- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Цвет: Черный
За таки гроші добре виконує свою роботу!
- Достоинства:
- Робоче
- Продавец СвітВанна
Дякуємо за відгук! Гарного врожаю!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Цвет: Черный
Реанімував старий оприскувач"Леміра 10л.", насос поставив, прокачав, все чудово, працює.Дякую.
- Достоинства:
- Заощадив кошти, щоб не купувати нового оприскувача.Старий запрацював, як новий.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец СвітВанна
Дякуэмо за выдгук! Гарного врожаю!
- Продавец СвітВанна
Ви зробили дуже правильний вибір та купили якісний товар Українського виробника! Так як все 100% зроблено в Україні, у нас є в продажу абсолютно всі запчастини до обприскувачів і ви можете по необхідності здійснювати ремонт, а не купувати новий.
- Виктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Цвет: Черный
Все підійшло.Дякую.
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Цвет: Черный
Все підійшло на Леміру 10л, швидко доставили, невелика ціна і добре , що є запчастини.
- Игорь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Цвет: Черный
подошёл
- Достоинства:
- новый
- Дмитро Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Цвет: Черный
Норм насос на заміну старому.
- Але К*** ЕйОтзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Цвет: Черный
Хорошо что запчасти есть.
На лемиру родной. - виталий б***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Цвет: Черный
Все відмінно!
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Цвет: Черный
Всё супер
- Жанна М***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Цвет: Черный
Все ок, дякую.
- Достоинства:
- Швидко,гарно запаковано
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Цвет: Зеленый. Объем: 6
Все сподобалось, гарно працює. Доставка в термін, всі деталі у наявності.
- Достоинства:
- Легкий, зручний
- Наталия З***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Цвет: Черный
Все хорошо
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Цвет: Черный
Супео
- Ярослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Цвет: Черный
Все добре. Швидко відправили. Рекомендую.
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Цвет: Черный
Працює відмінно, підходить до обприскувача ТУМАН 10л.
- Продавец СвітВанна
Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що вам все сподобалося і все підійшло!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Цвет: Черный
Підійшов до Леміри 10л.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Не виявив
- Євген П***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Цвет: Черный
Хороший насос за такі гроші.
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Цвет: Черный
Товар в наявності, відправлення в день замовлення, доставка два дні укрпоштою в Київську область, дякую товаром задоволений.
- Достоинства:
- Насос якщо порівнювати з більш старою версію виготовлений із міцного пластику особливо це відчувається по самій ручці для накачування не гнеться при накачуванні як це було в більш старій версії.
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Цвет: Зеленый. Объем: 10
Прийшов цілий)))
- Достоинства:
- Гарно упакований
- Костянтин С***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Цвет: Черный
Насос (і інші комплектуючі) доставили швидко, великий плюс що це ВИРОБНИК, проконсультували, порадили, всі запчастини до оприскувача цієї марки, дуже задоволений
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- не виявив
- Елена З***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Цвет: Черный
Добрий день. Насос доставили швидко, товар цілий і все працює... якість обслуговування на високому рівні. Дякую Вам!
- Достоинства:
- Швидко зв'язалися, відправили, товаром задоволена
- Продавец СвітВанна
Дякую вам за відгук. Для нас це дуже важливо! Мі раді що все підійшло і вам сподобався наш сервіс! Ще можна було б додати що ми всі посілки запаковуємо для безпечної пересілки за свій рахунок! Спасибі вам!
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Цвет: Зеленый. Объем: 8
Дякую за гарне обслуговування, швидку доставку та якісний товар
Дякуємо за видгук!
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Цвет: Зеленый. Объем: 8
Добрий день. Оприскувач отримали. Не можемо розблокувати пневмонасос. Як це зробити?
- Достоинства:
- швидка доставка
- Недостатки:
- Не можемо розблокувати пневмонасос.
- Ирина С***
Отримали оприскувач. Не могли розблокувати пневмонасос. Звернулися до продавця. Продавець відреагував миттєво та надав рекомендації. У нас все вийшло. Оприскувач робить чудово. Легкий та простий у використанні. Окрема вдячність продавцю за небайдужість та прагнення допомогти.
- Александр И***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Цвет: Зеленый. Объем: 8
Все сделано качественно и работает прекрасно!
