Отзывы покупателей о Гантели композитные наборные Infinito 2×22,5 кг Steel Edition (стальной гриф, набор 45 кг)
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop. Вес: 50
все супер
гантелі для квартири самий раз
поки не можу нічого сказати з приводу фіксуючої гайки , але проект що тримає гарно
продавець відправив вчасно, на переписки відповідає швидко
додатково також замовив ще 4 млини для більшої варіативності- Достоинства:
- якість, зручніть
- Продавец Infinito Shop
Ілля дякуємо за інформативний відгук! Ми раді, що Ви усім задоволені! Бажаємо вдалих та ефективних тренувань! Чекаємо на Вас ще!
- Вячеслав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop. Вес: 50
Якісне обслуговування, швидка доставка
- Продавец Infinito Shop
В'ячеслав щиро дякуємо за високу оцінку нашого обслуговування та гантелей.
Бажаємо вдалих тренувань
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop. Вес: 30
Дуже гарної якості гантелі. Різьба досить якісно виточена, тому закручуються приємно. На закрутках є ризинка, що дозволяє ціпко закріпити бліни на гантелях.
Єдине що справді бліни були в якомусь маслі, але не проблема, помив їх і все)- Продавец Infinito Shop
Володимире, дякуємо за високу оцінку нашого товару. Ми раді, що Ви лишились усім задоволені. Чекаємо на Вас ще! Бажаємо вдалих тренувань!
- Борис Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop. Вес: 45
Доброго дня! Придбав у вас ці гантелі. Однак після того, як бліни зафіксовані гайками, вони легко розкручуються. Достатньо взяти гантелю за гриф, провернути руками гриф по осі і гайки вже не фіксуються і розкручуються. як цьому зарадити? Дякую
Борис доброго дня.
Цікава ситуація, можливо треба або сильніше докрутити гайки і перевірити чи прилягають вони стороною з гумовою накладкою до дисків. Перевірити чи диски не скользять, обезжирити гумку на гайках і самі диски по можливості.
Спробуйте виконати усі ці кроки і ми зв'яжемось з Вами для уточнення чи все допомогло) - Борис Т***
Дякую за відповідь! докрутив розвідним ключем, тепер все добре! чудові гантелі!
- Данило Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop. Вес: 45
Все дуже сподобалось , хороша якість як грифа так і самих блінів .
- Достоинства:
- Сталевий гриф , якість .
- Продавец Infinito Shop
Данило, ми раді, що Ви високо оцінили якість наших гантелей і вони припали Вам до душі. Бажаємо вдалих тренувань! Чекаємо на Вас ще в магазині Infinito Shop
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop. Вес: 45
Якістю гантелей задоволений, бліни виготовлені якісно, сталевий гриф просто пушка.Вже потренувався з ними і можу сміло там рекомендувати ці гантелі. Фото не прикріплював, адже вони ідентичні з фото
- Достоинства:
- Якість,обслуговування , сталевий гриф
- SamОтзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop. Вес: 30
Найс гантели, стальной гриф, смазанные диски ^^. Были проблемы с комплектацией, но магазин быстро отреагировал и без проблем доотправил всё недостающие.
- Достоинства:
- На вид качественные, удобные, ровный гриф не царапает руку
- Недостатки:
- За такую цену их быть не может
- Продавец Infinito Shop
Щиро дякуємо за високу оцінку нашого товару. Бажаємо вдалих і ефективних тренувань!