Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Эспандер кистевой силиконовый 4FIZJO X-Hard 27 кг Black (P-5907739313768)

Оценка пользователей 4.44/5
  • Отзывы про товар продавца forFIZJO
  • Ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: forFIZJO. Уровень нагрузки: 27

Цілком пристойний виріб. Має ергономічну форму. Брав на 27 кг - легкувато стискається

• Ілона
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 13

Даже зручний і якісний еспандер,приємно тримати в руці. купували дитині, задоволений.Підійде і жінкам.

Достоинства:
    Якісний матеріал, зручна форма.
    Недостатки:

Доброго дня, Ілоно! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд 4FIZJO. Бажаємо приємного користування!

• Владислав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 27

Силіконовий еспандер дійсно відчутно опирається — 27 кг навантаження ідеально для тренування сильного хвата. Матеріал приємний на дотик і не ковзає в руці. Компактний та надійний — зручно брати із собою куди завгодно.

Доброго дня, Владиславе! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд 4FIZJO. Бажаємо приємного користування.

• Джейсон С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 27

Не знаю як у кого, мій еспандер цілий до сих пір. Користуюся доволі часто. Для тих, хто хоче завдяки такому еспандеру накачати передплічча як у моряка Папая, одразу можна порекомендувати якісь механічні пристрої. Ці еспандери не для такого, це треба розуміти.

Достоинства:
    форма, матеріал
    Недостатки:
    ціна трохи кусюча

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд 4FIZJO. Бажаємо приємного користування!

• Нина П***

Триснув

Достоинства:
    Пив року протягнув
    Недостатки:
    Радянський за рубль лучше

Доброго дня, Ніно.
      Дуже прикро, що у вас таке сталось. Нам складно якось коментувати вашу ситуацію не маючи інформації за яких умов і з якою інтенсивністю експлуатувався еспандер. Залиште, будь ласка, свої контакти через чат підтримки, з вами сконтактує наш фахівець для вияснення і спробує якось посприяти.
      Дякуємо за розуміння.

Вітаємо, Ніно.
      Підтримка Розетки повідомила, що номер який ви вказували для замовлення постійно перенаправляє на автовідповідач.
      Без контакту з вами ми не можемо розібратись у ситуації і якимось чином вам допомогти.
      Ви також можете написати нам на пряму через телеграм-чат підтримки:
      ссылка
      Дякуємо.

• Олег Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 22

однозначно рекомендую. Легкий, компактний, зручно брати з собою. Навантаження, для мене особисто, саме то що треба

Доброго дня, Олеже! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд 4FIZJO. Бажаємо приємного користування.

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 22

Гарний

Достоинства:
    Легкий компактний
    Недостатки:

Добрий день, Артеме! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд 4FIZJO. Бажаємо приємного користування.

• Володимир Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 27

Якість, ніби, не погана, можливо за рахунок такої фоми ще не порвався. Користуюся близько пів року, не дуже активно. Розмір наче й не малий, але зважаючи на форму замалий хід пальців при стисканні (не знаю, зрозуміло чи ні що я маю на увазі, вибачте,пояснюю, я вмію). Крім того, для мене він зам'який.

Достоинства:
    Якість нече не погана.
    Недостатки:
    Замалий діпазон стискання.

Доброго дня, Володимире.
      Чесно кажучи не надто зрозуміло, що саме вам не підійшло.
      Чому б це еспандер мав порватись? Він виконаний з високоякісного силікону, який є дуже еластичним.
      Розміри виробу є зазначені в описі. Хід еспандера, як і його жорсткість, відповідає рівню навантаження - 27 кг.

Важливо розуміти, що еспандери такого типу не мають великих значень опору. Вони цінуються в першу чергу завдяки відмінній ергономіці. Тому це хороший варіант для того, щоб розігріти кисті, зняти напругу чи стрес, а також для використання при відновленні та реабілітації.

Якщо ж потрібні еспандери з великим рівнем опору, то такі також маємо в асортименті.

• Олег Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 27

Це просто must have, для мене саме те що треба, покупкою задоволений, результатом також. Однозначно рекомендую!

Доброго дня, Олеже! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд 4FIZJO. Бажаємо продуктивних тренувань!

• Пархоменко Н***

Нормально

Достоинства:
    Добрый
  • Наталя М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 27

+3якість+1не порвався в часі 3 години 1- на картинці був більш кругліше як пончик

Доброго дня, Наталіє.
      Дякуємо за ваш коментар.
      Еспандер не є круглим, його швидше можна порівняти з овалом. Серія фото, які є в картці товару, доволі точно передають його зовнішній вигляд.

Бажаємо вам продуктивних тренувань!

• Дмитрий Ф***

Хорошее качество

• Валентина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 13

Силиконовый эспандер приятный на ощупь , без запаха. Соответствует заявленным характеристикам по сжатию. Цвет такой как на фото.

Недостатки:
    Их нет.
  • Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 27

Тріснув через 30 хвилин використання. Як повернути кошти?

• Антон Ч***

Доброго дня, Андрію.
      Прикро, що у вас трапилась така ситуація. На всі наші вироби діє гарантія, то ж ви можете звернутись у службу та після підтвердження описаного вами, отримати заміну чи повернення коштів за бажанням.

Прохання не судити за товар по одиничній ситуації, адже це жодним чином його не характеризує. Дякуємо за розуміння.

• Роман М***

Гарна якість. Не пахне.

Достоинства:
    Гарна якість. Не пахне.
  • Роман М***

гарна якість

Достоинства:
    гарна якість
  • Дмитро Д***

Однозначно рекомендую

Достоинства:
    Без запаху, канавки для пальців, набагато зручніший за наші бублики
  • Евгений О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SportV. Уровень нагрузки: 27

удобно лежит в руке, но совершенно не ощущается напряжение при сжатии

Достоинства:
    удобно ложится в руку
    Недостатки:
    очень слабый
    • Представник к*** 4FIZJO

Добрий день, ви придбали еспандер в описі якого чітко зазначена сила навантаження. Замовлення свідомо підтвердили в телефонному режимі, посилку забирали з оплатою при отриманні.
      Якщо особисто вам супротив еспандера видався недостатнім, ви в праві оформити повернення згідно з процедурою.
      Не вводьте, будь ласка, в оману покупців низькою оцінкою товару, адже коли вказані детальні характеристики в описі, то проблема явно не з товаром. Треба розуміти, що особисті відчуття при роботі з еспандером залежать від фізичної підготовки та комплектації користувача. Тому те, що комусь може видатись слабким, для іншого буде сильним супротивом. Для цього і вказана кількісна характеристика в кілограмах.
      Дякуємо.

• Наталя м***
    Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 27

Порвався через 2 дня після використовування пишу так пізно бо на то. Забула прошу замінити на другий