Отзывы покупателей о Кастрюля чугунная (казан) 3,0 л с стеклянной крышкой и литыми ручками T402C3Ук
- Людмила Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official. Цвет: Черный. Емкость: 3
Товар гарної якості. Дякую!
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official. Цвет: Черный. Емкость: 3
Это третья покупка в этой фирме. Жаль третью покупку пришлось выкинуть,во первых пришла с дифектами,во вторых просто брак)))) И как в любой фирме есть процент брака от этого никуда))) И совет работникам этой фирмы заведите базу клиентскую ,)))
- Достоинства:
- Чугун)))
- Недостатки:
- Не всегда качественно
- Продавец Estetiks Official
Доброго дня. Скільки б замовлень Ви не робили , менеджери звязуються для підтвердження. Регламент обробки замовлень.. Якщо Ви не бажаєте , щоб до Вас телефонували, лишайте коментар при замовленні. Від Вас лише замовлення на каструлю та сковороду. Це лише 2 ге замовлення.
База у нас є і записи розмов з менеджерами також))))
- Сергій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official. Цвет: Черный. Емкость: 3
Супер!!!!!!!
- Достоинства:
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official. Цвет: Черный. Емкость: 3
Казан отримав у відмінному стані.Упаковано 10 з 10. Зробив термообробку згідно інструкії, все чудово. І одразу ж його в роботу.) Плов вийшов бездоганний.
- ЛюбовОтзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official. Цвет: Черный. Емкость: 3
Хороший казан , головне робити все по інструкції
- Цветкова Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official. Цвет: Черный. Емкость: 3
Дуже задоволена. Підготувала до роботи згідно інструкції. Плов вийшов кращий, ніж в алюмінієвому казані. Хочу купити меншого об'єму для приготування каш.
- Достоинства:
- Чудовий посуд
- Недостатки:
- Богдан Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official. Цвет: Черный. Емкость: 3
Все робили по інструкції, але після першого приготування на наступний день з'явилася іржа, плов їсти було не можливо ( їжа аж почорніла в тих місцях, де торкалася стінок казана). Після миття верхній шар стерся, по всій внутрішній та зовнішній поверхні з'явилася іржа.
- Недостатки:
- Іржа
- Продавец Estetiks Official
На кастрюлі по фото видно що з неї збігала вода, клієнтці розяснили як користуватись чавуном. якщо вони не вірно готують і користуються чому це має бути відображено. По факту якщо все зробити по інструкції таке просто не можливо. Перегляньте попередні відгуки і фото. Люди просто перший раз в руки взяли чавунний посуд!!!
- Лидия А***
Как тут может быть что всё сделано по инструкции если видно что нет))) Первый ваш чугунный опыт что ли?)
- Елена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official. Цвет: Черный. Емкость: 3
Товар соответствует описанию. Ещё не использовали, купила на подарок. Думаю будет удобна в приготовлении пищи. Спасибо большое!
- Микола С***Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official. Цвет: Черный. Емкость: 3
Гарний чевунчик для приготування страв.
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official. Цвет: Черный. Емкость: 3
Дуже хороший казан, звичайно, треба його підготувати як вказано в інструкції. Але потім все чудово в ньому готується!
- Вікторія С***
Доброго дня, дякуємо за відгук!
- Сергей Х***
Так де ж написана ця інструкція??
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official. Цвет: Черный. Емкость: 3
Брал каструлю с чавунну для плова,і простих страв на відкритому повітрі.
- Достоинства:
- Безкоштовна доставка,і іде с кришкою
- Недостатки:
- Не положили болта і шайбу під ручку на кришку
- Estetiks O***
Доброго дня, зробили роботу над помилками, тепер всі кастрюлі їдуть з кришками вже зібраними, для уникнення помилок в майбутньому!!! Перепрошуємо за незручності!
- Виталий Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official. Цвет: Черный. Емкость: 3
Продавець (не виробник) забули покласти болт до кришки.
Зв'язався одразу болт доставили. Почав закручувати - болт провалюється в отвір. Вийшло що забули покласти шайбу. Забив на цього продавця, зв'язався з виробником - вони розказали що має бути у комплекті та вислали довгоочікувану шайбу.
Не пройшло і місяця від дня отримання замовлення як вдалось отримати всі його деталі. Не рекомендую цього продавця, але Рекомендую самого виробника Майстерня- якість каструлі супер.- Достоинства:
- Якість кастрюлі супер, Майстерня рулить
- Недостатки:
- Обслуговування даного продавця, бо забули покласти деталі два раза, не спитали чого ще не вистачає з того що я отримав.
На фото з кришкою видно що не вистачає болта та шайби для кришки.
