- Инна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Объём памяти: 128 ГБ
БОЛЬШОЕ спасибо за товар Работаете отлично! Доставка быстрая!
- Игорь С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Объём памяти: 128 ГБ
Отправили быстро
- Достоинства:
- Соответствует описанию
- Андрей Р***
какой смысл несет твой отзыв о товаре?
"быстрая отправка".
в чем польза? в том что "розетка" быстро сработала? или почта?
такой отзыв можно написать о ЛЮБОМ товаре на сайте - смысл не поменяется.
информативность относительно КАРТЫ памяти - нулевая.
- Костянтин А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 512 ГБ
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ
Відмінно працює рік в аналогових FPV окулярах. Незамінна річ. Швидкість запису-читання відмінна
- Достоинства:
- Швидкість, ціна, якість, об'єм
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ
Хорошая карта, оаботает год без нареканий
- Достоинства:
- Цена/качество
- Ілля К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ
Хороша карта пам'яті
- Достоинства:
- Працює, що тут ще сказати ))
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: RSI. Объём памяти: 256 ГБ
- Павло Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ
Класна була картка, забрали на блокпості.
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ
Використовувалася в телефоні. Приблизно через пів року відмінної роботи перестала працювати, телефон лагав, сам перезавантажувався. Спробував зберегти дані в ноутбук, взагалі все почало виснути. Після десятка спроб флешку так і не бачить ні ноут, ні телефон.
- Достоинства:
- Пів року працювала без нарікань
- Недостатки:
- Перестала працювати
Представник брендуДобрий день!
Шановний Андрiй! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої карти пам'ятi. Ми розумiємо ваше обурення: ситуацiя дiйсно вкрай прикра.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.
- Юрий Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ
Доброго здоров'я....
Карта після 5...6 включень відмовилася працювати ...- Достоинства:
- Поки не видно
- Недостатки:
- Не працює
Представник брендуДобрий день!
Шановний Юрий! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої карти пам'ятi. Ми розумiємо ваше обурення: ситуацiя дiйсно вкрай прикра.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.- Юрий Ю***
Доброго здоров'я
Карту відправив на діагностику 08.08.25 чекаю на відповідь сервісного центру
- Віктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ
Файли пише, швидкість пристойна, питань немає.
- Достоинства:
- все пише
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ
Через 5 месяцев использования в телефоне перестала работать.
Деньги на ветер.- Достоинства:
- Обычная карта, пока работала.
- Недостатки:
- Проработала 5 месяцев
Представник брендуДобрый день!
Уважаемый Влад! Приносим свои извинения за ваш негативный опыт использования нашей карты памяти. Мы понимаем ваше негодование: ситуация действительно крайне обидная.
Обратитесь, пожалуйста, в сервис по гарантии.
- Максим А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ
Працює, нарікань немає.
- Достоинства:
- Швидкість
- Недостатки:
- Не бачу
- Андрей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 512 ГБ
Спустя 6 месяцев, выдала ошибку, "форматируйте устройство". После чего просто перестала отображаться не на ноуте, не на 2 телефонах. Что теперь делать? Как вернуть мои данные
- Достоинства:
- Недостатки:
- Утрата информации, фото и видио.
Представник брендуДобрый день!
Уважаемый Андрей! Приносим свои извинения за ваш негативный опыт использования нашей карты памяти. Мы понимаем ваше негодование: ситуация действительно крайне обидная.
Обратитесь, пожалуйста, в сервис по гарантии.
Чтобы не терять данные в таких случаях (к сожалению, такое бывает с любыми носителями данных), очень полезно настроить резервное копирование на другой носитель, тем более что в современных смартфонах копирование в облако – почти стандартная функция.
- Олег З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ
Работает отлично
- Достоинства:
- Работает отлично
- Недостатки:
- Не заметил
- Олексій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ
Брав для гоупрошки. Знімати свої пока тушки на вєліку. Зрозумів що це судьба) на упаковці зображений чулувік з вєліком котрий за виглядом десь нормально гамселив грязюку)
- Достоинства:
- Нормальна карточка, швидкий запис, обʼєктивна вартість.
