- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Объем: 60
Потужна бочка, стінки товсті, кришка добре закривається. На рахунок запаху, прополоскав теплою водою і він майже повністю зник.
- Достоинства:
- Потужна потужність
- Нікіта Г***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Объем: 60
Наявний запах пластмаси
- Продавец СвітВанна
Дякую за відгук. Це допомагає нам покращити наш сервіс. Вважаю, що відгук несправедливий тому, що будь-який новий пластиковий виріб має свій запах після виробництва. Ви купили дуже якісну бочку виготовлену з перичного матеріалу та яка відповідає всім санітарним та гігієнічним нормам. Ці бочки ми постачаємо виробникам харчових продуктів, молока, виноробства і жодного разу не було жодних скарг. Прополоскайте бочку, залиште її на деякий час відкритою, наповніть водою і ви не почуєте жодного запаху!
- Надія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Объем: 60
Бак міцний, легкий. Є питання до ущільнювача, але вони не суттєві
- Продавец СвітВанна
Дякуємо за відгук! Для нас це найбільший показник ефективності нашої роботи та високої якості нашого товару!
- Ирина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Объем: 60
Не перший раз замовляю.Швидка доставка та ціна меньш ніж на ринках чи в магазинах
- Достоинства:
- Якістний
- Недостатки:
- не має
- Богдан М***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Объем: 60
Якісні пластмасові харчові бочки,не мають неприємного запаху,тримають форму.
- Достоинства:
- Якість пластику, відсутність неприємного запаху.
- Недостатки:
- Поки не виявлено.
- Григорий В***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Объем: 50
Відмінно по якості !!!
- Достоинства:
- Міцна, без неприємного запаху,прийнятна ціна
- Продавец СвітВанна
Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що вам все сподобалося і все підійшло! Бочка зроблена з пластику, який не має запаху і походить для всіх харчових продуктів.
- Єлизавета Д***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Объем: 50
Чудова бочка!
- Продавец СвітВанна
Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що вам все сподобалося і все підійшло. Бочка зроблена з пластику, який не має запаху і походить для всіх харчових продуктів.
- Оля К***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Объем: 60
Дуже гарна якість, без стороннього запаху. Те що треба для зберігання питної води.
- Олехандро А***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Объем: 40
Швидко приїхала
Ціна досить лояльна
Іноді випадає ущільнювач на кришці.
А так все добре - Светлана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Объем: 60
Гарна щільна якість. Пластик без запаху. Зручні ручки.
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Объем: 60
Хорошее качество, действительно толщина пластмассы хорошая, под весом воды не распирает бочку.
- Достоинства:
- Цена и хорошее качество
- Недостатки:
- Первый день использования, недостатков не замечено
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Объем: 50
за свою ціну гарні бочки
- Репина О***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Объем: 50
Гарна бочка, без сторонніх запахів, щільно закривається. Чемний продавець, швидко зателефонували, запропонували більш вигідну доставку через Укрпошту. Бочка прийшла швидко без ушкоджень. Дякую за роботу.
- Достоинства:
- Гарна бочка, без сторонніх запахів, щільно закривається
- Продавец СвітВанна
Дякую вам за відгук. Для нас це дуже важливо! Мі раді що все підійшло і вам сподобався наш сервіс! Спасибі вам!
- Андрей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Объем: 60
Якісний товар. Дякую
- Достоинства:
- Відсутність запаху. Наявність прокладки та товщина пластику.
- Владислав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Объем: 50
Бочка отличная, лучше той дряни, что продается за такую цену. Есть резиновая прокладка, но горизонтально перевозить нельзя, вода сочится.
- Продавец СвітВанна
Благодарим за отзыв! бочка действительно очень качественная, из твсех производителей самые толстые стенки и качественное литье. Насчет прокладки наверно вы не достаточно плотно закрутили. Рекомендуем, пока новая , надо достаточно сильно прокручивать и одновременно придавливать сверху и все будет герметично. У нас покупают бочки даже для виноделия, где герметичность самы главный фактор успеха. Спасибо за отзыв!
- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Объем: 50
Дуже якісна бочка, стінки доволі товсті, та не має сторонніх запахів. Отримав максимально швидко.
