Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Теплосберегающее покрытие Intex солярная пленка для бассейна 538х253 см Полиэтилен Синий (IP-167109)

• Павло Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Для басейну потрібна річ. Без тенту температура води за ніч знижувалась на 4 градуси, з тентом лише на 2.

Достоинства:
    Дійсно виконує свої функції.
    Недостатки:
  • Ганна У***

На перший погляд може здатись, що це непотрібна річ, та плівка справді допомагає тримати воду теплою і заодно запобігає випаровуванню

Представник бренду

Дякуємо Вам за відгук, для нас це важливо та цінно! Користуйтеся із задоволенням! Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців.

• Захар

Дякую за вчасну доставку, все ок, наявність браку чи дефектів не помітив

Представник бренду

Велике спасибі за такий чудовий відгук! Ваші слова стали для нас справжнім натхненням. Ми готові до нових викликів та обіцяємо зберігати високі стандарти якості.

• Тамара Ж***

Замовлення прийшло вчасно, браку немає, полотно якісне та щільне

Представник бренду

Ми вдячні за Вашу увагу до деталей та за Ваш час, приділений написанню відгуку. Ваші слова — не лише похвала, а й заряд енергії для нас. Обіцяємо продовжувати створювати Вам ідеальні рішення для приємних спогадів.

• Максим

Товаром задоволений, приємна знижка, оперативна доставка

Недостатки:
    ні

• Ганна Д***

Насправді корисна штука, відповідає опису

Достоинства:
    якісно зроблене, міцний матеріал

• Ян Є***

Ну це просто пісня, товариш підказав, що є таки накриття, я тепер теж всім раджу. Врятує від листя і тд плюс збереже воду теплою

Достоинства:
    практичний
      Представник бренду

Прийміть наші щирі подяки за ваш відгук! Ми щиро раді, що наша продукція виправдали очікування і Ви поділилися своїм позитивним досвідом. Ваші детальні коментарі роблять нас ще більш рішучими у нашому розвитку. Ваш вибір нашої компанії є найвищою нагородою для нас. Ми обіцяємо зберігати високі стандарти та радувати Вас при кожній покупці.