Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Гантель наборная композитная Titan Edition 25 кг (пластиковый гриф со стальным стержнем)

• Ігор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop. Вес: 20

Гантеля хороша, коробка трохи підвтомлена, але сама гантеля в хорошому стані. Блини були в якомусь маслі.

• Продавец  Infinito Shop

Ігор щиро дякуємо за високу оцінку гантелі, за коробку окремо перепрошуємо. Диски були не в маслі, а в розчині яким покриваються на фінальному етапі виготовлення, пробираються серветками зі спиртом або ж помити з миючим засобом. Бажаємо вдалих і ефективних тренувань!

• Віталій Л***

Дякую,все сподобалося

Достоинства:
    За такі гроші ідеальна якість,рекомендую
    • Продавец  Infinito Shop

Дякуємо Віталій за високу оцінку нашого товару та обслуговування. Нехай гантелі довго та з користю служать! Чекаємо на Вас ще!

• Микола С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop. Вес: 25

Хочу подякувати компанії за якісний товар. Гантелі супер. Все збалансовано. Не вагайтесь, беріть. Вони реальні монстри))

Достоинства:
    Ціна, якість
    • Продавец  Infinito Shop

Щиро дякуємо Вам в першу чергу Микола за відгук про нас та наш товар. Ми раді, що Ви лишились усім задоволені. Нехай гантелі служать довго та з користю! Вдалих Вам та ефективних тренувань!

Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop. Вес: 25

ІМХО, присутній страх того, що стержень може тріснути при якихось певних умовах. Але думаю, якщо охайно поводитися з ними, то все буде добре. Хотів би підкреслити, що можливо для когось буде визначальним фактором, що диски відносно великі в діаметрі і при певних вправах буде не зручно користуватися ними.

Достоинства:
    Класні гантелі за свою ціну. Добре тримаються в руці.
    Недостатки:
    Ймовірність того, що стержень може тріснути при певних умовах. Відносно велике в діаметрі диски.
    • Продавец  Infinito Shop

Щиро дякуємо Роман за такий широкий та об'єктивний відгук. Стосовно стержня, то він не трісне, витримує навантаження до 50 кг (перевірено). Диски дійсно об'ємні від того і ціна значно нижча ніж за сталеві .
      Ми раді, що Ви лишились задоволені нашим товаром та обслуговуванням. Нехай гантелі довго служать!

• Роман Т***

Окей, дякую за інформацію. Що стосовно вертикального навантаження на гантелю, різьба та гвинт добре втримає при такому навантаженню?

• Роман Т***

Якщо взяти максимальну вагу (25 кг)

• Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop. Вес: 25

Гантелі класні.Ми повністю задоволені товаром.Рекомендую!!!

Достоинства:
    Зручні.
    • Продавец  Infinito Shop

Щиро дякуємо Ольга за високу оцінку нашого товару. Ми щасливі коли наші клієнти усім задоволені. Нехай гантелі довго та з користю служать Вам!

• Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop. Вес: 25

Продавец сразу связался для уточнения заказа + постоянно находился на связи, товар доставили быстро.

Достоинства:
    Гантели отличного качества (блины, резьба без брака). Удобно сидят в руке. Советую)
    • Продавец  Infinito Shop

Щиро дякуємо Марина за високу оцінку нашого обслуговування. Ми раді що Ви лишились задоволені компанією Infinito Shop та нашим товаром. Нехай гантелі довго та з користю служать!

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop. Вес: 25

Рекомендую даний магазин для спортивних замовлень. Перевірено.

Достоинства:
    Якісний товар, швидка доставка, приємне обслуговування клієнтів
    Недостатки:
    Відсутні
  • Олег Г***
    Продавец: Infinito Shop. Вес: 25

Доставили быстро. Гантели хорошие в руке сидят ручка проризинина, из-за этого не выскакует из рук

Достоинства:
    Гантели очень хорошие
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  Infinito Shop

Щиро дякуємо Олег за високу оцінку нашого товару. Нехай гантелі служать довго та з користю!