- Недостатки:
- Побачим побачим.
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ
Товар в ідеальному стані. Відповідає ТТХ. Декілька місяців вже працює дуже файно. Реально швидкіша серія аніж його менший брат Canvas Select Plus. Маю і ті і ті в наявності. Гарного продажу
- Достоинства:
- Швидка та надійна (якщо не має заводського браку, но це вже форс-мажор ). Ціна приємлима. Гарна упаковка. Адаптер працює нормально.
- Недостатки:
- Поки не знайшов.
- Костянтин В***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объём памяти: 1 ТБ
Крута флеша, правда вже вмерла, прислали у вацап файл, самсунг попередив про небезпеку, файл не відкривав, видалив, а ось через пів години телефон флешку вже не підтримує, 10 місяців і все.
- Достоинства:
- 1 терабайт
- Недостатки:
- 10 місяців
- Роман Л***
По гарантії звертались?
- КсОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ
Все добре працює)
- Валерій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ
Поставив в смартфон. Швидкість показує меншу ніж заявлено.
Перевірив на ноутбуці. Показує навіть трохи більше ніж заявлено 0_о
По ходу в смартфоні слот під картку дуже урізаний. Або через usb 2.0 зроблений.
Але навіть так, картка працює досить спритно.- Достоинства:
- Швидка, клас А2
- Микола Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ
4 года назад купил для ip камеры видеонаблюдения 4к.
Работает отлично не подводила ни разу- Достоинства:
- Надежность
- Геннадій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ
Здравствуйте Уважаемая Администрация; товар отличного качества и безопасно в определенных смартфонов и особенно удобно а памяти и экономно для аккумулятора. Всем рекомендую.
- Люба О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ
Син задоволений, тепер його 10тисяч фото є куди скинути з телефону
- Достоинства:
- Вмістима
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ
Не доложили почти 2 ГБ (реальный объем 62,2), но в остальном - вполне достойная по скорости.
- Достоинства:
- Быстрая
- Недостатки:
- Объем меньше, чем заявлено
Представник брендуДобрый день!
Спасибо, что выбрали продукт нашей компании.
62,2 - это на самом деле не в гигабайтах, а в двоичных гибибайтах.
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 512 ГБ
Купив карту 512гб в планшеті показує 495, 17гб гуляє. Заплатив таку ціну, повертаю вам на назад.
- Недостатки:
- Заявлена пам'ять не відповідає дійсності
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Ярослав! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
495 - це насправді не в гігабайтах, а в двійкових гібібайтах.- Дмитрий Б***
Відкрий інтернет і поцівся для початку чи це нормально перед тим як повертати товар
- Станислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ
Дуже дякую Розеткі. Карта хороша, працює, як кажуть, з коробки. Вставив і забув, відформатована в exFat. Працює швидко. На 30 відсотків заповнив. Політ нормальний. Встановив у новий ноутбук.
- Достоинства:
- Не глючна, швидка.
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Николай К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ
Купував цю карту для смартфону, на заміну іншого носія Kingston в 128 ГБ що служив надійно кілька років, якраз напередодні Різдва, 24 грудня 2024-го. Враховуючи попередню репутацію бренду, свою максимальну адекватність та обережність при експлуатації будь-яких своїх гаджетів і їх компонентів, на жодні ексцеси я не розраховував. Тому був дуже неприємно здивований, коли рівно на 15 день після початку функціонування, SD-носій знову вимагає від мене форматування ніби я щойно його встановив у смартфон, щоб знову мати можливість "зберігати застосунки, файли та мультимедіа". Виникає питання:"Що взагалі коїться?" Не для того купується носій інформації задля "надійного зберігання" рівно аж в 14 діб (яка іронія), щоб потім знову мати клопоти зі збереженням та переносом цінних даних...
- Достоинства:
- Потенційно нормальний SDXC-носій в 256 Гб, що мав би надійно виконувати поставлені функції 3-5 років, без неочікуваних сюрпризів...
