- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Binexs
Розвод. В банці шебінь.
Згідно інструкції пише 10-15 гр гранул - Інна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Binexs
Все чудово)))
Ситуацію виправили) - Інна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Binexs
В банці щебінь, а не гранули
- Інна Ч***
Беру свої слова назад...
Консультант пояснив вмістимість даного товару і провів детальну інструкцію з використання)))
Пішла гонити кротів)))
Дякую!)
- Наталия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 0.5
Все ок
Представник постачальникаНаталіє, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 0.5
Діевий засіб!
Представник постачальникаСвітлано, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 0.5
Дарма витрачені кошти
- Достоинства:
- Красива баночка
- Недостатки:
- Ефекта нуль,взагалі ніякого
Представник постачальникаВладиславе, нам прикро, що ви залишилися незадоволені нашим продуктом. Підкажіть будь ласка чи застосовували ви препарат відповідно до інструкцій?
- Аскерко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 0.5
було б добре щоб гранули були уніфіковані по розміру
- Достоинства:
- дійсно допомагає
- Недостатки:
Представник постачальникаАндрію, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Барабаш С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 0.5
Дієвий засіб. Рекомендую.
- Достоинства:
- Якість відповідає опису товара
- Недостатки:
- Не виявлені.
Представник постачальникаСергію, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку нашої продукції!
- Ярослава Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 0.5
Супер засіб, рекомендую
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 0.5
Абсолютно бесполезная вещь. Сделала все по инструкции. Заложила карбид в свежие ходы, смочила водичкой, ходы закрыола травой и грунтом. Вонь ещё та. Через пару часов крот сделал ещё с десяток горок в радиусе 1 метра. И как вишенку на торте, рядом с закладкой карбида нарыл целый холм.
- Достоинства:
- Не увидела
- Недостатки:
- Коробка вонючих камней
- Леонид Ч***
Все насправді навпаки. У мене було 2 таких випадки і я впіймав 2 крота. Кріт зрозумів, що йому перекрили шляхи відходу і він в пастці. А ви це НЕ зрозуміли. У нього паніка і істерика. Він хоче спастись і цим себе видає. Я ставав ногами на пінопласт ( 5см) і набирався терпіння на 5-10-15 хвилин. Лопата в руках. Різкий рух на його ворушіння і кріт в лопаті. Дальше питання Вашої гуманності..... А ще був випадок ,що кріт той кусочок карбіду виштовхав назад на поверхню.
Представник постачальникаЛеоніде, дякуємо за детальний відгук.
- Бондаренко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 0.5
Абсолютно бесполезный препарат. Запаковываешь выходы, а, утром, в 30 сантиметрах, новые норы. Пустая трата денег и самое обидное времени.
- Достоинства:
- Не заметил
- Недостатки:
- Абсолютно бесполезный препарат.
- Сергей Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 0.5
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 0.5
заклали в активну кротовину карбідексу, усе по інструкції. коли приїхали за тиждень - свіжих кротовин не було. препарат наразі виправдав усі очікування, але і кротовин на ділянці не було багато.
- Достоинства:
- нових кротовин не видно
- ДмитроПродавец: Rozetka. Вес: 0.5
Звичайний карбід. Ніяк не впливає на крота, як рив в цьому місці так і риє далі але трішки збоку. Використав цілу банку, але результату не отримав.
Представник постачальникаДмитро, дякуємо за ваш відгук.
- Ониськів М***Продавец: Rozetka. Вес: 0.5
Було багато кротів на території. Закидали у всі ямки старі та новостворені, заливала водою, щільно закривала щоб не вивітрювалось. Їх стало в рази менше.
- Достоинства:
- Ефективний
- Недостатки:
- Мала ємність
Представитель поставщикаМар'яна, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку нашої продукції!
- Олег С***Продавец: Rozetka. Вес: 0.5
В прошлом году было ооочень много кротов на территории. Что только не перепробовали, в том числе и это средство.
Эффективности от него не много. Напоминает обычный карбид, который контактируя с водой очень быстро "сгорает" выделяя сразу много газа. Если крот совсем рядом от места закладки - может и отравит его, но вряд ли он будет поблизости там, где вы копошитесь, а "дым" от этого средства так же быстро исчезает, как и выделяется...- Достоинства:
- Удобная банка.
- Недостатки:
- Быстро "сгорает", быстро улетучивается "дым".
- Покупатель Р***
Токсифокс вам в помощь..
Проверено на 3 соседних участках.
в том месте где крот выкинул землю делаем подкоп лопатой на полштыка. Далее в две стороны норки ложим по 2-3 таблетки и этой же землей закрываем. Два года - ни одного крота... - Олег С***
Мы открыли для себя Дакфосал. Сильное и долгоиграющее средство.
А вообще, кроты это как мыши в поле- убить всех невозможно, но возможно с ними бороться за территорию :-) - Надежда П***
Даксофал, Токсіфокс - це і є газові таблетки. Вони надзвичайно токсичні для людей і всіх тварин. Використовуються у величезних складських приміщеннях, зерносховищах, але заходити туди можна лише після 7-10 днів після ретельного провітрювання. Прочитайте іструкцію, і ви жахнетеся. Від тих газових таблеток гине все живе, включаючи комах. Краще вже менш дієві засоби, зате не ризикувати здоров"ям чи навіть життям усього, що є на ділянці. Я давно купую різні засоби бренду Bros від шкідників, особливо мишей. Всі вони чудово працюють.