Картка Rozetka

• Юлія Л***

Самый прекрасный, спасибочки

• Кристина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wizard Garden

Всі хто бачили оленя, казали як він гарно виконаний, до дрібниць схожий на живого ! Дякую продавцю за оперативну відправку, упаковано все на вищому рівні!

• Продавец  Wizard Garden

Дякую за відгук. Нехай приносить радість.

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wizard Garden

Оленятко просто супер, як живе. Доставка швидка, приїхало все запаковане, ніде нічого не пошкоджене. Дякую. Дуже задоволена замовленням.

• Инна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wizard Garden

Тріщина довжиною з одного боку через спинку на другій бік. Замовлення було сплачене наперед. Я в шоці. Замовила на подарунок.
    Моя помилка була в тому, що не оглянула на пошті. Коробка була надійно запакована. Тож довірилась.
    Магазин "відхрестився", мовляв відповідальність несе нова пошта. Але упаковка була міцна, не пошкоджена. Фігурка в коробці з усіх сторін захищена великими шматками бумаги та обкладена пінопластом. Тож враження таке, що вклали у коробку вже пошкоджену фігурку.
    Магазин також написав, що нема в нього часу розбиратися, мовляв перенесемо на завтра. Наступного дня ніхто не зв'язався зі мною.
    Не знаю , що робити. Якщо відправка назад , типу за мій рахунок, а потім ще знову за отримання нової фігурки теж за мій рахунок, то вже виходить майже сума вартості фігурки. Дуже прикро. Вважаю, що магазину начхати на свою репутацію і на клієнта. Не рекомендую цей магазин, щоб не опинитися ні с чим.

Достоинства:
    Швидко відправили
    Недостатки:
    Відправили пошкоджену фігурку оленя з великою тріщиною (((
  • Юлия Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wizard Garden

Симпатичне оленя, фігурка виготовлена ​​якісно, ​​гарні фарби дуже сподобалась. Сталося непорозуміння з доставкою через Нову пошту але продавець вирішив це питання, купівлею та роботою продавця задоволена. Замовлятиму ще.

Достоинства:
    гарна якість
    Недостатки:
    не має