Отзывы покупателей о Кастрюля MILANO BOLLIRE BR-1103 24 см 4.3

Оценка пользователей 4.73/5
  • Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый. Емкость: 2.4

Гарна кастрюлька. Для плову взагалі те що треба.

Достоинства:
    гарна, з функціями справляється
    Недостатки:
    поки немає, час покаже

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що каструля Bollire Milano добре справляється зі своїми задачами та чудово підходить для приготування плову. Нехай і надалі служить вам із задоволенням!

• Світлана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый. Емкость: 2.4

КАСТРУЛЯ ВIДМIННОI ЯКОСТI.ДОВГО МРIЯЛА ПРО НЕI.РЕКОМЕНДУЮ ДО ПОКУПКИ.

Достоинства:
    ЛИТИЙ АЛЮМIНIЙ.ЯКIСТЬ ТА НАДIЙНIСТЬ!ГАРНИЙ ДИЗАЙН.ДЛЯ ТУШКУВАННЯ ТА ЖАРКИ!НАЙКРАЩА!
    Недостатки:
    НЕМАЕ.

Щиро дякуємо за такий натхненний відгук!
      Раді, що каструля Bollire перевершила ваші очікування — дійсно, це якість, надійність і стиль в одному. Бажаємо смачних страв і задоволення від кожного приготування!

• Владимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый. Емкость: 4.3

Сама кастрюля меня подвела в первый же месяц использования, а именно местами ее покрытие начало отслаиваться, причем не только на дне, а и на внутренних боковых стенках, также потемнело наружное нижнее покрытие, на вид как будто окислилось, но тут ладно - мой косяк, забыл вытереть после мойки, но все же за одну промашку кастрюля уже готова самовыпилиться.
    Помимо этого после приготовление в ней пищи с резким запахом, ну к примеру суп с фрикадельками, а потом вы захотите сварить там рис - приготовьтесь к тому, что чтоб избавиться от запаха прошлой приготовленной еды вам придётся помыть её несколько раз, порой даже это не помогает, только ваша кастрюля такое исполняет.
    И на последок мой крайне субъективный взгляд, кастрюли с темным внутренним покрытием это не удобно, я проигнорировал это и теперь локти кусаю. Почему не удобно? Я не буду перечислять все проблемы с которыми я столкнулся, но вот один, который произошел на днях. Варил гречку и пропустил один камушек когда перебирал ее, увидел его как раз когда уже засыпал ее в кастрюлю. Как думаете я смог найти черный камешек на черном дне? Вопрос риторический.
    Из плюсов, удивительно, но они есть, а самое забавное, что с кастрюлей они не связаны. Так вот - это крышка, она прекрасна во всём без преувеличений.
    Вот мой бесценный совет вам, завязывайте делать кастрюли - это не ваше, вместо этого начинайте клепать крышки! Не благодарите.

Дякуємо за розгорнутий відгук! Нам прикро, що каструля не виправдала ваших очікувань. Продукція Bollire зазвичай отримує схвальні оцінки за якість та функціональність, тому ваш досвід винятковий і важливий для нас. Обов’язково передамо ваші зауваження виробнику — вони допомагають вдосконалюватися. Раді, що хоча б кришка залишила приємне враження!

• Альона Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый. Емкость: 2.4

Дуже гарна та зручна, нічого не підгорає!!

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що каструля вам сподобалась і стала зручною у користуванні. Нехай щоденне приготування приносить лише задоволення!

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый. Емкость: 4.3

Каструля дуже сподобалась, якісна, ручки не гріються

Достоинства:
    Якість, ціна

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що каструля виправдала ваші очікування. Нехай вона стане незамінним помічником на вашій кухні!

• Люда Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый. Емкость: 4.3

Кастрюлі дуже хорошої якості. Готувати в них одне задоволення. Рекомендую.

Достоинства:
    Хороша якість
    Недостатки:

Дякуємо за ваш вибір. Смачних страв з Bollire .

• Наталия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый. Емкость: 4.3

Дякую! Мені дуже подобається, але є мінус - чомусь прилипає. Потрібно обережно.. Дуже подобається кришка! 2 отвора для пара! Смачна їжа, можна варити, тушити! Горох - не прилипає!

Достоинства:
    Кришка - Супер! Незвична, дуже зручно. Легка!
    Недостатки:
    Трохи прилипає

Дякуємо за ваш вибір. Подивіться в інструкції, де прописані умови експлуатації та догляду. Смачного і дякуємо за відгук!

