Отзывы покупателей о Гантель наборная композитная Titan Edition 15 кг (пластиковый гриф со стальным стержнем)
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop. Вес: 8
Все чудово
- Достоинства:
- Без нарікань
- Продавец Infinito Shop
Анна, дякуємо за високу оцінку гантелі та нашого обслуговання, раді, що Ви усім задоволені! Вдалих тренувань!
- Алёна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop. Вес: 10
Гантель приїхала неушкоджена, не зважаючи на погане пакування. Всі деталі цілі і в повному комплекті.
- Достоинства:
- Швидко зав'язалися та відправили товар,хороша ціна і якість також
- Недостатки:
- Погано запакована,коробка порвалася при транспортуванні, деталі гантелі не були в плівці,чи якомусь захисному матеріалі,лише тонкий чорний пакет,навіть не замотані.
- Продавец Infinito Shop
Доброго дня Альона, дякуємо за позитивний та об'єктивний відгук нашого товару. Інформацію стосовно упакування передамо на склад. Нажаль поки не придумали інших способів пакування. Нехай гантель довго та з користю служить! Дякуємо, що обрали компанію Infinito Shop!
- Андрій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop. Вес: 18
Гантелька нічо так, надіслали в повній комплектації, все як треба, лише виходить накладно брати через доставку, 30% від вартості вийшло за доставку
- Продавец Infinito Shop
Дякуємо за чіткий і об'єктивний відгук Андрій. Стосовно доставки, нічого зробити не можемо, товар важкий, а тарифи пошти високі. Кожен клієнт перед замовленням повинен розуміти і зважувати усе перед покупкою. Ми раді, що самою гантелею Ви задоволені, це основне! Гарних Вам тренувань!
- Назарій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop. Вес: 10
Відмінна якість!
- Недостатки:
- Продавец Infinito Shop
Щиро дякуємо Назарій за високу оцінку нашого товару. Ми раді що Ви усім задоволені.