Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Набор из 2-х тарелок Lefard Кролик в ирисах 26 см 924-799 фарфор

• Отзывы про товар продавца Miyslon
  • Вероника Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Miyslon. Диаметр: 26. Основной цвет: Белый

Додатково до мого попереднього коментаря, хочу сказати, що на тарілці був виявлений ще один скол, таке відчуття, що ці тарілки замість того аби викинути на смітник прислали мені. Просто жах, хоча б одна тарілка була нормальна! Категорично не рекомендую продавця, який дозволяє собі надсилати повністю браковані замовлення, маскуючи їх у плівку аби не можна було побачити їх брак одразу.

Достоинства:
    Жодних
    Недостатки:
    Тарілки зі сколами, відповідно їх можна лише викинути.
    • Продавец  Miyslon

Доброго дня! Нам дуже прикро, що у вас залишилися такі враження від покупки. Ми ніколи не відправляємо товар навмисно з пошкодженнями та завжди ретельно пакуємо кожне замовлення. Саме тому просимо покупців обов’язково перевіряти товар у відділенні Rozetka під час отримання. Якщо виявляється бій чи будь-який інший дефект, це потрібно одразу зафіксувати разом із працівником відділення та оформити повернення. У такому випадку ми завжди готові оперативно вирішити питання із заміною або компенсацією. На жаль, після отримання товару без фіксації пошкоджень визначити, коли саме вони виникли, вже неможливо. Дякуємо за розуміння.

• Вероника Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Miyslon. Диаметр: 26. Основной цвет: Белый

Щойно забрала замовлення та була глибоко розчарована. Оглядала тарілки, проти дві з них були в плівці, тому те, що нижня пошкоджена і надбита побачила лише вдома. Крім того, на іншій тарілці якась темна полоса. Фактично обидві браковані, не очікувала такого від продавця, викинула гроші на вітер.

Достоинства:
    Мабуть є, коли б тарілки були не браковані.
    Недостатки:
    Обидві тарілки прийшли з браком, сколом та темною полосою.
    • Продавец  Miyslon

• Віктор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Апельсин. Диаметр: 20.5. Основной цвет: Белый

Тарілки гарні.

• Дар'я К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20.5. Основной цвет: Разноцветный

Гарна якість тарілок

• Ольга Я***

Дуже гарні тарілки. Все як на фото. Без єдиного дефекта. Треба буде іще докупити. В коробці. Запаяні в плівку. Приємно брати в руки.

Достоинства:
    Якісні. Гарні.
    Недостатки:
    Немає.
    • Ольга Я***

Користуємся кожен день. Як нові.

• Більце В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Апельсин. Диаметр: 20.5. Основной цвет: Белый

Товар повністю відповідає картинкам на фото. Тарілки гарні, святкові, продавця рекомендую.