Отзывы покупателей о Чашка Wilmax Spiral Lavender WL-669734-A 110 мл

Оценка пользователей 4.36/5
  • Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Оранжевый. Объем: 110

Дуже сподобалась

Достоинства:
    Дизайн,об'єм
    Недостатки:
    В однієї чашки зверху по краю кромки відбитий шматок емалі
  • Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Голубой. Объем: 460

Отличная чашка, рекомендую!

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Голубой. Объем: 300

Дуже гарна чашка

Достоинства:
    Яскрава

Дякуємо за відгук!

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Розумна лама. Основной цвет: Фиолетовый. Объем: 190

Продавець наклеїв наклейку так, що пошкодження при огляді на пошті важко було помітити. Це - непорядність.

Недостатки:
    Товар пошкоджений, відрізняється колір
  • Олена Г***

Колір - інший. Значно яскравіший, над на фото продавця.

• Наталия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Красный. Объем: 460

Все супер. Спасибо. Чашка очень красивая, лучше чем на фото.

Дякуємо за відгук!

• Инна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Оранжевый. Объем: 300

На фото она яркая и оранжевая, в реале она темнее и более кирпичного оттенка

• Ирина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Желтый. Объем: 460

Хорошая но по цвету не много отличие есть

• Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Объем: 460

Классная чашка. Очень красивая, нежный цвет, большой объем, вменяемая цена. Если бы не одно но. Заказали две чашки, но выкупили только одну. Обе с дефектами эмали: наплывы, неровности, "песок". Выбрали ту, у которой дефекты минимальны. Странно, что Британская фирма допускает тотальный брак на своих китайских заводах. Если бы чашка так не понравилось, то отказались бы от двух.

Достоинства:
    Удобная, большой объём, очень симпатичная, фарфоровая, цена
    Недостатки:
    Тотальный брак. Приходится выбирать
  • Ольга

Відгук про сервіс Розетки, пов'язаний зі спробою купівлі цієї кружки
    На жаль, я не отримала цю кружку, бо на складі Розетки в моє замовлення вклали не цю лавандово-золотаву, а цієї ж фірми Wilmax, але білу й іншої форми. Це мав бути подарунок, але не вийшло
    На моє питання, як так сталося, у товарів же ж є коди/артикули, які перевіряють при комплектації замовлення на складі, касир мені з байдужістю відповів, що мої артикули тут перевіряти ніде ніхто не буде, от ви самі й перевірите їх при отриманні, а якщо це не ваш товар, то відмовитеся купувати і та й по тому...
    Скажіть, це тільки мені здається, що така відповідь клієнту якась неввічлива, щонайменше? Зрозуміло, що всі можуть помилятися, наприклад працівники складу Розетки, але ж чи можна так відповідати покупцеві, який чемно зробив собі замовлення на сайті, чекав на доставку тиждень, прийшов його купити, але не зміг, бо в Розетці нікому немає діла до коректної комплектації замовлень, і ніхто не несе за це відповідальність?
    Як варіант - може цей товар скінчився і таких кружок на складі просто немає, буває. Тоді можна попередити покупця в чаті Листування з продавцем (а продавець тут Розетка) й:
    1). скасувати цю позицію в замовленні, з хоч формальними вибаченнями; або
    2). подовжити термін поставки, якщо можна доставити товар ще звідкись.
    Але схоже, що я забагато хочу від персоналу Розетки, якогось надто якісного клієнтського сервісу?
    Доречі, я з Розеткою вже й не пригадаю скільки років, років 10 так точно якщо не ~15, тоді ще були небанківські розсрочки Трійка/П'ятірка/Сімка, і купувала я тут за роки буквально все - від пилососів й сантехніки до монітора, телевізора, ноутбука, айфону, екофлоу, ...
    Я не вимагаю за це для себе якогось особливого відношення, є скромна пропозиція, щоб ви робили свою роботу з роздрібного продажу товарів населенню (й зароблянні на цьому статків для власників Розетки) хоча б без хамства

Достоинства:
    Кружка гарна, дуже хотіла подарувати її сину - гарний об'єм, вишукана форма, приємний колір, що буде гармоніювати з декором кухні. Але я її не отримала((
    Недостатки:
    На жаль, я не отримала цю кружку, бо на складі Розетки в моє замовлення вклали не цю лавандово-золотаву, а цієї ж фірми Wilmax, але білу й іншої форми. На питання, чому так сталося, у товарів же ж є коди/артикули, їх же перевіряють при комплектації замовлення, на що касир мені з байдужістю сказав, що мої артикули тут перевіряти ніде не буде, ви самі й перевірите при отриманні, а якщо це не ваш товар, то відмовитеся купувати і немає проблеми... Скажіть, це тільки мені здається, що така відповідь клієнту якась неввічлива, щонайменше? Зрозуміло, що всі можуть помилятися, наприклад працівники складу Розетки, але ж чи можна так відповідати покупцеві, який чемно зробив собі замовлення на сатйі, чекав на нього тиждень, прийшов його купити, але не зміг, бо в Розетці ніхто не несе відповідальності за комплектацію замовлень? Як варіант - може цей товар скінчився і таких кружок на складі просто немає. Тоді можна попередити покупця й: 1). скасувати цю позицію в замовленні, з хоч формальними вибаченнями; або 2). подовжити термін поставки, якщо можна доставити товар ще звідкись. Схоже, я забагато чого хочу від персоналу Розетки, якогось занадто високого клієнтського сервісу? Доречі, я з Розеткою вже й не пригадаю скільки років, років 10 так точно якщо не ~15, купувала тут за роки буквально все вид сантехніки до телевізорів, ноутбуків, айфону, екофлоу, ... Я не вимагаю для себе якогось особливого відношення, просто робіть свою роботу з роздрібного продажу товарів хоча б без хамства

• Ирина

Не жалейте и не переживайте Вы так! Уверяю Вас, что с первого раза Вы всё равно эту чашку не купили бы и порадовать своего сына не смогли бы. Причина- тотальный брак эмали на этих чашках и на всей продукции этого производителя: "наплывы", неровности, "песок" и т.п. Вам всё равно пришлось бы отказаться, делать повторный заказ или выбирать "из меньших зол" что-то приемлемое для себя. Мы заказали две таких чашки, из которых купили лишь одну, да и то не без дефектов ("песок" на эмали на дне чашки- не совсем гладкая поверхность). И это лучшая из двух..... Но да. Чашка очень симпатичная.

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: MrPot. Основной цвет: Красный. Объем: 190

Качественний, зручний посуд

Достоинства:
    Легко миеться
  • Святослав О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The Drit. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Лиловый. Объем: 110

Они суперовые. Даже не жалею, что случайно дважды оплатил доставку (в Новой почте как начали разбираться, так до сих пор разбираются).
    Скажу больше: заказал ещё 2 шт. (по прямому назначению), т.к. предыдущие ушли под кактусята...

• Продавец  The Drit

Добрый день, Святослав! Благодарны Вам за отзыв) Очень жаль, что у Вас возникли проблемы с Новой Почтой. Приятного пользования чашками уже по прямому назначению))

• Кузнецова Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cookshop. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Голубой. Объем: 300

Очень красивая