Отзывы покупателей о Моссариум со стабилизированым мхом А класа MiNature Moss 40см

• Світлана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZelenTYT

Дуже гарна композиція, доїхала нормально. Нічого не побилося , бо упаковано так , як треба. Дякую вам щиро . Удачі вам бережіть себе!

Достоинства:
    Красота
  • Станіслав Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZelenTYT

Все було гарно запаковано. Чудово виглядає, через півроку аніскільки не змінився.

Достоинства:
    Прикрашає інтер'єр
  • Анастасия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZelenTYT

Купляла на подарунок все дуже добре, товар як на фото, упакований дуже надійно, продавець приємний і відповідальний!)

• Антон Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZelenTYT

Посилка прийшла дуже швидко, запаковано гарно, сам мох має чудовий вигляд, нарікань немає .

Достоинства:
    Чудовий товар, ввічливий продавець.
    • Продавец  ZelenTYT

Дякую за високу оцінку нашого товару! Завжди будемо раді вашим покупкам

• Дмитрий Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZelenTYT

Супер! Дякую за товар і реальні фото. Замовив вчора вранці для друга на ДН, і к коментарі попросив при можливості відправити товар вчора ж. Дякую за оперативність, що вчора і відправили. Сьогодні всі були в захваті від подарунка. Дуже гарно. Чудовий продавець. Рекомендую!

Достоинства:
    Чудовий колір. Чудова комбінація скла, каміння і моху.
    • Продавец  ZelenTYT

Ваша довіра-наша головна нагорода! Дякую за високу оцінку нашого товару! Завжди будемо раді вашим покупкам

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZelenTYT

Мосаріум якісний, професійно запакований, було надіслано відео перед відправкою. Дякую, що пішли назустріч і відправили замовлення швидше - потрібно було на подарунок ) Можу порадити як продавця )

Достоинства:
    Швидке відправлення , завжди на зв'язку, якісний мосаріум
    Недостатки:
    На жаль, Нова пошта переплутала замовлення, довелося два рази бігти на пошту, продавець зі свого боку зробив невелику знижку
  • Александра

Якісний сервіс, гарний мосаріум

• Владислав В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZelenTYT

5 балів магазину за все - від терміну виконання і пакування при доставці до якості моху. Гармонійно вписався в інтер'єр кухні.

• Оксана
    Продавец: ZelenTYT

Дякую за чудовий моссаріум! Продавець зв‘язався швидко, вислали реальне відео моху перед пакуванням, наступного дня вже відправили. Сервіс - на вищому рівні!
    Сам моссаріум радує око ))) мох яскравий, скляна частина дуже якісна й міцна, каміння дуже гарне. В інтер‘єрі виглядає дуже стильно. Думаєм взяти ще один )))

Достоинства:
    Якість моссаріуму, швидкість доставки, гарне пакування
    • Продавец  ZelenTYT

Дякую за такий прекрасний відгук, ми стараємось ))