• Наталия

Дякую!
      В мене індукційна плита, може щось не так

Добрий день. Надаємо інструкцію по використанню і догляду такого посуду:
      Рекомендації по догляду:
      Першим ділом після покупки слід підготувати мармурову сковороду до першого використання.
      Рекомендується вимити її, витерти рушником і капнути трохи масла у внутрішню частину. Потім потрібно розподілити його і прибрати залишки паперовим рушником. Якщо періодично повторювати таку нескладну процедуру, то поверхня сковороди буде довше зберігати свої антипригарні властивості.
      Виробники рекомендують використовувати тільки дерев'яні або пластикові лопатки, але ця рада ставиться до будь-яких антипригарним сковородам.
      Металеві предмети, особливо ножі, здатні залишати тріщини, мікротріщини, надрізи, що безсумнівно погіршує якість посуду.
      Не рекомендується нагрівати посуд з антипригарним покриттям до температури вище 250 градусів, оскільки починає руйнуватися структура покриття, його цілісність. Таке використання значно погіршує властивості сковорідки.
      Важливо! Ніколи не прокаливайте порожню сковорідку перед використанням. Такий метод придатний тільки для чавунних сковорідок.
      Намагайтеся не піддавати мармурову посуд перепадів температур. Ніколи не наливайте холодну воду у розпечену посуд, і не ставте на гарячу плиту, якщо вона перебувала в холодильнику. Це вбереже її від появи мікротріщин і деформації.
      Мити мармурову сковороду – дуже легко. Користуйтеся м'якою губкою і при бажанні додайте миючий засіб, тільки не використовуйте металеві скребки і жорсткі губки. Якщо залишилися пригорілі частинки їжі, або є нагар, то просто замочіть в теплій воді посуд ненадовго, і вимийте. Мити мармурову сковороду можна як вручну, так і в посудомийній машині.
      У домашніх умовах такий посуд можна, як правило, мити в посудомийних машинах, однак у будь-якому випадку уважно перегляньте інструкцію, точно так само, як і до миючих речовин для посудомийки.
      Дякуємо що обрали нас.

• Інна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый. Емкость: 5.2

Виробник пише, що ручки не нагріваються - це не так

Достоинства:
    Не пригорає
    Недостатки:
    Ручки нагріваються!!!

Дякуємо за відгук. Нагрівання ручок можливо тільки при прямому попаданні вогню від камфорки на них. Слід пам'ятати, що такий посуд дуже швидко набирає оптимальну температуру для приготування їжі, тому не перегрівайте його.

• Ангеліна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый. Емкость: 2.4

Дуже якісні каструлі. Купили всі розміри. Від малого ковшика до 5 л каструлі.

Достоинства:
    Зручно що кришка ставиться рівно по перевертанні на стіл і з неї завдяки резиновим бортикам не витікає рідина (конденсат після приготування)
    Недостатки:
    Не знайдено

Щиро дякуємо за ваш відгук! Смачного з Bollire!

• Василенко Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый. Емкость: 5.2

Товаром задоволений.

Достоинства:
    Обьем

Дякуємо за Ваш відгук та вибір! Смачного!

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый. Емкость: 4.3

Каструля мрії. Реально. Можна жарити, варити, тушити. Має дуже гарний вид. Обов'язково куплю інших розмірів. Рекомендую однозначно!

Чудово, що Вам сподобалась кастрюля Bollire. Дякуємо за Ваш відгук і гарного користування!

• Козак Е***

Отличная кастрюля

Достоинства:
    Доставили быстро. Никакие дефектов нет. Покупкой очень довольны
  • Козак Е***

Чудесная кастрюля

Достоинства:
    Доставили быстро. Никакие дефектов нет. Покупкой очень довольны
  • Олександр Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый. Емкость: 2.4
    Достоинства:
    Не пригорает, дизайн, крышка прорезинена
    Недостатки:
    Ручки ужасные, короткие, неудобные, нагреваются - единственный минус кастрюли
  • Наталья
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый. Емкость: 2.4

Рекомендую эту кастрюльку. Приобрела для приготовления каш и тушения. Но в магазинах она стоит дешевле.

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Не обнаружено
  • Синякова М***

Чудова кастрюля

• Наталья Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый. Емкость: 4.3

Очень классная кастрюля. Эта фирма нашей семье очень нравится. Качество на высоте, ничего не прилипает. Советую всем.

• Наталья К***

Рекомендую

Достоинства:
    Великолепная кастрюлька
    Недостатки:
    Не обнаружено
  • Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый. Емкость: 4.3

Шукала собі нову каструлю на заміну старій (також із зносостійким антипригарним покриттям), бо з часом вони все-таки псуються…. для використання на індукційній плиті.
    За тиждень використання можу сказати що вона мені сподобала, зручна, легка. В ній навіть смажити можна і до того ж можливо мити у посудомийці, що не з усім посудом, що має антипригарне покриття можливо, а це тільки +

• Олександр С***

Який діаметр дна цієї катсрулі? Можете виміряти?

• Александр К***

Подскажите какой диаметр именно дна ???
      Спасибо

• Ирина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый. Емкость: 2.4

Очень классная кастрюля,качество порадовало,крышка с силиконом и это плюс.

Достоинства:
    Качество,цена
  • Василий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый. Емкость: 2.4

Отличная анти пригарная кастрюля для каши и плова самое то

Достоинства:
    Цвет размер анти пригарка товар рекомендую
    Недостатки:
    Не готовит разве что сама
  • Александра
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый. Емкость: 2.4

Купили сначала ковшик данной фирмы для быстрого приготовления молочных каш, а эту кастрюлю для тушения мяса, плова. Идеальна для индукционных плит, равномерный нагрев, еда получается просто супер, ничего не пригорает, прилипает - плов рассыпчастый, мясо - тает во рту. Рекомендую.

Достоинства:
    качество на высоте
    Недостатки:
    не обнаружила
  • Марія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый. Емкость: 4.3

Чи покриття сьійке до металу?

• Наталья Р***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый. Емкость: 5.2

Очень классная фирма посуды. Заказывала ковш и сковороду, осталась ими довольна на все 100%. Решила приобрести еще такого плана кастрюлю, но выбирала из двух (объем на 4,3 л или на 5,2л), в итоге эта оказалась велика и решила остановится на 4,3 л. Посуда этой фирмы очень качественная и цена адекватная)