- Виктория Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TD-Orchids. Объем: 6
Лечуза соответствует описанию. Все понравилось.
- Достоинства:
- Спасибо за презент.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: TD-Orchids. Объем: 1
Все як заявлено в описі. Гарний субстрат.
- Журавлева Е***Отзыв от покупателя. Продавец: TD-Orchids. Объем: 6
Все, як треба!
- Достоинства:
- Класна якість
Дякуємо)
- Дар'я Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TD-Orchids. Объем: 1
Все як на фото, відправили швидко
- Достоинства:
- саме те для сукулентів, і також для змішаного субстрату підходить
Дякуємо за відгук)
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: TD-Orchids. Объем: 2.5
Субстрат гарний, для суккулентів те що треба, хоча були сумніви. Купувала для дерев красула, почувають себе відмінно.
Продавцю окреме дякую, за швидку відправку, і зручну упаковку- Достоинства:
- Якість продукту
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец TD-Orchids
Дякуємо)
- Алина М***Отзыв от покупателя. Продавец: TD-Orchids. Объем: 6
Товар відповідає опису. Продавець супер, відправив замовлення дуже швидко. Окремо дякую за подарунок до замовлення)
- Продавец TD-Orchids
Дякуємо за відгук і покупку)
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TD-Orchids. Объем: 6
Дуже гарний грунт для сукулентів. Продавець-просто диво! Допоміг мені вирішити проблему, витратив свій час, дивує також чесність і порядність, що в наш час не дуже часто зустрічаються. Рекомендую саме цього продавця та їх товар!
- Достоинства:
- Якість товару, професіоналізм та ввічливість продавця
- Продавец TD-Orchids
Дякуємо, будемо раді бачити вас знову)
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Кіо Арт. Объем: 0.2
Дуже крутий субстрат. Якщо чесно, шкодую що не взяла його раніше.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Кіо Арт. Объем: 0.5
Дякую працівникам магазину! Швидко зв'язалися, все уточнили і зразу відправили замовлення. Рекомендую всім цей магазин, професійне відношення до роботи.
- Достоинства:
- Супер!!!
- Інна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Кіо Арт. Объем: 0.2
Хороший субстрат
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 6
Все влаштовує
Представник постачальникаДякуємо, Олександре, за ваш відгук!
Раді, що субстрат Lechuza Basic Pon 6 л (арт. 19551) повністю вас влаштовує. Це справді якісний продукт, який забезпечує оптимальні умови для росту рослин.
Бажаємо вашим зеленим улюбленцям здоров’я та активного розвитку! Якщо знадобиться ще щось для догляду — ми завжди раді допомогти.
- Олег Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Кіо Арт. Объем: 0.2
Зручно розфасований якісний субстрат.
- Достоинства:
- Якість. Зручне фасування.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 6
Беру не вперше цей субстрат і недоліків поки що не знайшла.
- Достоинства:
- Підходить майже всім рослинам
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник постачальникаЩиро дякуємо, пані Тетяно, за ваш відгук!
Раді чути, що субстрат Lechuza Basic Pon вас не розчарував і знову підтвердив свою якість. Це справді універсальне рішення, яке підходить для більшості кімнатних рослин — чудово забезпечує дренаж, зберігає вологу та сприяє здоровому розвитку коріння.
Ваш досвід важливий і для нас, і для інших покупців.
- ЛеонідОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 12
Чудовий субстракт). І в ньому ж корисні речовини які підходять сукулентам, кактусам і літопсам.
- Достоинства:
- Все що пишуть на офіційному сайті
- Недостатки:
- Все що пишуть на офіційному сайті
Представник постачальникаДобрий День! Пане Леоніде, щиро дякуємо за ваш позитивний і водночас іронічний відгук!
Раді, що субстрат Lechuza Basic Pon вам підійшов і виправдав очікування.
Дійсно, він чудово підходить для сукулентів, кактусів і літопсів — забезпечує аерацію, дренаж і містить поживні речовини.
