Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Подарочный набор благовоний с подставкой Tribal Scents

Оценка пользователей 4.2/5
  • Еліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: mantra

Сподобалось, відправили досить швидко і товар якісний. Тільки деякі палички розкришились і тепер непридатні, тому я б радила попрацювати над упакуванням. Все інше прийшло в хорошому стані! Дякую!

• Надія
    Отзыв от покупателя. Продавец: mantra

Пахощі приємно пахнуть, не смердить. Тримач для паличок підходить

Дякую за відгук

• Карина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: mantra

Набір дуже маленький. Швидше, як ознайомлювальний, що б мати уявлення про аромати. Конус тліє приблизно хв 20, палички, може ще й менше. Аромати приємні. Але це індивідуально.

• Яна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: mantra

Відправили швидко, але упакування потребує уваги , коробка трохи помʼята

• Юлия Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: mantra

Дуже швидко отримала. Зняла одну зірку за те що не дозволив продавець оглянути товар перед оплатою доставки (хоча набір вже був оплачений)
    Все сподобалось.

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: mantra

во первых неприятный момент что на почте не разрешили осмотреть. это было для меня странно.

ожидала что будет больше по размеру, в итоге - вот такое.

в целом мне понравилось, ароматвынасыщенные. попробовала пока что два. опиум и миндаль. опиум вкусный, миндаль воняет горелым, не понравилось.

свою цену стоит. можно брать. каждого аромата по 4 штуки - две палочки и два конуса, но конусы вообще крошечные. в общем на побаловатся хватит.

в конусах дырки снизу нет, моя подставка-водопад не подошла.

Достоинства:
    насыщенно, и то не все
    Недостатки:
    размер, сделано самопально - та же подставка кривовата, палочки. зато натурально.
  • Вадим Б***

Подставка не качественно выполненная

Недостатки:
    Подставка
  • Єлизавета
  • Влад Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: mantra

Все дуже непогано на вигляд але можуть деякі пахощі повторитися конус або палички (їх 2 замість 1ї)

Достоинства:
    Різноманітність пахощів і ціна
    Недостатки:
    На вигляд маленькі та не симетрична підставка
    • Продавец  mantra

Дякую за ваш відгук! У наборі 12 різних ароматів, при цьому 24 конуси і 24 палички. Тобто аромати повторюються.

• Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: mantra

Здравствуйте, мне наверное повезло меньше чем остальным, не знаю чья это вина... Брали человеку на подарок, как презент, так как любит такие вещи,пришло в мятой упаковке и в грязной коробке, вся была в каких-то пятнах, само качество исполнение подставки тоже желает лучшего, на фото будет видно, такое ощущение что по посылке прыгали, то что услуги почты вышли 80% от стоимости посылки )) но тут уже наверное не к продавцу, а почте.
    Продавцу рекомендация внимательно смотреть товар перед отправкой, чтобы не было как у меня, да и замотать в пупырчатую пленку чтобы приехало в целости и сохранности и был товарный вид - это одна минута. Спасибо

Достоинства:
    Запах
    Недостатки:
    Мятая ,грязная коробка, качество самой продукции
  • Єлизавета К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: mantra

Дякую за швидку відправку. Дуже охайно було запаковано. Маленький невеличкий милий набір з приємними запахами. Велике дякую! Моя внутрішня дитина дуже задоволена :)

Достоинства:
    Маленький, зручно брати з собою на заняття з йоги.
    • Продавец  mantra

Дякую! Дуже приємний відгук) Дитинці привіт!))

• Марія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: mantra

Нарешті забрала сьогодні цю красоту! Насправді я шукала просто підставку для благовонії, бо вже набридла звичайна дерев’яна, але натрапила на цей наборчик і захотіла спробувати. Він справді дуже маленький, прикріплюю фото у порівнянні із звичайною благовонією, але це не має вас злякати, дуже раджу замовити! Багато різних запахів, для початківців, які ще не знають, що ї підходить може підійти. Я дуже радію опіуму, один із найулюбленіших запахів загалом. Також підставка може підійти для звичайної палички також. Також не думала, що йде дві підставки, окремо для палички і окремо «тарілочка». Загалом я дуже рада, дякую ❤️‍

Достоинства:
    Швидка і приємна доставка. Дуже мила підставка за що дякую продавцю!
    Недостатки:
    Трохи менший аніж я думала
    • Евгений К***

Можете приложить фото?

• Катя О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: mantra

Маленька коробочка, маленькі пахощі, піраміди, підставки, думала буде трохи більше. Але так все добре, швидка доставка, добре упакування, багато різних ароматів, добре горить

Достоинства:
    Багато різних ароматів, приємно пахнуть
    Недостатки:
    Думала буде більше підставка , та піраміди, дуже маленькі, і палички також.
    • Божена П***

Скільки часу йшла посилка ?