Отзывы покупателей о Кружка CREMA SHINE, 290 мл, зеленый 387192.25

Оценка пользователей 4.21/5
  • юрий к***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Красный. Объем: 860

класс. пить так пить.исполнение орошее.

Доброго дня, Юрій!

• Іван Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Серый. Объем: 860

Чашка клас)

Доброго дня, Іване!

• Олександр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Желтый. Объем: 300

Рекомендую, але треба чітко розуміти об'єм кухоля, щоб він не був замалим

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Відсутні

Доброго дня, Олександре!
      Дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку:)
      В характеристиках товару ми додаємо повну інформацію товару, яка відповідає дійсності, об'єм кухоля 300 мл.

• Наталія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Желтый. Объем: 860

Гарна, великий об'єм

Достоинства:
    Якісна чашка, виробництво

Доброго дня, Наталія!

• Светлана Б***

Все чудово. Зручно і гарно.

Достоинства:
    Універсальний.
    Недостатки:
    Не має.

Доброго дня, Світлана!
      Дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку!

• Никита С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Фиолетовый. Объем: 860

Купил данную кружку себе для чая.
    Просто супер! Огромный размер.
    Рекомендую.

Достоинства:
    Большая кружка))))))
    Недостатки:
    Отсутствуют.

Доброго дня, Нікіта!
      Дякуємо, що обрали наш товар та залишилися задоволені якістю.
      Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців.
      Приємних та вдалих Вам покупок:)

• Олег

Чашка красивая, но оказалась слишком большой - когда просишь заварить и принести чая в любимой чашке, то ребенок 13 лет с трудом ее одной рукой поднимает. Если вспомнить старые, совковых времен, кружки для кваса то эта чашка больше той что на 0,5 считай в полтора раза. Но это не критично - в к конце концов можно не наполнять ее до краев.

Достоинства:
    большая и красивая
    Недостатки:
    слишком большая

Доброго дня, Олег!
      Дякуємо, що обрали нашу продукцію.

• Ольга І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Синий. Объем: 860

Чашка класна!!

Доброго дня, Ольга!
      Дякуємо, що обрали нашу продукцію та залишилися задоволені якістю придбаного товару.

• Аліна Г***

Гарна велика чашка. Зручна. Мені подобається.

Доброго дня, Аліна!
      Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені нашим товаром.
      Ваш позитивний відгук – найкраща нагорода для нашої команди. Дуже дякуємо за вашу підтримку!
      Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію .
      Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару.

• Игорь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Голубой. Объем: 860

Чашка хорошая, пока не сильно долго пользуюсь, но мне нравится, я доволен.

Доброго дня, Ігор
      Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію та залишилися задоволені якістю придбаного товару.

• Вікторія В***

Чашка красивая, милая, удобная, но 800 мл!

Достоинства:
    Вид, удобство, форма
    Недостатки:
    Объём указан не верно

Доброго дня, Вікторія!
      Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію.
      Щодо об'ємів, ми робили заміри рідини по цій чашці, і там рівно 890 мл, можливо, ви щось наплутали:)

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Красный. Объем: 590

В характеристиках пишут, що обʼєм 600 мл, а приїхало мені 450 мл. Чи то помилка відправника чи на сайті не правильно вказаний обʼєм!

• Петро Л***

• Алексей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Желтый. Объем: 590

купляв двічи по дві чашки
    першу пару перевірив при оплаті - все ОК
    другу пару не перевіряв - і отримав одну чашку сколоту
    причому не при транспортуванні (були б уламки та й запакована досить ретельно)
    виходить - такий "сюрприз" вклали свідомо, розраховуючи на неповернення
    "дякую" всім причетним, не стільки шкода грошей скільки зіпсовано настрій

Достоинства:
    сама по собі чашка без нарікань, велика і зручна
    Недостатки:
    одна з 4-х прийшла бита

Доброго дня Олексій!
      Приносимо свої вибачення за будь-які незручності, яких ви зазнали.
      Ми вже звернулися до представників Розетки, щоб вони зв'язалися з вами і зробили обмін товару.
      Зобов'язуємося вжити всіх необхідних заходів!

Щоб більше не виникало таких проблем, перевіряйте будь ласка, товар одразу у відділенні Розетка при отриманні.
      Сподіваємося бачити Вас серед своїх покупців.

• Алексей П***

Приємна несподіванка - зі мною зв'язалась Розетка, прийняли товар, повернули гроші.
      Негатив перетворився на позитив.
      За витрачений час (і трохи нервів) я отримав досвід - перевіряй !
      Чашки суперові, це я вже казав ...

• Алла П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Фиолетовый. Объем: 290

На зовнішність претензій не має, але обʼєм не 300 мл, а до 250. Сьогодні отримала і перевірила, тому одну зірочку знімаю за невірну інформацію

Недостатки:
    Не відповідає обʼєму

Доброго дня Алла!
      Ми хочемо вибачитися за будь-які невідповідності вашим очікуванням.
      Виробник коли вказує об'єм, має на увазі рідину, налиту до країв, тобто у кухля точний об'єм 290 мл.

• Сергей К***

Виміряв на вагах тефаль вмісткість мілілітрів,вийшло 75cl(сантилітри) це 750 мл..!Заявлених 860 мл. немає!

Достоинства:
    матеріали
    Недостатки:
    ціна
    • Сергей К***

якщо залити під верх,буде 760 мл. 100мл. помилка на сйті

• Олександра К***

Тільки но отримала чашку, реально нема 860 мл, але вона гарна і якісна. Але некоректна інформація щодо того, скільки мл в чашці трохи засмутила(

• Ирина Ж***

Солнечная чашка. Когда-то были такого плана разноцветные кофейные чашки. Наверное, ностальгия.

• Андрей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Голубой. Объем: 600

Треснула после 3-го раза использования(
    И что прикажете с ней делать? 14 дней не прошло после покупки

Достоинства:
    Стильная, в 2-х цветах, большой объем
    Недостатки:
    Для временного использования, брак
  • Віталій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Серый. Объем: 290

Важлива була дата доставки, але розетка кожен день міняє її на наступний день. Без інформування.

Достоинства:
    Не знаю, ніяк не доставлять
    Недостатки:
    Доставка від #Rozetka
    • Микола А***

Будь ласка, не занижуйте оцінку самому товару, ви вводите інших покупців в оману, для оцінки розетки є окремі для цього ресурси

• Ірина К***

Класна чашка!
    Об'єм як раз пити чай взимку!
    Посуд Tescoma дуже люблю саме за якість)

Достоинства:
    Гарна, об'єм
    Недостатки:
    Поки не виявила

Доброго дня, Ірина!