Отзывы покупателей о Скамья для жима штанги гантелей лежа сидя наклонная регулируэмая Newt ProGym со стойкой для штанги (NE-SK-0678)

Оценка пользователей 3.25/5
  • Василь
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-белый

Чудова лава за свої гроші.

Достоинства:
    Якість, ціна
  • Артем П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-белый

Гарний комплект!Раджу перевіряти комплектацію під час отримання. Не всі деталі прийшли. У звязку з щільною упаковкую при отриманні не перевіряв, сам винен. При зверненні в Розетку протягом 2 днів вислали деталі, яких не вистачало. Дякую за сервіс!

Достоинства:
    Гарна лавка за таку ціну. Товстий метал.
    Недостатки:
    Прийшов не весь комплект. Були відсутні тримачі для штанги, що вставляються у підставки.
  • Сергій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-белый

У комплекті не було інструкції, тому не зміг одразу оцінити, чи все на місці. Пізніше зрозумів, що лавка зовсім не така, як на фото товару. Зображення додаю. Зверніть увагу на поганенькі стопори упору сидіння - це не велика поперечка як на фото, а два малі чорні гачки. При чому у мене склалося враження, що вони ще й можуть висковзнути, тому треба бути дуже обережним... Товар однозначно не рекомендую.

Недостатки:
    Комплектація значно відрізняється від фото товару. Нема інструкції.
      Эксперт Rozetka

Доброго дня, Сергій! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.

• Гость
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-белый

Получил скамью без болтов ни одного в комплекте не нашёл. Также не дали фиксаторов для стоек. Пришлось докупить. Качество изготовления на 3 из 5. Проверяйте комплектацию товара на почте.Я попал на болты 60 грн не приятно

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Не полностью укомплектовали
      Представитель компании

Добрый день. Каждая скамейка комплектуется болтами и фиксаторами в количестве необходимом для сбора и использования тренажера. Допускаем,что возможно упаковка с крепежом была утеряна во время транспортировки службой перевозчика.

• Борис Д***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-белый

Варіант бюджетної, але дуже хорошою лави. На ній зручно працювати зі штангою, але додаткових немає майже. Не треба плутати зі станцією, якщо потрібна лава для штанги, то варіант відмінний.

Достоинства:
    Ціна якість