Отзывы покупателей о Парник Agroparnik 15 м, Плотность 50 г/м
- Синсевич Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Prolisad. Длина: 5. Ширина: 1.2. Плотность: 50
Цілий сезон стояв на городі над зеленню, кожного дня відкривав, зачиняв, все витримало. Начеб все і просто, але функціонально і якісно. На наступний сезон такий не купуватиму. Тому що це знов використовуватиму цей ;)
- Достоинства:
- Ціна, якість, додаткові кріплення
- Недостатки:
- Вікторія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Prolisad. Длина: 4. Ширина: 1.2. Плотность: 50
Хороша тепличка, зі своєю задачею справляється
- Достоинства:
- Компактна, зручна у використанні
- Недостатки:
- Кіт думає, що то його новий будиночок, лежить на огірках
- виктория ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Prolisad. Длина: 4. Ширина: 1.2. Плотность: 60
Заказ пришел быстро, качество хорошее,агроволокно плотное.Спасибо Розетке.Рекомендую
- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Prolisad. Длина: 4. Ширина: 1.2. Плотность: 42
Парник супер! Високий і вмісткий, агроволокно щільний!
- Достоинства:
- Високий і вмісткий
- Недостатки:
- Не знайшла
- Prolisad
Дякуємо за відгук)))
приємного користування.
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Prolisad. Длина: 2. Ширина: 1.2. Плотность: 60
Все виправили відповідально ставляться до своїх клієнтів.Рекомендую
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Prolisad. Длина: 5. Ширина: 1.2. Плотность: 42
Якби ще були якісь елементи для кріплення агроволокна на наторцях, то оцінка була б відмінно з плюсом
- Достоинства:
- Упаковано в картонну коробку, прийшло у визначені терміни. Парником задоволений. Товар відповідає замовленню. По вартості - з доставкою вийшло дешевше ніж у магазині поруч
- ИннаОтзыв от покупателя. Продавец: Prolisad. Длина: 6. Ширина: 1.2. Плотность: 60
Парник добре запакований, гарної якості, дуже швидко і просто встановлюється, велике дякую продавцю і виробнику за якісний товар.
- Продавец Prolisad
Вітаємо!
Дякуємо, що Ви поділились своїм досвідом використання парника, це дуже важливо для нас. Ми раді, що Вам сподобалась якість виробу та легкість встановлення. Наша команда працює для того, щоб Ви завжди були задоволенні нашою продукцією.
Гарного Вам дня!
З повагою, команда Prolisad
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Prolisad. Длина: 4. Ширина: 1.2. Плотность: 42
Замовив 3 парника, зараз думаю замовити ще. Гарний парник. Збирається та встановлюється за 5 хвилин. Хвилювався за якість кілочків, але вони досить надійні, витримують навантаження при заглибленні. Довжина від першої до останньої дуги - 4 метри, відповідає характеристикам.
- Достоинства:
- Швидка доставка
Простий монтаж
Гарні комплектуючі - Недостатки:
- Не впевнений що місця прошивки дуг довго витримають, з часом побачимо
- Василий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Prolisad. Длина: 5. Ширина: 1.2. Плотность: 42
Никак не могли найти нужную длину в 5 метров(переделываем огород, в будущем будут в основном 5 метровые грядки в коробах), наконец то нашли в этом магазине.
Парник немного выше стандартного, где то на 10см, что очень хорошо. Сделан добротно.
Если будем живы, то в следующем сезоне закажем еще несколько таких. В общем штук восемь нужно, интересно или есть оптовые цены;) Спасибо.- Достоинства:
- Хорошее качество, 5 метров, высокий
- Недостатки:
- нету
- Продавец Prolisad
Василю, дякуємо вам за відгук. Нам дуже приємно, що вам сподобалося.
- Ольга Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Prolisad. Длина: 3. Ширина: 1.2. Плотность: 30
Все как в описании, доставка быстрая.
- Недостатки:
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Prolisad. Длина: 4. Ширина: 1.2. Плотность: 50
Замовила парник батькам в село. Оперативно відправили, доставка через Укрпошту близько 5 роб. днів, я так і розраховувала, тому все сподобалось і загалом враження від замовлення лише позитивні! Чекаємо, поки розтане сніг, і будемо використовувати за призначенням. Рекомендую!
- Достоинства:
- Оперативно відправили, товар відповідає нашим очікуванням
- Недостатки:
- Поки не виявили
- Продавец Prolisad
Дякуємо, за прекрасний відгук! Дуже приємно, що Ви залишилися задоволені нашою роботою і якістю нашої продукції. Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом!
- Ірина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Prolisad. Длина: 2. Ширина: 1.2. Плотность: 60
Гарна якість агротканини.
- Лугуева Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Prolisad. Длина: 2. Ширина: 1.2. Плотность: 60
Парник відповідає опису та розміру. Все добре.
- Владимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Prolisad. Длина: 4. Ширина: 1.2. Плотность: 60
Чудовий парник
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Prolisad. Длина: 6. Ширина: 1.2. Плотность: 50
Все ок.
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Prolisad. Длина: 5. Ширина: 1.2. Плотность: 50
Гарний сервіс, прийшов трошки не такий, вина виробника, але продавець звязався і швидко все вирішив
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Prolisad. Длина: 6. Ширина: 1.2. Плотность: 42
Все є, практично, рекомендую
- Руслан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Prolisad. Длина: 4. Ширина: 1.2. Плотность: 42
Гарний парник
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Prolisad. Длина: 4. Ширина: 1.2. Плотность: 42
Супер.
