Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Медный Купорос Высший сорт MyChem 1 кг

Оценка пользователей 4.57/5
  • Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: MChem

У теплій воді розчинився повністю. без проблем.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не помітив
  • Марія Д***

• Андрій А***

Супер)

• Лариса К***

Дякую за сервіс

Достоинства:
    Швидкість доставки, якість товару: купорос не мокрий, запакований в пакет і коробку
  • Засуха в***

Відмінно

• Сергей С***

Якість дуже гарна

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: MChem

Брав для бордоської суміші, все добре, курчавості не було

• НАТАЛІЯ М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MChem

Придбала саме цей мідний купорос і не пожалкувала. Останні три роки моніліоз "з'їдав" абрикоси ще на стації цвіту. Купляла різних виробників мідний купорос і готову бордоську суміш, але все на марно.
    Лише після обробки дерев бордоською рідиною, приготовленою з використанням мідного купоросу даного виробника, у мене був щедрий урожай абрикосів. Гілки були рясно усіяні величезними плодами. Поділилася своїм досвідом.
    Дякую виробнику!
    Буду купляти ще.

Достоинства:
    Засіб дійсно працює!
    Недостатки:
    Не виявила
  • Володимир З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MChem

Все на високому рівні дякую. Рекомендую до співпраці

• Продавец  MChem

Доброго дня, дякуємо за відгук!

• Наталя К***

Швидко, гарного качества,дякую

• Андрей У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MChem

Гарна упаковано добре розчиняється рекомендую

• Наталья Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MChem

Купорос відмінної якості. В воді розчинився без осаду, що мені було дуже важливо

Достоинства:
    Відмінна якість
  • Олександр К***

ок ок

• Павло П***

Топ

Дякуємо за ваш відгук !

• Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MChem

Все супер! Дякую продавцю!

• Юрий Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MChem

отличная бордоская жидкость получилась, посмотрим как это понравится грибковым заболеваниям на персике.

Достоинства:
    пришло вовремя и хорошо упаковано
    Недостатки:
    не заметил
  • Юрій Б***

Продавець продає ВОЛОГИЙ мідний купорос
    Масова частка основної речовини суттєво менше 98%
    Мокрий як пісочок
    "Покупець дурний, нічого не побачить" - так, вони, напевно, думають

Достоинства:
    мідний купорос
    Недостатки:
    підвищена вологість
    • Продавец  MChem

Доброго дня ! Так дійсно , та партія польського мідного купоросу була більш волога ніж зазвичай ,але він відповідає сертифікату якості виробника і по якості не гірший за попередні. Ми завжди лояльні до наших клієнтів і нікого не обманюємо. Наразі заїхала партія Турецького купоросу , він сухий та блакитного кольору ! З Вами звʼяжеться наш менеджер для вирішення питання.

• Гусев А***

Все добре

Достоинства:
    Краще ніж на ринку
  • Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MChem

Товар відповідає всім вимогам. Якісне обслуговування. Дякую. Шкодую що не сфотографувала які гарні голубі дерева на дачі.

• Пётр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MChem

Беру другий раз. Перший пощастило був Турецький ярко голубий, цей раз польська бодяга.

Достоинства:
    Упаковка
    Недостатки:
    Якість
    • Продавец  MChem

Доброго дня! Дійсно зараз польский купорос саме такий, уточняли у завода виробника, що із за того що великий попит вони не встигають його повністю висушити. Із за того що він свіжий, він має такий колір. Але волога невелика, ми перевіряли, при повній висушці мішка 25 кг втрачається 100 г ваги. Також треба не забувати, що в цьому купоросі 5 долей води, чк зазначено в паспорті якості.

• Продавец  MChem

Також ми перевірили на наявність міді, омідняє він як і попередній купорос дуже швидко, Ви можете це перевірити, опустивши цвях в розчин з мідним купоросом. Тому якість не гірша, за це не переживайте. Але нам також неподобається нестабільність з польським купоросом, тому з 13-го числа заїжджає партія з Туреччини.

• Іван С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MChem

Все добре, аби ще й продукт український.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не вітчизняний товар
    • Продавец  MChem

Дякуємо за відгук! Нажаль Український завод перкстав працювати майже з початку війни.

• Петрович

Можно брать

Достоинства:
    Более менее похож на оригинал, цвет, отсутствие примисей
    Недостатки:
    Влажный, может оно и к лучшему
  • Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MChem

У вказаній на фото пластмасовій тарі знаходиться в целофановому пакеті мідний купорос досить сильно зволожений. Тому важко сказати чи є там 1 кілограм (з врахуванням води, яку він в себе увібрав - є). Яким чином мені тепер приготувати робочий розчин бордоської рідини 3 відсотковий, бо по пропорції має бути 300 грамів купоросу (сухого) на 10 літрів води?

Достоинства:
    Не знаю чи є
    Недостатки:
    Мокрий
    • Продавец  MChem

Доброго дня ! Дякуємо за ваш відгук !
      Сприводу вологості - так і повинно бути , так як він має формулу CuSO4*5H2O , яка зазначена в паспорті якості . 5H2O - це вміст води в речовині . Для ваших цілей , а саме приготування розчину бордовської суміші , вона ідеально підходить , по тим самим формулам , що ви привели .

• Олександр Б***

Продавець! Зв'язана вода знаходиться в кристалічній решітці і ніяк не може бути виділена звичайним сушінням. Почитайте шкільний підручних по хімії

• Виталий В***

Відповідно до вимог

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: MChem

На вигляд хороша якість. Сподобалося пакування, як і зображено на фото. Швидкі відправка і доставка.
    Скористався безкоштовною доставкою на відділення Розетка, яке є в районі де я живу.
    З нетерпінням очікую сезон.

Достоинства:
    Пакування у відерко яке герметично закривається, що зручно при тривалому зберіганні.
    Недостатки:
    Не виявив.
  • Петр Е***

Отлично

• Продавец  MChem

Дякуємо за відгук Петро! Гарного вам врожаю! З повагою команда MChem!

• Петро Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MChem

Готував бордоську суміш та обробляв персики. Порошок гарно розчинився без осаду. Бордоську суміш готував не вперше, але цього разу якість порошку мені сподобалась. На весну буду замовляти ще. Сподіваюсь ціна не виросте.

Достоинства:
    Гарна якість
    • Продавец  MChem

Дякуємо за відгук Петро! Ми раді, що Вам сподобався наш якісний товар! Гарного Вам дня!

• Александра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MChem

Мідний купорос високої якості.Рекомендую.

Достоинства:
    Висока якість
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  MChem

Дякуємо за відгук, Олександра! Ми раді, що Вам все сподобалось! Гарного дня і мирного неба! З повагою, команда MChem.

• Віталік Т***
    Продавец: MChem

Отримав товар. Видно що якість відмінна