- Недостатки:
- ...але, судячи зі всього, вище перерахованого не буде.
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Николай! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Насправді, це не носій вимагає (він в принципі не може нічого вимагати), а операційна система смартфону знайшла помилку в власній файловій системі. На відміну від Windows, операційні системи смартфонів не мають функціональності виправлення помилок, тому просто пропонуюють все видалити і відформатувати знову.
Причин виникнення помилок може бути багато різних - від відсуності підтримки 256 ГБ носіїв до некоректно працюючого програмного забезпечення чи примусово вимкненного смартфону.
- Макар Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ
Хороша карта пам'яті
- Достоинства:
- Хороша,швидка,робоча
- Недостатки:
- З 256 ГБ на карті вийшло трохи менше приблизно на 10-20 гб
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ
Все чудово, відповідає опису. Продавець ввічливий і приємний.
- Мое М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ
Картку отримала. Телефон її бачить. Поки що нічого на неї не записувала, але рельний обсяг значно менше, ніж очікувалось, лише 232 Гб з 256Гб.
Є питання до Розетки, як продавця. Замовла картку з доставкою у поштомат. Прийшла швидко, питань немає. Чек і гарантійний талон додали. Але на накладній НП у полі з примітками стоїть: "Необхідно проставити дату продажу в гарантійних талонах". Що це означає? Мені потрібно кудись іти, щоби проставили дату? Навіщо, якщо є чек?- Достоинства:
- Зовні відповідає опису
- Недостатки:
- 232 Гб з 256 Гб реальної пам'яті
115 - це насправді не в гігабайтах, а в двійкових гібібайтах.- Мое М***
Я питала щодо наптсу і гарантії. Жодної реакції...
- Мое М***
Що таке: 115 - це насправді не в гігабайтах, а в двійкових гібібайтах.
Я про таке взагалі не писала. Запитала щодо гарантії, реакції нуль...
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ
Брав для відеокамери. Все працює без нарікань. Для моєї камери пам'яті достатньо для безперервного запису 6 днів.
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ
заявлена швидкість читання вдвічі менша за реальну
- Недостатки:
- заявлена швидкість читання вдвічі менша за реальну
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Роман! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Якщо реальна швидкість вища за заявлену - то це навряд чи можна вважати недоліком.
Якщо навпаки - то варто мати на увазі, що для отримання заявленої швидкості необхідно використовувати кардрідер з підтримкою UHS-I U3 в відповідному USB порті.
- Євген Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 512 ГБ
Працює добре, але є нюанс. Можливо я щось не розумію, але при підключенні від заявленої ємкості в 512 ГБ, по факту є 452,9 ГБ. Як це працює - для мене загадка.
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Євген! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
453 - це насправді не в гігабайтах, а в двійкових гібібайтах.- Дмитрий Б***
Якщо для тебе це загадка то відкрий гугл і почитай чому так відбувається, і ти відкриєш для себе новий всесвіт
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ
Купував для портативної консолі трохи більше місяця і почало видавати помилку що тільки їй не робив нічого не завантажується відразу видаєш помилку і починає виснути консоль
- Достоинства:
- Недостатки:
- Довго не живе
Представник брендуДобрий день!
Шановний Роман! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої карти пам'ятi. Ми розумiємо ваше обурення: ситуацiя дiйсно вкрай прикра.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.
- Михаил Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ
Пишу вже 2 дні ,продавець невідповідає
- Валерій З***
А навіщо писати? Зверніться до сервісу Розетки. Там перевірять і або замінять або пофіксять.
- Михаил Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ
Неработает,ошибка
Представник брендуДобрый день!
Спасибо, что выбрали продукт нашей компании.
Уважаемый Михаил! Спасибо, что нашли время и оставили нам отзыв. Позвольте принести вам свои извинения за ту проблему, с которой вы столкнулись. Произошло некоторое недопонимание.
Для начала стоит проверить совместимость карты с устройством, куда она вставлена.