- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Юліка. Общий вес: 1000
Кава дуже смачна та вроматна
Сервіс відмінний. Дякую.- Достоинства:
- Не кисла
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Юліка. Общий вес: 500
Гарно сбалансований смак!
- Марина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Юліка. Общий вес: 500
Смачна кава
- Достоинства:
- Ніжна,смачна кава
- Вадим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Юліка. Общий вес: 1000
Добридень. Я дуже приємно здивований та вдячний за увагу до своїх клієнтів магазину "ЮЛИКА". Відразу відреагували на негативний відгук і власним коштом поміняли упаковку з кавою. У поміняній пачці кава виявилася такою ж смачною як при покупках раніше. Дякую продавцю, всім рекомендую цей магазин.
- Вадим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Юліка. Общий вес: 1000
Купив цю каву втретє, перші два рази мене порадували і смаком і ціною, але востаннє прийшов зовсім іншої якості продукт, який я навряд чи можу комусь рекомендувати. Кава стала гіркою, пересмаженою зі стороннім присмаком.
- Продавец Юліка
Доброго дня, Вадиме. Мені прикро, що склалася така ситуація і кава не виправдала Вашого очікування. Обов'язково розберемо Вашу скаргу з відповідальним працівником цеху обсмажування. Наш менеджер зв'яжеться з Вами і запропонує варіанти вирішення ситуації.
- Вадим Г***