- Анастасія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Diompo
Чудова лаванда, вже починає прийматися.
- Достоинства:
- Красива не маленька
- Продавец Diompo
Вітаємо!
Ми намагаємося надавати лише найкращий сервіс, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Дякуємо Вам!
- Володимир І***Отзыв от покупателя. Продавец: Diompo
Класні рослини, чудово упаковані. Також дякую за оперативність виконання замовлення.
- Продавец Diompo
Доброго дня. Ми дуже раді, що ви цінуєте нашу роботу. Дякую за позитивний відгук!
- Ирина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Diompo
Засохла
- Продавец Diompo
Доброго дня, дякуємо за відгук. Приносимо вибачення за ситуацію, що склалася. Ми відкриті до вирішення питання. Ми очікуємо від вас відповідь у приватних повідомленнях.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Diompo
Замовила 5 садженців. Доставили вчасно. Садженці в дуже хорошему стані, з розвиненою кореневею системою. Посадку квіти перенесли добре.
- Достоинства:
- Якість посадкового матеріала
- Продавец Diompo
Доброго дня. Дякуємо вам за добрі слова! Ми раді, що змогли перевершити ваші очікування.
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Diompo
Замовив для дружини. Вона мріяла про саме такий сорт як завжди у цього постачальника гарне пакування закрита коренева система приємно був здивований коли прийшов гарно розвинутий кущ досить сильний
- Достоинства:
- Швидка доставка гарне пакування саджанець розвинутий дуже потужний
- Недостатки:
- Не знайшов недоліків немає
- Продавец Diompo
Доброго дня. Дякуємо, що поділилися своїм позитивним досвідом. Ваша довіра та задоволення – наша головна мета.
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Diompo
Отримала саджанці 27.03, дбайливо запаковані в міцну коробку. Наразі (09.04) вже виросли близько на ~2 см. Буду ще більше задоволене, коли заквітне.
- Достоинства:
- Консультації продавця, дбайливе пакування, своєчасна доставка
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Diompo
Гарно запакований, видно, що не сухі корінці, дякую вам, чекаю на цвітіння
- Продавец Diompo
Доброго дня. Ваш позитивний відгук робить наш день ще кращим! Дякуємо вам за довіру та підтримку.
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Diompo
Принялась начала расти,надеюсь будет красивая
- Продавец Diompo
Доброго дня. Ваш позитивний відгук – найкраща нагорода для нашої команди. Дуже дякую за вашу підтримку!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Diompo
Товар отримав все гаразд, дуже гарна упаковка
- Продавец Diompo
Доброго дня. Дякую, що поділилися своїм позитивним досвідом. Ваша довіра та задоволення – наша головна мета.
- Юлия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Diompo
Швидка доставка, гарний пахучий кущик, вже хочу побачити його в цвіту
- Достоинства:
- Гарно запакован, швидко доставили, гарно пахне
- Продавец Diompo
Доброго дня. Ваш позитивний відгук робить наш день ще кращим! Дякую вам за довіру та підтримку.
- Юрий
это на 154₴?