- Світлана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ZelenTYT
Дуже гарна композиція, доїхала нормально. Нічого не побилося , бо упаковано так , як треба. Дякую вам щиро . Удачі вам бережіть себе!
- Достоинства:
- Красота
- Станіслав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ZelenTYT
Все було гарно запаковано. Чудово виглядає, через півроку аніскільки не змінився.
- Достоинства:
- Прикрашає інтер'єр
- Анастасия С***Отзыв от покупателя. Продавец: ZelenTYT
Купляла на подарунок все дуже добре, товар як на фото, упакований дуже надійно, продавець приємний і відповідальний!)
- Антон Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ZelenTYT
Посилка прийшла дуже швидко, запаковано гарно, сам мох має чудовий вигляд, нарікань немає .
- Достоинства:
- Чудовий товар, ввічливий продавець.
- Продавец ZelenTYT
Дякую за високу оцінку нашого товару! Завжди будемо раді вашим покупкам
- Дмитрий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ZelenTYT
Супер! Дякую за товар і реальні фото. Замовив вчора вранці для друга на ДН, і к коментарі попросив при можливості відправити товар вчора ж. Дякую за оперативність, що вчора і відправили. Сьогодні всі були в захваті від подарунка. Дуже гарно. Чудовий продавець. Рекомендую!
- Достоинства:
- Чудовий колір. Чудова комбінація скла, каміння і моху.
- Продавец ZelenTYT
Ваша довіра-наша головна нагорода! Дякую за високу оцінку нашого товару! Завжди будемо раді вашим покупкам
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: ZelenTYT
Мосаріум якісний, професійно запакований, було надіслано відео перед відправкою. Дякую, що пішли назустріч і відправили замовлення швидше - потрібно було на подарунок ) Можу порадити як продавця )
- Достоинства:
- Швидке відправлення , завжди на зв'язку, якісний мосаріум
- Недостатки:
- На жаль, Нова пошта переплутала замовлення, довелося два рази бігти на пошту, продавець зі свого боку зробив невелику знижку
- АлександраОтзыв от покупателя. Продавец: ZelenTYT
Якісний сервіс, гарний мосаріум
- Владислав В***Отзыв от покупателя. Продавец: ZelenTYT
5 балів магазину за все - від терміну виконання і пакування при доставці до якості моху. Гармонійно вписався в інтер'єр кухні.
- ОксанаПродавец: ZelenTYT
Дякую за чудовий моссаріум! Продавець зв‘язався швидко, вислали реальне відео моху перед пакуванням, наступного дня вже відправили. Сервіс - на вищому рівні!
Сам моссаріум радує око ))) мох яскравий, скляна частина дуже якісна й міцна, каміння дуже гарне. В інтер‘єрі виглядає дуже стильно. Думаєм взяти ще один )))- Достоинства:
- Якість моссаріуму, швидкість доставки, гарне пакування
- Продавец ZelenTYT
Дякую за такий прекрасний відгук, ми стараємось ))