- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official
Хороший коврик. Брала для сушки овощей.
- Віка Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official
Дуже погані коврики. Коврики ( я брала 3 шт) всі прийшли дуже деформовані, за рахунок того що вони скручені в рулетик і погана якість резини бортики в них майже рівні, їх майже не має, дно хвиле подібне. Коли подзвонила до представників сказали висилайте за ваш рахунок новою поштою, і не вислали не адресу куди повертати, ніяк більше не звязувались. Дуже не рекомендую.
- Достоинства:
- Не має переваг викинуті на вітер гроші
- Недостатки:
- Прийшли деформовані, погана якісь
- Продавец Estetiks Official
Доброго дня, відгук залишений не справедливо. По перерше клієнтці надсилали вчора адресу куди повернути, скрін закріпимо в переписка з розеткою. По друге це не гума а силікон, і так його відправляє завод. По третє силіконові коврики ці продавались більше тисячі , саме такі і якщо б вони дійсно форму не тримали ми б про це знали. Тут треба ними просто покористуватись, трошки буде більша температура і він вирівняється. Клієнтці відправили запакований в заводському пакуванні вона поверне без (при чому всі 3)
- Вікторія
Подивіться фото від покупців попередні відгуки, при користуванні він вирівнюється
- Віка Т***
Шановний продавець, чому ви відправили всім 1000 людям гарні коврики, а мені з браком? Я не полінилась в перевірила всі ваші рекомендації ставила в гарячу духовку і без змін коврики деформовані. Хоча я їх брала для дегідратора робити пастилу на досить низьких температурах. Ніде в інструкції чи у вас на сторінці не вказано, що я ще повинна їх вирівнювати. Від температури хвилясте дно трохи розрівнялось, хоча і не прям дуже, бортики так і залишились деформованими і тому заливати в них пюре як я планувала без ризику що воно все видається я не можу.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official
Гарні коврики. купляла для виготовлення пастіли.
- Достоинства:
- Зручні, легко мити, гарні бортіки
- Наталья О***Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official
Гарна якість. Швидка доставка. Рекомендую. Для пастели те що треба
- Достоинства:
- Гарна якість
- Наталья О***Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official
Дякую за швидкість. Все на висоті. Рекомендую і магазин і товар.
- Достоинства:
- Гарна якість