Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Шланг садовый для полива растягивающийся от 22 до 75м поливочный шланг с насадкой распылителем Зеленый PAVLYSH PZ-750G

Есть в наличии

4.1/5
Оценка пользователей 4.1/5
  • Василь П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Зеленый. Длина: 45. Внутренний диаметр: 25 мм

Дякую! Все чудово!!!

• Продавец  kostor

Дякуємо за зворотний зв'язок! Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження

• Дмитро Я***

поки все працює як треба

• Продавец  kostor

Дякуємо за зворотний зв'язок! Приємно знати, що ви задоволені роботою товару. Дякуємо за покупку та вдалого використання!

• Сергій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Зеленый. Длина: 30. Внутренний диаметр: 25 мм

Швидко, якісно, дуже дякую, усіх благ і миру всім нам)

• Продавец  kostor

Дякуємо за зворотний зв'язок! Приємно знати, що покупка залишила тільки позитивні враження. Дякуємо за довіру та навзаєм бажаємо миру, добра та затишку!

• Антон Б***

Чудовий шланг. Швидка доставка. Все добре

Достоинства:
    Зручно
    • Продавец  kostor

Дякуємо за зворотний зв'язок! Приємно знати, що ви задоволені покупкою та нашим сервісом. Нехай шланг служить довго й надійно!

• Корчак А***

Перше підключення і одразу потік в місцях стиків, залив меблі і пів квартири, клас!! Перевіряйте в безпечному місці

Достоинства:
    Недостатки:
    Тече
    • Продавец  kostor

Прийміть наші щирі вибачення за цю неприємність! Нам прикро, що перший досвід користування виявився таким. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Зеленый. Длина: 75. Внутренний диаметр: 25 мм

Лійка відірвалась від шланга в перші 5 хвилин використання. Продавець обіцяв надати заміну, але пройшов вже тиждень, а нічого так і не відбулось. Постійне листування з ним не дає нічого, крім посилань на його велику зайнятість і нових відтермінувань

Достоинства:
    Довгий
    Недостатки:
    Одразу ж відірвалась лійка. Заміну не висилають
    • Продавец  kostor

Щиро перепрошуємо за затримку. Як і повідомляли в листуванні, через атаки на логістичні центри маємо велике навантаження, тому відправка замін здійснюється в порядку черги. Заміну вам обов'язково відправимо! Щодо лійки: оскільки шланг розширюється від тиску, при отриманні нового шланга важливо відкривати кран поступово, без різкої подачі води, щоб уникнути сорвання чи пошкодження насадки. Дякуємо за розуміння!

• Олександр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Синий. Длина: 75. Внутренний диаметр: 25 мм

Для нас было очень удобно по прямой выложить шланг и открыв распылитель-поливалку подключив насос начать поливать огород.

Достоинства:
    Минимальное место прихранении.
    Недостатки:
    Пока небнаружены
    • Продавец  kostor

Дякуємо за замовлення та позитивну оцінку. Приємно, що ви оцінили зручність використання та компактні розміри шланга. Бажаємо вам гарного врожаю та приємного користування!

• Наталія С***

Замовляла синю! Швидко з доставкою, упаковка ціла. Довжина відповідає дійсності! На даний момент все чудово!
    (PS:перед цим замовляла зелену у іншого продавця то була пошкоджена шланга і відразу вирвало з кріплення.)

Достоинства:
    Шкидко та якісно!
    • Продавец  kostor

Дякуємо за замовлення та високу оцінку нашої роботи. Нам приємно знати, що якість товару та цілісність упаковки виправдали ваші очікування. Користуйтеся із задоволенням!

• Олена Т***

Якісний ,надійний, все літо повів на городі,під сонцем, і хотя б що. Раджу.

• Продавец  kostor

Дякуємо за ваш відгук та цінні спостереження. Надзвичайно приємно, що шланг пройшов перевірку спекотним літом і довів свою надійність на городі. Дякуємо за вашу рекомендацію та довіру!

• Дмитро П***

Шланг супер! Правда не відомо що за шланг його робив... Відколи купив раз шість ремонтував, як не оплітка порветься то трубка лопне... Коротше не сумую

Достоинства:
    Довжина
    Недостатки:
    Якість
    • Продавец  kostor

Дякуємо за відгук. Прикро, що вам довелося стикнутися з такими незручностями. Зверніть увагу, що для збереження цілісності латексу та оплітки тиск води потрібно подавати плавно, уникаючи різких стрибків та ривків.

• Антоніна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Синий. Длина: 45. Внутренний диаметр: 25 мм

Придбала шланг,дуже задоволена,все влаштовує.

• Продавец  kostor

Доброго дня! Щиро вдячні за вибір та високу оцінку. Бажаємо вам гарного користування та багатого врожаю!

