Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Гантель композитная наборная Infinito 1×18 кг Heavy Edition (антиударные ABS диски)

Оценка пользователей 4.7/5
  • Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop. Вес: 10

Чудовий продавець і товар :) Дякую!

• Продавец  Infinito Shop

Людмила, дякуємо за високу оцінку нашої роботи та гантелі. Ми раді, що Ви усім задоволені! Бажаємо вдалих та ефективних тренувань і завжди чекаємо ще )

• Вадим Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop. Вес: 18

Все дуже добре, товар гарний

Недостатки:
    Не товарний вигляд, коли відкрив на новій пошті, а гантелі і ящик пропитаний якимось маслом, працівники нової пошти мені розпочали предʼявляти претензії. Поки доніс додому, сам замазав куртку.
    • Продавец  Infinito Shop

Вадим щиро дякуємо, за високу оцінку гантелей. Стосовно пакування приймемо до уваги. На жаль на етапі виготовлення не усі диски встигають вистигати і пакуються "з під руки", будемо вирішувати цю ситуацію шляхом кращого пакування дисків. Вибачте за незручності і дякуємо за розуміння!

• Артур С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop. Вес: 20

Гантели отличные, достойные за свою цену 100%. Приехали целые и без запаха, фиксируются отлично, ничего не отходит? резьба ровная.
    Видел коментарий что все пришло жирным, честно мне кажется этот жир не от гантель, без обид :D

Достоинства:
    Без запаха, удобно держать
    • Продавец  Infinito Shop

Артур вдячні за такий інформативний і класний відгук. Раді, що Вас усе підійшло! Бажаємо вдалих тренувань!

• Маряна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop. Вес: 25

Дуже хороший продавець, рекомендую)
    Вирішує і допомагає

Достоинства:
    Хороша якість
    • Продавец  Infinito Shop

Мар'яна щиро дякуємо за високу оцінку товару і нашого обслуговування! Для наших клієнтів стараємось бути найкращими, а головне розуміючими та людяними в будь якій ситуації. Вдалих тренувань та успішних покупок! Чекаємо на Вас ще!

• Людмила Ч***

Круті

Достоинства:
    Гарні
    • Продавец  Infinito Shop

Людмила, дякуємо за високу оцінку гантелей. Бажаємо вдалих та ефективних тренувань! Завжди Вам раді!

• Федір
    Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop. Вес: 25

Замовив одну на 25 кг, приїхала дуже швидко. Товар повністю відповідає фотографіям. Пластик приємний на дотик, не воняє. Про олію не пишу, вона дуже легко стирається простими серветками (зі спиртом).

Достоинства:
    Приємний на дотик
    • Продавец  Infinito Shop

Федір дякуємо за високу оцінку гантелі та інформативний відгук, ми раді, що Ви усім задоволені. Бажаємо Вам вдалих та ефективних тренувань!

• Олександр

Товаром задоволений

Недостатки:
    Усе прийшло жирним, прийшлося відмивати
    • Продавец  Infinito Shop

Олександр дякуємо за високу оцінку гантелі. Стосовно "жирності" то це розчин, яким покриваються гантелі на фінальному етапі виготовлення і він не завжди встигає висохнути в холодну пору року, його можна просто протерти паперовими рушниками чи серветками з спиртом або просто помити з милом. Вибачте за незручності. Бажаємо вдалих тренувань!

• Андрей У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop. Вес: 13

Качество вроде неплохое, но чтото шумит в грифе, чтото торохтит, блины вроде нормальные, заказывал до этого у другого продавца и шума в грифе небыло, незнаю с чем это связанно

Достоинства:
    Неплохое качество у блинов
    Недостатки:
    Чтото шумит в грифе
    • Продавец  Infinito Shop

Андрій доброго дня. Вибачте, за дану ситуацію. Наш менеджер зв'яжеться з Вами незабаром. Дякуємо

• Юрий Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop. Вес: 10

Сын подросток снарядом доволен. Товар отличный, ответственный продавец, оперативная доставка . Всё супер, рекомендую

• Продавец  Infinito Shop

Юрій, вдячні за високу оцінки гантелі. Ми раді, що Ваш син задоволений, нехай тренується на здоров'я та в задоволення! Вдалих покупок, чекаємо на Вас ще!

• Сергей

Хорошая

• Продавец  Infinito Shop

Сергій, дякуємо за високу оцінку гантелі Infinito Power Edition 1x10кг, ми раді, що Ви усім задоволені. Бажаємо класних тренувань та чудового настрою!

