- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Diompo
Вона неймовірна. Спочатку я була розчарована. Бутон був рожевий. Звичайний рожевий. Але зараз вона розквітла і в неї відтінок змінився на ніжний холодний блідофіолетовий. І запах просто зачаровує. Фото не додаю, бо мій телефон при фотографуванні не передає колір. На фото виходить більш яскраво і рожево. У продавця фото близьке до реальності. Я дуже задоволена. І дуже вдячна. Доречі брала саджанці трьох сортів. Всі прийнялись. Але у всіх швидкість розвитку різна. Ця найшвидша в рості зараз.
- Достоинства:
- Колір, сила, запах
- Недостатки:
- хочу великий сад щоб їх було багато...
- Продавец Diompo
Доброго дня!
Ваше задоволення та підтримка мають для нас велике значення. Ми пишаємося тим, що ви обрали саме нашу компанію, і ваш позитивний відгук допомагає нам далі розвиватися та зміцнювати нашу репутацію.
- Вікторія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Diompo
Ничего не принялось
- Продавец Diompo
Доброго дня, ми перевірили інформацію по вашому замовлені. Відправки ще не здійснювались,вонии буду активні з кінця вересня, троняди які у вас не прижились не з нашого магазину.
- Елена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Diompo
Добрый день. Я заказывала у вас розу с голубым оттенком. Не очень порадовал результат.
- Достоинства:
- Нет.
- Недостатки:
- Она розовая.
- Продавец Diompo
Доброго дня. Ми вибачаємося за будь-які незручності, які ви зазнали. Ми пропонуємо вам обговорити це питання особисто, щоб знайти задовільне рішення.
- Виктория Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Diompo
Доставка в срок.Упаковка надёжная.Саженец крупный .Выглядит красиво.
- Достоинства:
- Постоянная связь с продавцом
- Недостатки:
- Нет.
- Продавец Diompo
Доброго дня. Дякуємо за хороший відгук, сподіваємось і далі радувати Вас!
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Diompo
Відмінно прийнялись
- Продавец Diompo
Доброго дня. Ми дуже раді, що ви цінуєте нашу роботу. Дякую за позитивний відгук!
- Вероника Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Diompo
Крепкйе куст с хорошими корнями, растет радует мой глаз крепким видом и сильными листочками. Спасибо
- Достоинства:
- Замечательно упаковано, большие сильные корни
Доброго дня.
Щиро раді, що з Вашим замовленням все добре. Це означає, що і з урожаєм все буде відмінно. Цього Вам і бажаємо!
- Татьяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Diompo
Замовлення приймала дуже приємна менеджер Тетяна. Швидко доставили. Рослини гарні, ретельно запаковані. Все супер. Продавця Diompo рекомендую.
- Достоинства:
- Ввічливий клієнторієнтований менеджер. Швидка доставка. Товар, представлений на сайті є в наявності. Рослини в прекрасному стані, запаковані з турботою і любов`ю. Є бажання замовляти в Diompo і надалі)) Рекомендую.
- Продавец Diompo
Добрий день. Дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Нам дуже важливо знати, що Ви задоволені. Розраховуємо на подальшу співпрацю!
- А Б***
Можливо ви напишете - відповідає сорту?)