- Микола М***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends
Все працює, нарікань немає рекомендую.
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends
- Олег Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends
Все чудово, сезон пристрій відпрацював добре. Зауважень немає.
- Евгений Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends
Періодично заїдає, але працювати можливо. Стрічка зовсім не підходить, через місяць вулиці руйнується. Потрібно шукати з УФ-захистом
- Достоинства:
- Більш-менш працює
- Недостатки:
- Іноді глючить
- Продавец Buy Trends
Доброго дня, так не повинно бути. Спробуйте перший раз натискати на степлер для підв'язування слабенько, щоб просто підхопити стрічку. Друге натискання повинно бути сильнішим. Якщо періодично заїдає, то скоріше за все скоба застрягає у робочій зоні. Щодо стрічки - то стійкі до УФ матеріали більш шкодять навколишньому середовищу, не руйнуючись. Але тут вже індивідуальний підхід - потрібно розуміти необхідну довготривалість підв'язки. Якщо потрібно зафіксувати на пів-року, то вже краще використовувати спеціальний інструмент, який працює із спеціальним підв'язувальним дротом.
- Евгений Г***
Цей прилад був створений саме для підв'язки винограду, а вже потім отримав більш універсальне призначення. Скільки часу в році потрібно тримати виноград підв'язаним? Які ви знаєте рослини, у яких життєвий цикл всього місяць, та вони потребують підв'язок? Стрічка дешева і не придатна для цільового використання, я більше шкоди природі завдам від того, що 3-4 рази на рік буду міняти стрічку а стару викидати, ніж один раз якісну (стрічка - звичайний поліетилен, чи аналогічний синтетичний матеріал.
З приводу заїдання пристрою: з інструкцією я ознайомився перед експлуатацію, 15-20 разів він спрацьовує нормально, а іноді то не відріже стрічку, то не зафіксує скобу. - Продавец Buy Trends
Євген, кожем має право на свою думку) З нашої точки зору і багаторічного досвіду продажів товарів для підв'язування рослин, можемо сказати, що 120-130 мкрн - це оптимальна щільність стрічки. Комусь потрібно підв'язати квіти, томати, огірки та інші рослини і використовувати дуже щільну стрічку незручно. Хтось хоче, щоб при підкопуванні винограду на зиму, стрічка розривалась і не потрібно було кожну підв'язку перерізати. Тож всім дуже складно догодити однією товщиною. Краще за все в такому випадку або підв'язувати дуже товсту лозу двома стрічками, або мати в господарстві стрічку різної товщини.