- Петро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Prolisad. Длина: 4. Ширина: 1.2. Плотность: 50
Рекомендую
- Достоинства:
- Повністю задоволені парником. Добре виконує свої функції захісту рослин від негоди.
- Недостатки:
- Валерий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Prolisad. Длина: 3. Ширина: 1.2. Плотность: 42
Отличный парничок. Всё как в описании, включая коплектацию.
- Достоинства:
- Лёгкая установка, адекватная цена.
- Недостатки:
- Нет.
- Олеся З***Отзыв от покупателя. Продавец: Prolisad. Длина: 3. Ширина: 1.2. Плотность: 50
Чудова теплиця! Все було в наявності (по 9 шт)! Такими теплицями користуюся давно
- Достоинства:
- Зручна, краще за плівку
- Недостатки:
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Prolisad. Длина: 4. Ширина: 1.2. Плотность: 42
Хороший парник, купували для томатів і огірків, якістю задоволені на 100%, комплектність повна. Рекомендую до покупки
- Достоинства:
- Ціна і швидка доставка
- Недостатки:
- Копич О***Отзыв от покупателя. Продавец: Prolisad. Длина: 4. Ширина: 1.2. Плотность: 42
Задоволені покупкою. Парник відповідає опису, всі кліпси в наявності. Навіть при дуже сильному вітрі стояв непохитно
- Богдан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Prolisad. Длина: 6. Ширина: 1.2. Плотность: 60
Всё отлично, парничок, то что нужно, взял три штуки, один 60 плотность и два по 50 плотность, посмотрим сколько прослужат, но для лучшего эффекта советую накрывать дополнительно клеёнкой .
- Достоинства:
- Цена хорошая
- Недостатки:
- Пока нету
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Prolisad. Длина: 4. Ширина: 1.2. Плотность: 50
Парник пока-что меня устраивает, что будет дальше посмотрим.
- Достоинства:
- Укрепил парничок стоит как гвоздик, ожидал что большой ветер снесёт но этого не произошло, так что выбор произвёл незря.
- Недостатки:
- Жидковаты дуги, хотелось бы пожёшче, ну что возьмёшь от пластиковых трубок.
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Prolisad. Длина: 4. Ширина: 1.2. Плотность: 50
Парник просто чудовий, купувала бабусі на подарунок, для дачі
- Olga S***Отзыв от покупателя. Продавец: Prolisad. Длина: 6. Ширина: 1.2. Плотность: 50
Тепличка відповідає заявленим параметрам. Звичайна классна. А от консультанти магазину даного мене вразили. Максимально клієнтоорієнтовані !! Буду звертатись ще до цього продавця.
- Достоинства:
- Ціна- якість . Супер
Вітаємо!
Дякуємо за відгук, Ваша думка дуже важлива для нас. Ми працюємо задля того, щоб наші клієнти залишались задоволеними. Будемо раді бачити Ваші нові замовлення.
З повагою, команда Prolisad
- Андрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Prolisad. Длина: 6. Ширина: 1.2. Плотность: 60
Продавець дуже зацікавлений, якість агро волокна значно краща ніж те, що продається , на прохання додати до замовлення додаткові комплектуючі отримали позитивну відповідь. Пересилку замовляли Укрпоштою, запакований дуже гарно.
- Достоинства:
- Ціна, якість, зацікавленість.
- Продавец Prolisad
Вітаємо!
Дякуємо за відгук. Для нас дуже цінним є те, що Ви залишилися задоволені. Ми намагатимемось і надалі Вас радувати!
З повагою, команда Prolisad
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Prolisad. Длина: 4. Ширина: 1.2. Плотность: 42
Отримала. Прийшов вчасно, цілим та у комплекті. Чекаю на весну, щоб перевірити на практиці. Сподіваюся виправдає очікування. Дякую продавцю.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Prolisad
Вітаємо!
Дякуємо за позитивний відгук. Для нас дуже цінним є те, що Ви залишилися задоволені! Ви допомагаєте нам ставати кращими!
Гарного Вам врожаю!
З повагою, команда Prolisad
- андрей р***Отзыв от покупателя. Продавец: Prolisad. Длина: 6. Ширина: 1.2. Плотность: 50
Очень просто устанавливать..удобно открывать одну сторону для полива..растет все очень хорошо..рекомендую
- Достоинства:
- Удобный,надёжный в эксплуотации
- Недостатки:
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Prolisad. Длина: 6. Ширина: 1.2. Плотность: 60
Замовляв діду в село. Був в використанні один сезон, казав дуже хороший парник, якісний, все сподобалось
- Достоинства:
- Відмінно виконує свою роботу, гарна якість
- Недостатки:
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Prolisad. Длина: 4. Ширина: 1.2. Плотность: 42
Виглядає як на фото на сайті
Парник відповідає заявленим характеристикам продавця.
Легко встановлюється та є зручним у використанні.
Тканина достатньо щільна (після одного року використання - не порвалася)- Достоинства:
- Парник відповідає заявленим характеристикам продавця. Легко встановлюється та є зручним у використанні. Тканина достатньо щільна
- Недостатки:
- Руслан Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Prolisad. Длина: 4. Ширина: 1.2. Плотность: 60
Дуже гарної якості
- Людмила Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Prolisad. Длина: 3. Ширина: 1.2. Плотность: 60
Сопоставимое цена качество
- Достоинства:
- Удобство установки и сборки
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Prolisad. Длина: 3. Ширина: 1.2. Плотность: 42
Хороший товар.Соответствует описанию..Пользуемся,довольны..
- Достоинства:
- Цена-качество