• Валентина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop. Вес: 8

Гантелі дуже класні!!!Рекомендую!!!!

• Продавец  Infinito Shop

Валентина вдячні за відгук та високу оцінку гантелі. Раді, що Ви усім задоволені. Бажаємо класних і ефективних тренувань!

• Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop. Вес: 15

Я дуже задоволений. Дякую Вам. Мені сподобалось все.

• Продавец  Infinito Shop

Сергій вдячні за відгук та високу оцінку гантелі. Раді, що Ви усім задоволені. Бажаємо класних і ефективних тренувань!

• Заячук І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop. Вес: 25

Звичайні гантелі, за свою ціну добре, нічого не відламалось і не потріскалось

Достоинства:
    Просто хороші гантелі
    • Продавец  Infinito Shop

Іван, дякуємо за високу оцінку гантелі Infinito Power Edition 1x25кг. Раді, що Ви усім задоволені. Бажаємо Вам вдалих та ефективних тренувань!

• Марина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop. Вес: 13

Дуже якісна та гарна гантеля

• Продавец  Infinito Shop

Марино, дякуємо за високу оцінку гантелі. Бажаємо вдалих та ефективних тренувань!

• Андрей У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop. Вес: 13

Гантеля довольно качественная, пока что я всем доволен.

Достоинства:
    Удобный гриф, хорошее качество
    • Продавец  Infinito Shop

Андрій, дякуємо за високу оцінку гантелі. Ми раді, що вона підійшла Вам за всіма параметрами. Бажаємо вдалих тренувань!

• Виталий О***

Для этой цены достойно.

Достоинства:
    Цена
    • Продавец  Infinito Shop

Віталій, Дякуємо за високу оцінку гантелі.

Ми раді, що Вам усе сподобалось!

Бажаємо вдалих тренувань!

• Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop. Вес: 15

Замовляв дві гантелі, приїхали швидко. Повністю відповідають фотографіям. Можно замовляти, рекомендую

Достоинства:
    Все як на фото, 8 дисків на 1 гантелю
    Недостатки:
    Все приїхало в олії, або смазці. Прийшлось перемивати.
    • Продавец  Infinito Shop

Олександр дякуємо за високу оцінку гантелей. Ми раді, що Ви усім задоволені. Бажаємо вдалих тренувань.

Стосовно дисків, то вони в спеціальному розчині для захисту пластику та надання йому блиску. Не встигає висохнути після виробництва. Його можна легко витерти серветкою зі спиртом або ж обережно помити❗

• Роман Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop. Вес: 20

Чудові гантелі за свої гроші.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не помітив
    • Продавец  Infinito Shop

Дякуємо Роман, що поділились враженнями про гантелі. Бажаємо вдалих тренувань! Чекаємо на Вас ще

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop. Вес: 8

Гарний товар, замовляю вже вдруге

Достоинства:
    Гарний товар
    • Продавец  Infinito Shop

Денисе, дякуємо за високу оцінку нашої гантелі! Бажаємо вдалих тренувань. Завжди чекаємо на Вас! Вдалих покупок!

• Григорчук О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop. Вес: 15

Отличная гантеля, очень рекомендую.

Достоинства:
    Качественный товар
    • Продавец  Infinito Shop

Олег, ми раді, що гантель припала Вам до душі і Ви задоволені! Бажаємо вдалих тренувань. Чекаємо на Вас ще!

• Фёдор В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop. Вес: 20

Чудові гантелі, комплектація дисків теж що треба.

Достоинства:
    Чудові гантелі, зручно тримати і не стукають о підлогу.
    Недостатки:
    Не помітив.
    • Продавец  Infinito Shop

Щиро дякуємо Федір за високу оцінку нашого товару. Ми раді, що Ви лишились усім задоволені. Нехай гантелі довго та з користю служать Вам!

• Александр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop. Вес: 20

Очень хорошие и надежные гантели.
    Покупкой доволен, цена оправдана.
    Советую!

Достоинства:
    Качественные и удобные гантели, для дома то, что нужно
    Недостатки:
    Блины были в каком-то масле, пришлось поработать салфетками. Это единственный недостаток!
    • Продавец  Infinito Shop

Щиро дякуємо Олександр за високу оцінку та об'єктивний відгук стосовно нашого товару. На рахунок речовини якою покриті диски - то це спеціальний розчин для захисту пластику та кольору дисків. Нажаль не встигає висохнути після виробництва. Бажаємо гарних і мирних тренувань!