Отзывы покупателей о Балконный ящик RATOLLA Case 90см - Мокка (ISR900-7529U)

• Отзывы про товар продавца Помічниця для дому
  • Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Помічниця для дому. Объем: 11.7. Цвет: Коричневый

Дуже якісний ящик, купую вже не вперше. Відповідальний, хороший продавець. Рекомендую.

Достоинства:
    Добра якість
  • Ірина І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Помічниця для дому. Объем: 8.1. Цвет: Белый

Дуже гарні

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Помічниця для дому. Объем: 6.3. Цвет: Белый

дякую, ящиками задоволена, у найближчий час планую замовити ще 2 таких

Достоинства:
    якісний, легкий, зручний
  • Наталья И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Помічниця для дому. Объем: 6.3. Цвет: Белый

Ящик приобретала не для балкона, нужен был именно такого размера для шкафа. Соответствует заявленным размерам. Пластик нормальный.

Достоинства:
    Размеры, качество, цвет
  • Ярослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Помічниця для дому. Объем: 15.3. Цвет: Антрацит

хороший горщик як за прямим призначенням так і в цілому,як зручна ємність.

Достоинства:
    якісний виріб, добре запаковано
  • Гайдамака О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Помічниця для дому. Объем: 8.1. Цвет: Антрацит

Дякую все добре.

Достоинства:
    Красиві на вигляд. Буду робити з них фітофільтр до акваріума.
    • Євгенія П***

Вітаю! Вийшов з нього фітофільтр? Теж для цієї цілі хочу взяти

• Ира К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Помічниця для дому. Объем: 8.1. Цвет: Антрацит

Все отлично

• Валентина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Homsweet. Объем: 3. Цвет: Белый

Гарний горщик з піддоном, який дуже щільно прилягає і виглядає прямо як частина корпуса.

• Продавец  Homsweet

Дякую за відгук! Чекаємо нових замовлень.

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dellic

Гарний дуже горщик, колір максимально схожий з фото. В наборі є піддон, закриває дно і трохи борти на 2-3см, щільно прилягає. Здивувала наявність міні-ніжок, можна ставити сам горщик на них, щоб не на поверхні стояв. Мені така опція не потрібна, але миленько виглядає))

Не те щоб недолік, просто здивувала система підтвердження замовлення: статус замовлення Розетки(як завжди), надіслали лист-підтвердження в чат розетки, ще й подзвонили для підтвердження.
    Якщо б в цей день мені його привезли, то я розумію нащо стільки "підтверджень", але за 10 днів доставки, могли б якось поступово запитувати хоч, чи обмежетись тим, що я горщик замовила і Розетка підтвердила моє замовлення, без смс та особистого дзвінка.

Достоинства:
    Колір, форма, візерунок, комплектація, розмір, пакування для транспортування. Все саме те, що я хтіла!
    Недостатки:
    Дуууже довго йшов, 7-10днів, але, як я зрозуміла, це з Польші, бо етикетка польська.
    ±200грн. не та покупка, що потребує особистого узгодження через телефонний дзвінок (це суто моя думка)