Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Электрический штопор для вина wine opener умный штопор Электроштопор автоматический PAVLYSH S-7 Black

• Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Черный

Сьогодні спробував за прямим призначенням. Все вийшло)

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки не помічені)
    • Продавец  kostor

• Тина Н***

Очень качественный штопор

• Герман Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Красный

Подарувал подрузі, вона у захваті. Дякую за гарну ціну!

• Міша М***

Штопор відмінно працює

• Андрей Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Красный

Це супер. Штопор чудовий.

• Валерія Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Черный

Рекомендую всім! Товар відмінної якості за таку вартість.

• Борцов Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Красный

Належна якість товару, все швидко та точно

• Вадим Т***

зручно користуватись, механізм якісний

• Илья Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Черный

якісний штопор і ціна нормальна

• Михаил П***

Працює ідеально

• Олег П***

Штопор класний
    Дякую

• Денис В***

Потужний штопор

Достоинства:
    якість
    Недостатки: