Отзывы покупателей о Кава Prima Italiano Oro зернова 1 кг (52972)
- Андрій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Кавовий напій скоріш, а не кава. Навіть за кольором. Міцність взагалі не відчувається. Не рекомендую.
Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що Prima Italiano Espresso Oro не виправдала ваших очікувань щодо насиченості. Сприйняття міцності кави значною мірою залежить від способу приготування.
Для більш насиченого смаку рекомендуємо використовувати дрібніший помел, збільшити дозування кави та зменшити кількість води. Для еспресо орієнтовно можна взяти 8–10 г кави на 25–30 мл води та налаштувати помел так, щоб екстракція тривала близько 25–30 секунд.
Якщо готуєте у турці — спробуйте 8–10 г кави на 100–120 мл води та дуже дрібний помел. Так кава матиме більш виражений аромат і щільніший смак.
Дякуємо, що поділилися своєю думкою. Сподіваємося, ці рекомендації допоможуть краще розкрити смак кави.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Вибір цієї кави зробила з відгуків покупців і задоволена нею. Буду радити своїм друзям і близьким.
- Достоинства:
- Кава сподобалась з першої чашки, що буває рідко. Смачна, запашна і мяка з легкою пінкою.
- Недостатки:
- Відсутні.
Вкус
Гармоничный
Степень кислотности
Не выражена
Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що кава сподобалась. Бажаємо приємних кавових моментів та будемо раді новим покупкам!
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Дуже смачна Кава
Дякуємо Вам за відгук і високу оцінку! Раді, що кава сподобалась. Бажаємо приємних кавових моментів та будемо раді новим покупкам!
- Таран К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Класна кава, за ці кошти краще не знайти.
Добрий день! Дякуємо за відгук та високу оцінку. Нехай кожна чашка дарує задоволення та гарний настрій.
- Алёна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Дякую за швидкість і смачну каву. Ми багато перепробували кави різних брендів по різним цінам поки нам не порадили цю!Тут ціна=якість. Кава не кисла, ніжна, ароматна. Для кавомашини - те, що треба. набагато дорожча є і не смачна. Я рекомендую. Купляємо більше півроку.
- Достоинства:
- Все ідеально
- Недостатки:
- Тетяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
На мій погляд-кава несмачна,аромат теж не сподобався.
Дякуємо, що поділилися своїм враженнями. На смак кави може впливати низка факторів: спосіб приготування, помел, температура води, співвідношення кави та води... Ми з радістю допоможемо підібрати іншу каву.