Дуже вдячний Вам за сервіс!- Достоинства:
- Велика, та є ущільнююче резинове кільце;
- Недостатки:
- Недоліки відсутні;
- Продавец СвітВанна
Дякуємо за відгук! Дуже приємно коли покупці залишаються задоволені, значить ми все правильно робимо в такий тяжкий час з відсутністю світла та інтернету. Такі відгуки мотивують і будемо намагатися робити ще краще і бути кращими за інших! Спасибі!
- Михайло Х***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Объем: 60
Хороша, якісна бочка. Швидко відправили. Відповідає заданим характеристикам. Рекомендую!
- Достоинства:
- Наявність прокладки в комплекті, якісний матеріал.
- Недостатки:
- Виникли проблеми при першому занятті кришки.
Був не великий перекос.
- Валерія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Объем: 50
Все добре, швидко відправили, все чітко.
- Недостатки:
- Одна діжка була брудна всередині, якийсь чи мазут чи щось таке. Не дуже добре, коли купуєш щось з харчового пластику.
- Продавец СвітВанна
Дякуємо за відгук. Можливо, після виробництва залишаються якісь сліди, це припустимо. Це ж виробництво все-таки і великі форми змащуються. Можна легко це усунути прополоскавши у теплій воді. Дякуємо за розуміння!
- Роман Є***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Объем: 60
Использую для хранения технической воды на экстренный случай. Для этих целей продукт меня полностью устраивает.
- Достоинства:
- Простая, легкая, прочная
- Недостатки:
- Немного пахнет пластиком или резиной
- Владислав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Объем: 50
Бочка плотная, толстостенная. Крышка с резинкой. Едкий запах пластика есть, но не сильный. Для техводы пойдет.
- Продавец СвітВанна
Дякуємо за відгук. Бочка підходить для харчових продуктів та питної води. Наші клієнти використовують для соління, молока і навіть виготовлення та зберігання вина. Скарг не надходило! Поки нова, запах не сильний, але є. Запах піде після того, як ви прополоскаєте кілька разів. При виробництві використовуються тільки первинні матеріали і можна використовувати для питної води та харчових продуктів.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Объем: 60
Дякую, що орперативно доставили товал, все чудово, діжки гарні, запаху немає
- Достоинства:
- Оперативність доставки, якість товару
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Объем: 60
Дуже сподобалося, що одразу запропонували альтернативу та пояснили з чим це пов'язано. Взяв одразу 2 на 50 літрів.
Плотна бочка, ми такі на роботі вже давно використовували на випадок аварійного відключення води. Тепер і вдома у мене є запас- Достоинства:
- В моєму місці, ціни дешевше, ніж на ринку
- Мария Д***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Объем: 60
К продавцу вопросы имеются, конечно. Заказ сделан в понедельник днём, менеджер перезвонила только в среду вечером (я уже думала, что нам ничего не отправят вообще), а посылка пришла на почту только в пятницу.
Помимо доставки пришлось оплачивать ещё и упаковку - в итоге стоимость доставки и упаковки вышла почти 150 грн. (обычно упаковку оплачивает продавец). Учитывайте это при заказе. Помимо прочего, к моменту звонка менеджера (спустя 3 дня) нужной бочки не было в наличии (с горловиной 215 мм), нам предложили 150 мм (мы согласились, не принципиально). Но лучше звоните сами.- Достоинства:
- Отличная бочка, не воняет, есть уплотнительное кольцо. Заказали на случай отключения воды, чтобы стояла на балконе.
- Продавец СвітВанна
Дякуємо за відгук! Просимо вибачення за затримку. У зв'язку з масовими відключеннями одночасно надійшло дуже багато замовлень, а ми працюємо у Дніпрі у дуже складних умовах. Світло відключають і перебої з Інтернетом. Але ми намагаємося, щоб вчасно все виїжджало! Щодо упаковки інформації на сайті справді немає. Бочка із заводу йде без упаковки. За вимогами НОВОЇ ПОШТИ всі замовлення на поштові відділення (до 30 кг) повинні їхати в коробках, тому НОВА ПОШТА автоматично додає коробку вартістю 60 грн. Якщо замовлення зроблено на вантажні відділення або кур'єрською доставкою додається стрейтч вартістю 15 грн, або ми самі пакуємо в пакет якщо встигаємо. Дякуємо за розуміння!
