Отзывы покупателей о Точильный камень Grand Way алмазный (6297 (2000grit))
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Сам точильний камінь втоплений у пластикову форму, через що виникають великі труднощі під час заточування. У інших моделей такої проблеми немає.
- Анатолий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Купил пользуюсь отличный брусок мне подходит
- Достоинства:
- Рекомендую
- Недостатки:
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Металічна планка з напиленням приклеяна так що не виступає за краї пластикового корпусу. При заточці пластикові краї зачипляють кромку ножа. При заточці кромка касається пластини частково - не всією площиною, уарапаючи кромку. Таке враження, що пластина випукла або нерівно приклеяна. Фото бланка надаю. З алмазними бланками інших виробників (такої ж грідності) подібнї проблеми не було.
- Недостатки:
- Не рівно приклеяна планка з напиленням
- Рома К***Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Советую, отличный точильный камень, им можно пользоваться как на точилке так и вручную можно без проблем на нем точить.
Но этот камень скорее для правки кромки чем для заточки,я всегда им довожу кромку после 1500 камня такого же бренда. После него ножи очень острые, у него за время моего использования износа практически нету,к покупке рекомендую.- Достоинства:
Качество - Недостатки:
- Олександр С***
у мене планка приклеяна не зовсім рівно і по краям пластикові зазубрини чиплябть за кромку ножа при заточування, бо значно вище за площину пластини з алмазним напиленням. Мабуть мені не повезло з моїм екземпляром.