Нехай ваші рослини тішать око, а догляд за ними буде в радість
- Ніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Кіо Арт. Объем: 2
Класний субстрат, мої сукулентики чудово себе почувають) дуже класно, зо є можливість обирати об‘єм, бо зазвичай багато мені не потрібно) все швидко доставлено, якісно запаковано) дуже задоволена, дякую і рекомендую до покупки!
- Достоинства:
- Швидка доставка, якість товару, можливість обирати потрібний об‘єм
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: Кіо Арт. Объем: 1
Пересадила, практически, все цветы в этот субстрат. Цветы чувствуют себя прекрасно. Большой плюс нет грязи (при пересадке особенно), не заводятся мошки и т.п. И выглядит очень эстетично в горшке. Рекомендую!
- Достоинства:
- Качество
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 12
Надивилася отих ютубів і вирішила спробувати. Класні камінчики, але використовую як складову для грунту. В чистому вигляді тільки для кактусів і може сукулентів підійде. Я мішаю торф, лечузу, багато перліту, трохи вермикуліту для вологолюбивих рослин і трохи вугілля. Рослини в шоці, все пішли в ріст, наростили корені класнючі. Головне правило це не переливати і давати грунту просихати між поливами стільки часу, скільки треба. Тикати паличку або палець у горщик. Ато у багатьох звичка "поливаю рослини кожної неділі" - і взагалі не думають, які умови, яка температура, яким рослинам треба більше або менше води.
Представник постачальникаДобрий день Тетяна!
Дуже дякуємо за ваш відгук. Субстрат Lechuza Basic Pon 12 л ТМ Lechuza - це дуже вдалий вибір, висока якість товарів, перевірена часом.
Бережіть себе і дякуємо , що обираєте товари ТМ Lechuza.
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 6
Усе гаразд.
- Владислав З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 6
Отличная цена в день покупки
- Достоинства:
- Хороший субстрат
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Владислав! Дякуємо за Ваш відгук. Ваша думка має велике значення для нас!)
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 6
Цветы очень хорошо отреагировали на субстрат. Рекомендую!
- Достоинства:
- Качество
Представник постачальникаДоброго дня Світлана,
Дякуємо за ваш відгук і за те,що обираєте товари ТМ Kemper.
Бережіть себе.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 12
Якщо не враховувати досить високу ціну, це кращий засіб для адаптації, вкорінення та вирощування суккулентів. Процес пересадки - задовалення, не потрібно мити всю квартиру від багнюки.
- Достоинства:
- рослини добре адаптуються
- Недостатки:
- ціна
Представник постачальникаДобрий день, Ірино! Дякую за Ваш відкук для нас дуже цінно отримати зворотній зв`язок!
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: 4Line
Це якесь диво! Я дуже задоволена, рослини дуже швидко вкорінюються. Я в захваті) буду купувати ще)
- Достоинства:
- Зручно
- Продавец 4Line
Добрий день! Дякуємо за відгук. Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: 4Line
Для мене лечуза чудовий варіант збільшення провідності води у ґрунті. Вода швидше проходить через землю й зменшується ризик застоюювання в ґрунті. Дуже зручний великий об’єм. Фракція невелика, розхід для моїх цілей мінімальний. Усе прийшло цілим і неушкодженим :)
- Лариса С***Отзыв от покупателя. Продавец: 4Line
Заказ получила быстро,упаковка целая.Посадила в этот субстрат крассулу,все отлично.Спасибо продавцу и ROZETKA.
- Достоинства:
- Чистая посадка,растение устойчиво
- Продавец 4Line
Добрий день! Дякуємо за відгук. Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Леонид Д***Отзыв от покупателя. Продавец: 4Line
Оказывается даже грунт нужно проверять, при получении. Не проверил, и оказалось прислали разрезаный пакет. Сомневаюсь, что там 12 литров теперь...
Не рекомендую, от этих продавцов однодневок, как обычно, одни проблемы.