• Вероника К***

Товар справний, відповідає опису.

• Продавец  kostor

Щиро вдячні за зворотний зв'язок! Нам важливо, щоб кожен товар виправдовував очікування покупців. Гарного вам користування та щедрих врожаїв!

• Максим П***

В общем норма, подходит для тех кто не хочет волочить громоздкие шланги, лёгкий, гибкий. Одно НО реальных тут 32 метра. У кого-то может давление больше будет ещё пару метров больше. Половина от заявленного метража. У кого растение где шипы, по кустах его не стоит тянуть.

Достоинства:
    Легкий
    Недостатки:
    Нету 75 метров
    • Продавец  kostor

Вдячні за покупку та практичний зворотний зв'язок! Довжина такого шланга напряму залежить від тиску води, тому при вищому тиску він розтягується сильніше. Дякуємо, що відзначили його легкість. Користуйтеся із задоволенням!

• Віктор Д***

Дуже бережливий режим сподобався, бо в дружині квіти чутливі, а опорошувач в самий раз! Задоволені

• Продавец  kostor

Дякуємо за замовлення та позитивний зворотний зв'язок! Користуйтеся із задоволенням та звертайтеся до нас ще!

• Вероніка Д***

Гарно працює і поливає рівномірно

• Продавец  kostor

Дякуємо за замовлення та позитивну оцінку! Приємно знати, що ви задоволені якістю та роботою шланга. Користуйтеся із задоволенням та звертайтеся до нас ще!

• Степан В***

Якісний, напір дуже добрий і функції

• Продавец  kostor

Щиро вдячні за покупку та зворотний зв'язок! Приємно знати, що ви залишилися повністю задоволені вибором. Приємного користування!

• Ганна М***

Товар відповідає опису
    Товар відправили швидко
    Рекомендую

• Марія М***

Дуже зручний в користуванні і легкий, без напрягу всю територію з ним обходжу, дуже задоволена, дякую продавцю

• Людмила С***

Лёгкий,удобный.
    На этом плюсы закончились!!
    Не прошло и недели,как шланг потек!!!!!!
    Не советую .

Достоинства:
    Лёгкий.
    Недостатки:
    Брак!!!!!! Протекает!!!!!!!
  • Сергій В***

все чудово)

• Олександр О***

Порвался сразу после включения.

Достоинства:
    Недостатки:
    Все
  • Олег К***

.Відповідає за свої розміри .Розтягується добре

Достоинства:
    Зручний у використанні
    Недостатки:
    Підтекала вода з розєма
    • Продавец  kostor

• Оксана М***

Шланг зручний, легкий в користуванні. Користуємось із задоволенням.

• Денис

Рекомендую цей товар. Буде в нагоді для будь якого саду

Достоинства:
    Еластичний, збираэться швидко. Не брудниться
    Недостатки:
    Немаэ
    • Продавец  kostor

• Михайло З***

Гарний шланг, доволі довгий та міцний. Добре приєднується до крану.

Достоинства:
    міцний та довгий
    Недостатки:
    не виявлено
    • Продавец  kostor

• Олена С***

Відповідає опису, свою функцію виконує добре

• Руслан Б***

Лопнув на третій день

Достоинства:
    Ні
    Недостатки:
    Так
  • Олександр Г***

Шланг нормальний, розтягується більш як вдвічі. З мого досвіду, вистачає на два роки, якщо бережно користуватися. За такі гроші це вигідно

Достоинства:
    Розтягується, легкий, гнучкий
    Недостатки:
    Недовговічний: 1-2 роки
    • Продавец  kostor

• Олена М***

Все чудово. Шланг відмінний. Замовляю не перший раз. Дякую за швидку відправку

Достоинства:
    Дуже легкий у використанні

• Андрей А***

Отличный вариант для огорода и дачи.

• Руслана О***

Шланг чудовий

Достоинства:
    Чудовий
    Недостатки:
    Невиявлено
    • Продавец  kostor

• Светлана М***

Отличный товар быстрая доставка рекомендую

• Ярослав Д***

Категорчино не рекомендую, по переше не відповідає заявленій довжині, це обман з боку продавця, по факту 15м, не 30
    По друге шланг вживаний та має сліди використання.

• Валентина Р***

Дякую прийшло швидко .Працює добре

Достоинства:
    Зручний у використанні
    Недостатки:
    Поки невиявили
    • Продавец  kostor

• Марія Т***

Замовляли до батьків в село. Швидко доставили до відділення розетки. В користуванні легкий і зручний. Все сподобалось.

• Данило Ч***

Хороший та надійний, шланг гнучкий, разтягується, не перекручується