- Достоинства:
- Качество, цена
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Цвет: Зеленый. Объем: 10
Працює
- Недостатки:
- Не виявив
- Купиров І***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Цвет: Черный
Дуже дякую, відправили швидко, в день замовлення, все доїхало чудово дякую
- Достоинства:
- Швидко, ціна, сервіс
- Николай С***Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Цвет: Зеленый. Объем: 8
Все супер, товар гарної якості. Дуже задоволений. Швидка доставка.
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Цвет: Зеленый. Объем: 6
При першому використанні розвалилася пробка заливної горловини. До позитивного за такі гроші можна ще один такий взяти на наступний раз
- Достоинства:
- Дешево
- Недостатки:
- При першому ж використанні вийшов з ладу
- Продавец Юзон
Добрий день. Якщо з обприскувачем щось сталось, то можливо мав місце брак виробництва. У Леміри добра тех підтримка, подзвоніть за тел в гарантійці і поясніть що сталось і коли придбали і можливо вони запропонують обмін або ремонт за їх рахунок.
- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Цвет: Зеленый. Объем: 8
Поломался после 2 использования.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Бистрої сломался
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Цвет: Зеленый. Объем: 8
Нормальний дешевий обприскувач.
- Продавец Юзон
Дякуємо за зворотний зв'язок! Раді, що замовлення відповідає вашим очікуванням. Чекаємо на вас знову!
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Цвет: Зеленый. Объем: 8
Дуже задоволені товаром
- Продавец Юзон
Вітаємо! Нам дуже приємно читати Ваш відгук. Приходьте ще)
- игорь в***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Цвет: Зеленый. Объем: 8
Все добре ! Продавця рекомендую 6
- Продавец Юзон
Вітаємо! Нам дуже приємно читати Ваш відгук. Раді, що Ви задоволені своїм замовленням.
- Наталья У***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Цвет: Зеленый. Объем: 8
Відмінна якість за помірну ціну, легкий та зручний у користуванні
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Продавец Юзон
Вітаємо! Нам дуже приємно читати Ваш відгук. Раді, що Ви задоволені своїм товаром. Леміра недарма користується попитом.
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Цвет: Зеленый. Объем: 8
Якісний пластик, добре качає і тримає тиск.
З мінусів не працює пістолет, протікає вода на самому клапанів пістолету, і залипає прокладка,відрегулювати невдається.- Достоинства:
- Якісний пластик
- Недостатки:
- Непрацює пістолет
- Продавец Юзон
Добрий день. Вдячні за відгук. Хочемо звернути увагу, що у Леміри є гарантія. Можна звернутися в сервісний центр для вирішення питань щодо їх обприскувачів.
- Наталия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Цвет: Зеленый. Объем: 10
Тільки купила оприскувач і дуже незадоволена. Після першого ж використання рідина потекла з-під ручки, лопнув шланг
- Продавец Юзон
Добрий день. Дякуємо за зворотній звязок. Дуже шкода, що так трапилось з Вашим обприскувачем. Можливо просто попався з виробничим браком. Взагалі Леміра гарний виробник. Можемо судити вже по великій кількості проданих обприскувачів цього виробника. Запропонувли Вам повернення товару. Перепрошуємо за завданні незручності.
- Юрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Цвет: Зеленый. Объем: 10
Товаром не дуже задоволений. Після зборки вирішив накачати насосом повітря но ручка не повертається. З великим зусиллям вдалося повернути, но повернути назад не вдалося. В цьому вузлі брак при відливу пластика, ручка повернутися не може, якщо насильно повертати то ручка може зламатися. Дуже прикро, що товар не перевіряється при відправки клієнту. Я разроховував на солідність фірми, но помилився. Мені 80 років, допрацьовувати цей брак не можу. Думав подякувати но поки нема за що.
- Достоинства:
- Переваг нема.
- Недостатки:
- Недоліки в узлі насоса, виробничий брак..
- Александр Д***
Леміра порожньою не перевіряється, і необхідний тиск без води ви не накачаєте.
- Продавец Юзон
Добрий день. Дякуємо за зворотній звязок. Хочемо додати, що при першому опробуванні буває дійсно ручка важко повертається. Це тільки тому що ним ще ніхто не користувався. Сподіваємось, все-таки далі ручка вже краще провертається у Вас. Хочемо звернути увагу, що обприскувачі Леміра дуже багато купують, вони дійсно користуються попитом тому що ціна/якість дуже гарна. Якщо у Вас справді попався виробничий брак, то у Леміри є дуже гарний сервісний центр, телефони вказані у Вас в гарантійному талоні- зателефонуйте і Вам підкажуть що робити.