- Михайло
У вас по фото ніби не така як в характеристиках на товар, з меншою горловиною.
Дивлюсь вартість такої менша.
ссылка
Чи Ви саме таку і замовляли?
- Виталий К***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Объем: 60
Чудова бочка
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Объем: 60
Продавці приділили увагу деталям, все чудово пояснили. Отримав бочки дуже швидко.
- Достоинства:
- Чудова бочка, гарно виглядає, не займає багато місця.
- Недостатки:
- Не помітив.
- ВалерияОтзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Объем: 60
В даний час дуже актуально для використання.
Гарної якості. - Ирина У***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Объем: 60
Відразу пустили вхід – наповнили водою. Стоїть стійко та компактно, багато місця не займає, не дратує, приємно оку.
- Достоинства:
- Стійка, містка, зручна для використання – широке ущільнене горло.
- Недостатки:
- Не спостерігаю
- Галина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Объем: 40
Зручна бочка, купували на період тривалих відключень води. Дуже стала у нагоді 23.11-25.11, оскільки через відключення світла сиділи також і без води. Швидка доставка Укрпоштою
- Достоинства:
- Широка горловина
- Недостатки:
- Не виявили
- Величко А***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Объем: 50
Хорошая бочка, особенно полезна в условиях отключения воды)
- Достоинства:
- Доставка быстрая, все четко
- Продавец СвітВанна
Дякуємо за відгук! Ми працюємо у Дніпрі у дуже складних умовах. Світло відключають і перебої з Інтернетом. Але ми намагаємося, щоб вчасно все виїжджало! Щодо упаковки інформації на сайті справді немає. Бочка із заводу йде без упаковки. За вимогами НОВОЇ ПОШТИ всі замовлення на поштові відділення (до 30 кг) повинні їхати в коробках, тому НОВА ПОШТА автоматично додає коробку вартістю 60 грн. Якщо замовлення зроблено на вантажні відділення або кур'єрською доставкою додається стрейтч вартістю 15 грн, або ми самі пакуємо в пакет якщо встигаємо. Дякуємо за розуміння!
- Роман А***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Объем: 60
Купив, наповнив, стоїть на балконі на випадок відсутності води в квартирі. Як відкрив запаху стороннього немає. Через тиждень-два брав звідти воду. Вода, як і має бути без запахів, не з'явився. Є ущільнююче кільце під кришку, як я зрозумів з гуми. Коли ви її сунете - вода не росплескується по підлозі з неї. До неї докупив пластикового ковша, котрий стоїть на кришці. Доставили швидко Новою Поштою. Ціна в порівнянні з іншими краще. Я б не став ризикувати і пробувати інших виробників, коли цей пластик не смердить.
- Достоинства:
- - об'єм 60 літрів на випадок відсутності води (під час відсутності електропостачання.
- пластик харчовий - Недостатки:
- ставлю прочерк, бо непомітив
- Павел В***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Объем: 50
Бочка гарна, міцна. Є гумова прокладка під кришку.
- Достоинства:
- Бочка гарна, міцна.
- Недостатки:
- нема
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Объем: 60
Ціну та якість за неї, оціню як 11 з 10.
Гарно виконана кришка, діжка з товстого пластику. Про те, що пишуть: немає жодного запаху - єрунда. Резинова заглушка дуже смердюча. Вивісив на балконі провитрюватися на пару тижнів. Після промиття з милом бочки - допомогло, але не повністтю. Гадаю, пара тижнів знаходження на балконі у відкритому вигляді ситуацію виправить.- Достоинства:
- Якість виконання деталей.
- Недостатки:
- Смердюча резинова заглушка, потрібен час щоб запах пішов.
- Єрмаков М***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Объем: 60
Не погана якість
- Достоинства:
- Без неприємного запаху непоганий резерв з водою у разі відключення водопостачання)
- ЮлийОтзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Объем: 60
Очень доволен бочкой. Хорошая, крепкая. Так же есть уплотнительное кольцо для крышки. Всё понравилось!
- Достоинства:
- Толстые стенки, есть уплотнитель для крышки