- Продавец Estetiks Official
Доброго дня, так до Вас не доїхали запчастини які були в окремому кульочку і які комплектує ВИРОБНИК! При дзвіку у Вас запитали чого саме Вам не вистачає, Ви сказали що у Вас немає в комплекті болта, Вам болт довідправили за свій рахунок(яким не доокумплектував ВИРОБНИК). Потім Вам не вистачає знову шайби, Якщо по чесному то все Вам мав дослати виробник, ми просто хотіли це зробити швидко. Дякуємо за відгук, товар Ви оглядали вдома, ми пішли на зустріч , але як показує практика всім добрий не будеш як не старайся. Хорошого Вам дня і смачних страв!
- Костянтин А***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Цвет: Черный. Емкость: 3
Добре!
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук))) Смачних та корисних страв!
- НаталияОтзыв от покупателя. Продавец: Do_domu. Цвет: Черный. Емкость: 3
Неможливо тушкувати, а брала саме для цього. На фото казан після першого використання. Треба знову повторювати процедуру перед першим використанням. Тепер не знаю, що з ним робити...
- Достоинства:
- Чавун
- Недостатки:
- Швидко іржавіє
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Цвет: Черный. Емкость: 3
Все чудово! Котелок, подарунки, інструкція, доставка - найвищий бал!
Рекомендую! Замовила ще сковорідку))- Достоинства:
- Дуже ок
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук та рекомендаціїї)) Найголовніша наша мета - задоволений покупець))) Смачних страв!
- Микита С***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Цвет: Черный. Емкость: 3
Гарний продукт, швидка доставка, зауважень та нарікань ніяких немає та не може бути, чавун є чавун. Дякую продавцю та виробнику.
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук та круті світлини))) Плов красивений))) Раді, що Вам сподобалось! Смачних страв Вам та пухнастому=)
- Алена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Цвет: Черный. Емкость: 3
Прекрасный котелок. Пользуемся больше трёх месяцев. Очень довольны и товаром и продавцом.
- Продавец Далайн
Благодарим за отзыв)) Вкусных Вам блюд!
- Евгений П***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Цвет: Черный. Емкость: 3
Очень хороший казан, мама довольна
- Продавец Далайн
Благодарим за отзыв))) Вкусных Вам блюд!
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Цвет: Черный. Емкость: 2
заказывал не для себя, на подарок. Люди остались довольны
Благодарим за отзыв)))
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Цвет: Черный. Емкость: 3
Дуже вдячна за якісний котелок. Важкий, якісний, вмісткий. Їжа в ньому смачніша, користуємося пів року. Додається цікава інструкція.
- Продавец Далайн
Дуже Вам дякуємо за відгук)) Ми дуже щасливі, коли все до вподоби! Смачних страв=)
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Цвет: Черный. Емкость: 3
Ідеальний товар!!! Бограч виходить просто супер!!! Задоволенням немає меж!!!
Смачного)))
- Салюк В***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Цвет: Черный. Емкость: 2
Товар супер, але чомусь почало лопати і обсипалося пластикове кільце на кришці під ручкою. Хоча користувалися лише на плиті, в духовку ще не ставили
- Недостатки:
- Лопнув пластик на кришці через кілька місяців використання
- Продавец Далайн
На жаль пластик не такий надійний як чавун(
З радістю відправимо Вам нову ручку)
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Цвет: Черный. Емкость: 2
Дуже задоволена покупкою. Казанок чудовий, не великого розміру. Гарна ідея для подарунку.
- Достоинства:
- Надійність та довговічність при правильному використанні, підходить для усіх видів плит
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук)
- Наталья В***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Цвет: Черный. Емкость: 3
Все дуже-дуже сподобалось! І якість виробу і обслуговування)) Тепер стали готувати набагато більше)) Всім рекомендую найкращого продавця!!
- Достоинства:
- Якість, ціна, зовнішній вигляд
- Продавец Далайн
Дякууууємо)))Дуже раді, що все сподобалося!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Цвет: Черный. Емкость: 3
Я в захваті.
З такої кастрюлі їжа набагато смачніша, а куховарення перетворилось на окремий вид медитації.
Велика подяка за окремо запропоновану кришку з чавуну. Тепер кастрюля ідеальна для створення в духовій шафі ефекту запікання в печі.- Достоинства:
- Якість. Довговічність. Можна використовувати і на плиті, і в духовій шафі.
- Продавец Далайн
Дякуємо. Смачної вам медітації)))
- МаринаПродавец: Далайн. Цвет: Черный. Емкость: 3
Хорошая, качественная кастрюля.
Очень быстрая доставка, надёжная упаковка.
Благодарю за подарки, очень приятно.
Советую, надёжный продавец.- Достоинства:
- Соответствует описанию.
- Недостатки:
- Не найдены,
- Продавец Далайн
Спасибо) Надеемся, что она прослужит вам долго верою и правдою и вы ещё не раз помянёте нас незлым тихим словом)