- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Весела Дача
Моє кавове дерево заразилося грибком від лимона Мейєра. Лимон я обробляла раніше, а проблему кавового дерева зрозуміла пізніше. Вистачило однієї обробки, щоб грибок зник.
- Рудковский С***Отзыв от покупателя. Продавец: Весела Дача
Персик в этом году побрыскал 3 раза через 2 недели. Пока все нормально,курчавости нет
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: 43zt. Объем: 2
Купував для обробки рослин. Препарат зручний у використанні, добре розчиняється та легко дозується. Після обробки результат помітний, рослини виглядають краще. Товаром задоволений, рекомендую.
- Достоинства:
- Ефективний, зручне дозування, якісний препарат
- Недостатки:
- Не виявив
- Ірина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: EFFECT. Объем: 2
Замовила фунгіцид Скор в магазині ЕFFECT на площадці Розетка.На оригінальний препарат не схоже.Края не рівні.Сама упаковка розшарована,верхня плівка взагалі відділилась.Напису по косій Syngenta нема.Також в цьому замовленні були препарати Топаз і Актеллік цієї ж фірми.В них я тепер також сумніваюсь.Теж нема назви фірми по косій на упаковках.Це явно підробка.Дуже сумно,я розраховувала на цей препарат.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Явно підробка
- Сергей Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Полемікс. Объем: 2
Фунгіцид як фунгіцид, що ще написати
- Ирина Е***Отзыв от покупателя. Продавец: А-маркет
Работает
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: САДОЧОК. Объем: 2
Дякую, завжди використовую для обробки персика і не тільки
- Продавец САДОЧОК
Щиро вдячні за ваш час і відгук! Препарат Скор дійсно чудовий фунгіцид, що справляється з різними викликами.
- Євген І***Отзыв от покупателя. Продавец: SunShop. Объем: 2
Все як в описі
- Достоинства:
- Все як в описі
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: 43zt. Объем: 2
Товар отримав вчасно, якість буде визначено після застосування.
- Продавец 43zt
Доброго дня. Дякуємо за високу оцінку якості нашого товару. Для нас це важливо. Будемо раді вітати Вас знову в нашому інтернет-магазині.
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: SunShop. Объем: 2
Товар доставлений вчасно. Якість будемо вивчати
- Вікторія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: DIM. Объем: 2
Перевірений часом! Надійний.
- Достоинства:
- Діє швидко, шкідників не залишає.
- Ірина Ш***
Скор це фунгіцид, тобто препарат від захворювань і до зникнення шкідників відношення не має. Препарати від шкідників це група інсектицидів
- Яковлев Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ROMANOVA. Объем: 2
Все пришло, спасибо
- Продавец ROMANOVA
Дякуємо за зворотній зв'язок. Гарного вам дня!
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Полемікс. Объем: 2
Летом 3 раза брызгал сад, эффект от него точно есть, визуально на листьях исчезли пятна ржавчины, мучнистая роса, если где и была в начале лета, то при осмотре в конце августа я ее не выявил.
Брызгал в сухую погоду раз в месяц, смешивал с Хорусом. - Тамара Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SunShop. Объем: 2
Купив.Побачу якість пізніше.