Отзывы покупателей о Опрыскиватель ЛЕМИРА ОП-203 20 л

Оценка пользователей 4.17/5
  • Отзывы про товар продавца СвітВанна
  • Руслан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Цвет: Салатовый. Объем: 20

Повівся місткістю бака, і купив...
    1) Довгий але дуже тонкий шланг.. шланг дає опір потоку і з"їдає тиск.
    2) Справді, горловину треба затягувать шоб очі га лоба лізли.. інакше травить.
    3) Головне, кран-ручка.. Моєму виппдку із коробки, просто не працювала. Качай, не качай.. Жми її, не жми - ноль на массу. Обережно розібрав кран. Там резинка, залипла на своєму місці.. Воно і не дивно, резинка під такою дебелою пружиною.. а оприскувач має талон з "отк" аж за 19й рік.. Ну добре дістав ту резинку, промив. дав трошки силіконового мастила. Ну так, тепер через кран тіче.. От тіки тіче із усіх щілин! Тупо половина рідини витікає із самого крана. Не знаю як це мало взагалі виглядати.. Але тепер маю 19.5ти літровий (такий насправді об"єм баку), зволожувач руки.. За таку ціну, загальне враження негативне. І це якщо, у вас руки з плечей.. Якщо просто з коробки, то воно взагалі не робить.

Достоинства:
    Мімткість баку.
    Недостатки:
    Шланг, кран...
    • Продавец  СвітВанна

Дякуємо за відгук! Для нас це найбільший показник ефективності нашої роботи та високої якості нашого товару! 1) Довгий шланг не може давати опір і сідати тиск. Це прораховано за законами гідравліки. Якщо Шланг був більшого діаметра то можливо тиск зменшувалася . 2) Для того щоб затиснути горловину достатньо за ручку насоса затиснути до повної герметизації. КРУТИТИ НУЖНО РУЧКОЮ НАСОСУ! Також треба перевіряти наявність прокладки між насосом і корпусом насоса. Затискати щоб очі повилалізі в цьому пристрої не передбачено!

• Продавец  СвітВанна

3) Щодо кран-ручки. І справді мембрано під впливом пружини прокладка могла залипнути. Для того, щоб кран ручка почала працювати не треба її розбирати. Потрібно було накачати максимальний тиск і запустити мембрану.

• Продавец  СвітВанна

Те, що кран ручка протікає це взагалі абсолютно виключено! Швидше за все ви неправильно зібрали, не установили накзад резитнові ущільнення які передбачені виробником, або ж недостатньо затиснули ці з'єднання.

• Михайло К***

Сподобався.

Достоинства:
    Міцний, компактний.
    Недостатки:
    Потрібно сильно закручувати горловину, щоб не пропускало повітря.
    • Продавец  СвітВанна

Дякуємо за відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався наш обприскувач. Рекомендуємо не дуже не закручувати насос, тому що це пластик і можна його зламати. Закручуйте лише рукою без додаткових зусиль. Гарного вам урожаю!

• Ольга В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Цвет: Салатовый. Объем: 20

Дякую за обприскувач, за швидке обслуговування, і за доставку "Розеткою".

Достоинства:
    Гарно складене та запаковане.Товар відповідає опису.ЧудоваЦіна.Лемира-дуже легка і зручна у користуванні,використовую в поливі,уже як тиждень минув-все Ок.Хай так само служить і надалі.Рекомендую
    Недостатки:
    Відсутні
  • Евгений Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Цвет: Салатовый. Объем: 20

В цілому оприскувачем задоволенний. Міцний пластик бака, та відсутність протікань системи під тиском є значною перевагою виробу. З побажань буде не зайвим збільшити товщину стінки шланги або замінити на більш стійкий до перегину матеріал, бо в процесі використання є вірогідність перегнути шланг, що призведе до короткочасної перерви в роботі. Дякую за оприскувач.

Достоинства:
    Міцний бак та герметичність системи
    Недостатки:
    Шланг
  • Алла
    Отзыв от покупателя. Продавец: СвітВанна. Цвет: Салатовый. Объем: 20

Якісний товар, гарне обслуговування.

Достоинства:
    Якісний товар.
    Недостатки:
    Відсутні.
  • Андрей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VVS-zone. Цвет: Салатовый

Теперь все хорошо, ручка приехала!! Мне нравиться и его работа, и работать с ним..... Брал для машины(эмитация мини-мойки высокого давления), со своей задачей практически справляется!!!

Недостатки:
    Жестковатый шланг....
  • Андрей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VVS-zone. Цвет: Салатовый

Мне не положили ручку..... Решайте этот вопрос!!

• VVS-zone

В понедельник вас наберу и все обсудим и решим, не переживайте