- Антон Н***Отзыв от покупателя. Продавец: GunfuTea. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
Все супер , завжди беру, перевірено, якісно , спокійний стан і збалансованість. Смак чистий , підсмажених горіхів
- Достоинства:
- Якість, смак, стан
- Продавец GunfuTea
Дякуємо за відгук! Приємних чаювань)
- Катерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: GunfuTea. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
Чай чудовий
- Достоинства:
- Смачний
- Продавец GunfuTea
Дякуємо за відгук! Приємних чаювань)
- Леся А***Отзыв от покупателя. Продавец: GunfuTea. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
Я в цьому не розбираюсь, цікавий був досвід дякую.
Дякуємо за відгук!
- Артем Т***Отзыв от покупателя. Продавец: D&I Retail Group. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
эффект хороший 1 кусочек на средний заварник убивает)
- Достоинства:
- убивает
- Недостатки:
- быстро кончается)
- Владислав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: D&I Retail Group. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
воняет мокрым веником не советую
- Продавец D&I Retail Group
Вітаю. Нам дуже шкода що ви порівнюєте так цей благородний чай. насправді да хун пао має слідкуватий запах після заварки.
- Олег Н***Отзыв от покупателя. Продавец: D&I Retail Group. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
Ароматний. Не п'яний. Випив, та за кермо.
- Достоинства:
- Плітка. Відрізав кусочек і кожен раз маєшь одну і ту же масу. Це дуже зручно.
- Продавец D&I Retail Group
Дякуємо за Ваш відгук.
- Сергій У***Отзыв от покупателя. Продавец: D&I Retail Group. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
Друга спроба пірнути у світ насолоди смаку, описаної маркетологами і реалізаторами китайського чаю. Дуже схожого за "смаком" на таджицький. Більше на цей розводняк не поведусь. Народе! Є смачні чаї. Реально смачні. А я пас по усіх цих пуерах. Ви як хочете.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дрова
- Продавец D&I Retail Group
Вітаємо. Нам дуже шкода що ви не «зрозуміли» смак саме цього чаю, доречі це да хун пао, не пуер.
Будь ласка напишіть смачні чаї на вашу думку. Дуже чекаємо - Сергій У***
Відповідаю D&I Retail Group щодо питання про смачні чаї: знайдіть хоча б ірландський Fallons. Це не китайські віники. У ньому є смак, запах і міцність. Є розкішні британські і індійські чаї (не пакетовані і оригінальні). Без понтів. Без маркетології. Просто заливаєш окропом і п"єш. Уявляєте? Так можна!
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: D&I Retail Group. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
За свою ціну має смак
Дякуємо за Ваш відгук
- Євген З***Отзыв от покупателя. Продавец: D&I Retail Group. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
Дуже смачний і ароматний чай
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: ChineseTeaHome. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
дуже смачний чай, мені навіть більше за пуер сподобався
- Достоинства:
- приємний смак, надає енергії та натхнення
- Недостатки:
- не помітив
- Євгеній К***Отзыв от покупателя. Продавец: D&I Retail Group. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
чай крутецький, це мій перший досвід таких чаїв, тому не можу сказати конкретного по цій темі, але він однозначно смакує і дає крутий ефект
- Продавец D&I Retail Group
Дякуємо за Ваш відгук
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: D&I Retail Group. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
Смачний чай!
Дякуємо за Ваш відгук
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: D&I Retail Group. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
Дуже сподобався чай, має гарний смак. Можна зварювати до 5 разів
- Достоинства:
- П'яний, гарний смак
Дякуємо за ваш відгук
- Владимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: D&I Retail Group. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
Если сравнивать да хун пао этой ценовой категории, то наверное данный чай является лучшим из тех, которые я пробовал ранее. Пол плитки на 0.5 термос дает мне именно то что я хочу. Конечно в идеале заваривать чай правильно, но на службе это роскошь, так что чем богаты тем и рады )
- Достоинства:
- Вкус, крепость
- Недостатки:
- Даніель М***Отзыв от покупателя. Продавец: D&I Retail Group. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
Дуже смачний
- Достоинства:
- Імба
Дякуємо за відгук
- Дмитро Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: D&I Retail Group. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
Дуже смачный чай. Все добре з доставкою
- Богдан
Вітаю!)
Чи можу попросити вас залишити більш детальний відгук про чай?)
Наскільки він міцний, яка палітра смаку, чи тонізує)
Дуже цікаво, хочу вперше скуштувати такий)
- Павел Г***Отзыв от покупателя. Продавец: D&I Retail Group. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
К сожалению к чаю да зун пао не имеет никакого отношения
- Продавец D&I Retail Group
Нам дуже шкода що вам не сподобався смак.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: D&I Retail Group. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
Даже гарний чай))
- Достоинства:
- Эффект не ожиданно удивил )
- Недостатки:
- Вкус на любителя , крепкий хороший
- Дід Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Don Puerro. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
Треба, у ближньому майбутньому, розширити асотимент вживання...
- Достоинства:
- Чай добрий.
- Недостатки:
- Трошки дорожчий, аніж звичайні чаї з мережевих маркетів.
- Продавец Don Puerro
Дякуємо за ваш відгук)
- Слесарь М***Отзыв от покупателя. Продавец: D&I Retail Group. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
Однозначно хороший образец!
Запах вкусный!
После питья - чувство умиротворения присутствует!
Рекомендую! - ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: D&I Retail Group. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
Дуже насичений, п'янкий, це як що заварювати його по фен-шую
- Достоинства:
- Ціна, ефект, стан
- Продавец D&I Retail Group
Дякуємо за ваш відгук.
- Володимир Є***Отзыв от покупателя. Продавец: D&I Retail Group. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
Чай справжній .
Доставка виконана своєчасно.
Рекомендую!..- Недостатки:
- Продавец D&I Retail Group
Дякуємо за відгук. Нехай смакує)
- Татьяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: D&I Retail Group. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
Відмінний чай! Продавець уважний, швидко прийняв замовлення, відповів і відправив. Дякую за чай і за професійну роботу.
- Продавец D&I Retail Group
Дякуємо за Ваш відгук. Нехай чай Вам смакує!
- Данил А***Отзыв от покупателя. Продавец: D&I Retail Group. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
Второй мой чай перед этим брал Шу Пу Эр попил понравился и вкус и запах если сравнивать с этим чаем интересный у него запах прям чувствуется что купил хороший чай а вот по вкусу чуть хуже вкус у него интересный но не такой насыщенный впрочем хороший чай
- Достоинства:
- Запах, цена, обслуживание и вкус
- Недостатки:
- их нет
- Продавец D&I Retail Group
Дякуємо за Ваш відгук. Куштуйте з задоволення.
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: D&I Retail Group. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
Чай якісний, смачний, багато разів заварюється, але ефекту очікуванного, заради якого він брався майже немає, навіть у порівнянні з більш дешевим пуером, який я замовив у іншого продавця одночасно з цим
Якщо брати заради смаку - можна, якщо заради эфекту - слід роздивитися інші варіанти- Достоинства:
- Натуральний крупнолистовий чай, хороший смак
- Недостатки:
- Можливо не є да хун пао, а звичайний улун, нажаль, це ніяк не можна перевірити, чи довести, тому це суб'єктивний пункт
- Артур С***
А у якого Пуеру ефект цікавіший?
- Продавец D&I Retail Group
Артур, самий цікавий у ча-гао, смоли пуеру
- Евгений
Посоветуйте проверенный чай с эффектом?