- Лариса С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжево-черный. Объем: 12
иногда подтекает ручка
- Достоинства:
- работает быстро, удобно
- Недостатки:
- для опрыскивания деревьев короткая ручка ,желательно длинее
Представник постачальникаДоброго дня Лариса.
Дякуємо Вам за відгук. У випадку, якщо є теча на ручці, просимо звернутись до представництва для вирішення Вашого випадку. На придбаний обприскувач діє гарантія.
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжево-черный. Объем: 12
Купляв акумуляторний секатор цього виробника дуже сподобалась якість і ціна. А от обприскувати не порадував.
Плюси:
1. Невисока ціна за готовий апарат.
2. В комплекті 4 насадки на будь який випадок обробки.
3. Качає пристойно, має регулювання подачі.
Мінуси:
1. Лямки розробили дуже невдалі - постійно розпускаються і злітають. Дуже неякісний пластик - при наповненні 10 л пластик на межі злому.
2. Зарядний пристрій легший від зарядки для телефону - висновки я думаю очевидні.
3. Пластик баку розколюється коли ставиш на землю.
4. Ущільнювачі кільця всі однакового розміру, але місця їх встановлення мають різний діаметр.
Подивимося з часом скільки прослужить.- Достоинства:
- Недостатки:
- Якість пластику, зарядне, лямки, ущільнення
Представник постачальникаДоброго дня Володимир.
Дякуємо Вам за відгук. Приємно чути, що придбаний обприскувач відповідає вашим очікуванням як за потужністю, так і за зручністю у користуванні. Ваш коментар щодо конструкції і практичного досвіду дуже цінні для нас. Бажаємо, аби пристрій служив вам довго та надійно!
- Іван П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Объем: 16
Все працює, але дуже скоро все обрискує ...треба меншу насадку)
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня Іван.
Дякуємо Вам за відгук. Приємно чути, що придбаний обприскувач відповідає вашим очікуванням як за потужністю, так і за зручністю у користуванні. Ваш коментар щодо конструкції ремінців і практичного досвіду дуже цінні для нас. Бажаємо, аби пристрій служив вам довго та надійно!
- Олена О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Объем: 16
Працює відмінно
- Костянтин Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Объем: 16
Тільки розпочав користування. Сітку фільтрувальну довелось голкою довести до ума - шілини були залиті наглухо, розчин не відфільтровувався належним чином. Але то дрібниці. Непоганий апарат. Добре регулюється потужність.
- Достоинства:
- акамулятор відпрацював під 50 літрів і продовжував роботу
- Недостатки:
- кріплення ременя знизу не сподобалось. Датчик заряда акумулятора горить одразу і червоним, і зеленим - не зрозуміло по ньому скільки ж там того заряду
- Владимир П***Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Объем: 16
Літо відпрацював. Добра якість пластику , зручний.
А ще, плюс в тому що там стоїть акумулятор 12 та від обрискувача можна живити лапми та робити освітлення.- Достоинства:
- Літо відпрацював! Тепер як повербанк працює.