікуванням. Рекомендую!
- Достоинства:
- Якість, ціна, функціонал, швидкі терміни доставки, простота збірки лави, наявність усіх коментуючих
- Анастасі С***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Цвет: Черный
На батерфляї немає палок під валики, через це не зрозуміло як ним користуватися. Сам тренажер для домашніх тренувань підходить. Палки під гантелі зроблені, по відчуттям, з міцного пластику.
- Недостатки:
- Відсутні палки для батерфляю
- Продавец WGroup
Доброго дня
Зв'язалися з Вами, пропонуємо довідправку за наш рахунок
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Цвет: Черный
Все отлично,собрал легко.Доволен!
- Достоинства:
- Довольно качественный товар.
- Недостатки:
- Пока не заметил.
- Сило
Скажете будь ласка, а сколько за доставку или самый доставали??
- Продавец WGroup
Добрий день. доставка близько 1200 грн
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Цвет: Черный
Які гроші така якість, але прийшла не повна комплектація...Тай таке
- Достоинства:
- Недостатки:
- Неповна комплектація
- Senpai Y***
Друзі будьте обачні при комплектації дякую
- Владислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Цвет: Черный
В целом тренажер понравился. Из минусов, одна деталь не сошлась с отверстием на другой, не влазит болт. То есть конструкция рабочая, но держится эта деталь на 3 вместо 4х болтов. И работа менеджера не впечатлила, не отвечают на сообщения.
- Достоинства:
- Многофункциональность
- Недостатки:
- Качество деталей
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Цвет: Черный
Для домашних тренировок комплекс просто супер! Сборка несложная, но ключи лучше использовать свои) . Для роста 185 см - некоторые упражнения на пределе комфорта.
Очень доволен !- Достоинства:
- Для дома - лучшее что можно придумать
- Михаил В***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Цвет: Черный
Все пришло в полной комплектации, как на фото. С сборкой проблем не было. В целом все хорошо)
- Достоинства:
- Есть все для выполнения базовых упражнений в домашних условиях)
- Недостатки:
- Доставка 800грн к стоимости
- Иван Я***Продавец: WGroup. Цвет: Черный
Качество не соответствует описанию
- Достоинства:
- Достоинства Не увидел,а наоборот огорчился
- Недостатки:
- Целый год собирал Хотел сыну сделать подарок,а там Плохо провариные детали,стоимость доставки,говорили 800грн,а вышло почти 1400грн.