- дзевицкий а***Отзыв от покупателя. Продавец: KV Fashion
слово "вакуумная" в названии товара должно подразумевать, что оно создаёт вакуум. так вот: никакого вакуума (т.е. откачивания лишнего воздуха из бутылки) не происходит, более того герметично закупорить не получилось ни одну бутылку вина - протекает пробочка...
может это мне так повезло с отдельно взятой пробкой, но валяется без дела в ящике стола- Достоинства:
- не обнаружил
- Недостатки:
- не вакуумная, не герметичная
- Продавец KV Fashion
Доброго дня. Нам шкода що у вас виникли проблеми з нашим товаром. Дана пробка дійсно немає клапану для відкачування повітря, а призначена лише для герметизації пляшки на нетривалий час, що вказано у описі. В той же час у нас є інша модель з клапаном для таких цілей. На рахунок протікання - такого не повинно бути, всі пробки йдуть в герметичній упаковці від виробника, також ми декілька штук з партії вибірково перевіряємо і раніше жодних проблем не було, лише хороші відгуки, тому як варіант можливо дійсно вам попався брак. Також усі наші товари можна перевірити та повернути протягом 14 днів.
- НиколайОтзыв от покупателя. Продавец: KV Fashion
Свої функції виконує вже більше ніж півроку, варта своїх грошей.
- Продавец KV Fashion
Дякуємо за вашу оцінку!
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem
Бесполезная вещь. Плотно не прилегает
- Продавец Semdem
Дмитро, дякуємо за Ваш відгук.
Нам прикро, що склалася дана ситуація.
Даний товар користується популярністю у наших покупців, але на великих партіях фабричний дефект, нажаль, неминучий.
Наш менеджер вже написав Вам в особисті повідомлення - листування з продавцем для можливого вирішення даного питання
- Литвин Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem
- Достоинства:
- Зручна
- ЭтьенОтзыв от покупателя. Продавец: AliDeals
Негодная вещь, плохо работает, заедает. Безполезная. Хотел вернуть деньги, но продавец сказал, чтобы я за свой счёт высылал обратно пробку, такие дела. Не советую ни товар, ни магазин.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Безполезная вещь
- Виктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Anix retail
Барахло бесполезное, просто болтается сверху и ничего не закрывает. Выкинутые деньги
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не работает
- Продавец Anix retail
Вітаємо! Дана пробка розрахована для стандартних пляшок для пива або вина. Одиниця, на жаль, не розрахована на використання з пляшками для шампанського або нестандартної форми. Також механізм пробки у закритому стані заблокований та не дозволить її встановити, пробка має бути розблокована перед використанням.
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem
Дуже задоволена .Купувала собі а також в якості доповнення на подарунки з пляшкою вина.
- Варибок К***Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem
Жахливий корок, навіть і трохи не схожий на вакуумний, протікає, гроші на вітер
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виконує свої функції
- Продавец Semdem
Катерино, спробуйте на іншій пляшці, оскільки бувають не стандартні пляшки і на них вона не ідеально закривається. Але ми продали їх понад 1000 шт і дуже велика кількість задоволених клієнтів, плюс ми самі всі вдома такими користуємося і дуже задоволені!
- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: Semdem
Не дуже щільно закривається
- Достоинства:
- Зручність
- Недостатки:
- Не щільно закривається
- Виталий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Легенда
Отличные винные пробки. Брал две в домашний бар. Очень удобные в использовании, и выглядят солидно. Спасибо продавцу за быструю доставку. Рекомендую.
- Достоинства:
- Удобство использования, Приятный внешний вид