ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Отзывы покупателей о Сахарозаменитель ТМ "Huxol" 1200 табл. (97284)

Нет в наличии

5/5
  • Іван Р***

Удобный, настольный, оздоровительный.

Достоинства:
    Прекрасная расфасовка.
    Недостатки:
    Нет.
    • Продавец  Diompo

Доброго дня. Дякуємо за відгук,приємного чаювання! Гарного дня, дякуємо ,що обрали нас !

• Вадим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Diompo

Приємна дівчина, перетелефонувала, уточнила деталі, доставили швидко, товар солодкий, магазин рекомендую)))

• Продавец  Diompo

Доброго дня. Дякуємо за теплі слова! Ми дуже раді, що ви залишились задоволені нашими послугами.

• Віталій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Diompo

Товар відповідає заявленому, як і терміни доставки. Представниця зав'язалася швидко. Вихована жінка.

Достоинства:
    Ціна та терміни доставки
    Недостатки:
    20% від вартості потрібно доплати 90 грн !!! доставка.
    • Продавец  Diompo

Доброго дня. Дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Нам дуже важливо знати, що Ви задоволені. Раді будемо виконати Ваші нові замовлення в майбутньому.

• Николай Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Diompo

Брал вместо переставшего выпускаться Milford Suss. Один в один, смело можете брать, сторонних привкусов и прочего. На чашку хватает 2-3 таблетки.

• Продавец  Diompo

Добрий день. Дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Нам дуже важливо знати, що Ви задоволені. Раді будемо виконати Ваші нові замовлення в майбутньому.

• Андрей Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Diompo

Товар відмінний! Дякую за оперативну доставку.

• Продавец  Diompo

Доброго дня. Раді, що змогли виправдати Ваші очікування. Нам дуже важливо знати, що наші покупці задоволені нашим сервісом.

• Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Diompo

Удобная упаковка, быстро доставили, производство Германии.