- Євгеній П***Отзыв от покупателя. Продавец: Genie Concrete. Цвет: Зеленый. Размер: 43
Доброго дня.
Цією парою сапогів не задоволений,лопнули зверху на згині біля великого пальця за один рік використання і це надягав 1-2 рази на два тижні.
Перша пара таких сапогів була придбана в 21му році проходили вони в мене три роки
Користувався один раз на три дні всі ці три роки-зима-літо-морози-болото-спека-були не убиваємі.
Тому і замовив ще такі,але нажаль якість підвела цього разу.
Шановні,я Вам не раджу дані чоботи,бо скоріше за все,змінилася якісь- Достоинства:
- Немає переваги
- Недостатки:
- Погана якість товару
- Продавец Genie Concrete
Нам звичайно шкода, що сталось таке. Це призвело до розчарування в чоботах цієї моделі. Зверніться до нашого відділу рекламацій. Хоча термін гарантії вже давно минув, але ми попробуємо щось досить цікаве придумати, щоб загладити той випадок. Можливо це був якись збіг подій. За якістю сировини завод старається слідкувати. Ну і ми зацікавлені лише якісне пропонувати для наших покупців
- Анатолій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Genie Concrete. Цвет: Зеленый. Размер: 42
Якісні чоботи.Легкі,гнучка підошва.Розмір відповідає розмірній сітці.На стопу 26.5-27.00см.,42-й розмір,як влитий.Якщо вузька стопа,можна піддавати теплі шкарпетки.
- Достоинства:
- Добре сидять на нозі,не хлюпають.Виготовлені з якісних матеріалів.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Продавец Genie Concrete
Дякуємо, що не байдужі, та залишаєте відгуки. Це допомагає всім нам ;)
- олександр с***Отзыв от покупателя. Продавец: Genie Concrete. Цвет: Зеленый. Размер: 48
Рік у важких умовах,витримали всі нагрузки
- Достоинства:
- Міцні
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец Genie Concrete
Дякуємо, що не байдужі, та залишаєте відгуки. Це допомагає всім нам ;)
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Genie Concrete. Цвет: Зеленый. Размер: 45
Супер. Класс.
- Достоинства:
- Ну це данлап
Дякуємо, що не байдужі, та залишаєте відгуки. Це допомагає всім нам ;)
- Вячеслав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Genie Concrete. Цвет: Зеленый. Размер: 48
Чудові чоботи вартують своїх коштів. Не слизьки.
Продавець приємний!- Продавец Genie Concrete
Дякуємо, що не байдужі, та залишаєте відгуки. Це допомагає всім нам;)
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Genie Concrete. Цвет: Зеленый. Размер: 47
На вид довольно добротные. Берёшь в руки маешь вещьосталось дождаться дождя и провести испытания
- Достоинства:
- Качественное исполнение
- Недостатки:
- Пока не обнаружены
- Продавец Genie Concrete
Дякуємо, що не байдужі, та залишаєте відгуки. Це допомогає всім нам;)
- Руслан Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Genie Concrete. Цвет: Зеленый. Размер: 44
Все чудово , на розмір більше треба брати .
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Genie Concrete. Цвет: Зеленый. Размер: 44
Підібрали розмір. Приємно віднеслись до клієнта. Рекомендую!!
Комфортно для температуры до
+15°C
Все відповідає опису
Швидка відправка.- Достоинства:
- Більшість
- Недостатки:
- Недоліки в чому...
- Продавец Genie Concrete
Дякуємо, що не байдужі, та залишаєте відгуки. Це допомогає всім нам;)
- Владимир Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Genie Concrete. Цвет: Зеленый. Размер: 45
Рекомендовано к використанню
- Достоинства:
- Виготовлені з дуже еластичного матеріала, можна в них ходить цілий день без обмежень
Соответствие полноте
Широкая
Комфортно для температуры до
+5°C
Дякуємо, що не байдужі, та залишаєте відгуки. Це допомогає всім нам;)
- Ира Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Genie Concrete. Цвет: Зеленый. Размер: 38
Чоботи чудово підійшли,не ковзають.
Але нажаль не пройшли перевірку водою.пойшлась по калюжам і трошки підмокли але в цілому я задоволена.купляла суто на зиму щоб гуляти з собакою.- Продавец Genie Concrete
Дякуємо, що не байдужі, та залишаєте відгуки. Це допомогає всім нам;)
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Genie Concrete. Цвет: Зеленый. Размер: 48
Дякую,замовлення прийшло швидко,чоботи чудові!Якість відмінна,розмір той що був потрібен!Замовили ще одну пару таких самих))
- Продавец Genie Concrete
Дякую, що не байдужі і залишаєте відгуки. Це допомогає всім нам ;)
- Андрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Genie Concrete. Цвет: Зеленый. Размер: 42
хороші гумові чоботи
- Продавец Genie Concrete
Дякую, що не байдужі і залишаєте відгуки. Це допомогає всім нам
- Роман Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Genie Concrete. Цвет: Зеленый. Размер: 43
Сапоги отличные,даже в агрессивной среде резина не подводит
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Не нашел
- Продавец Genie Concrete
Дякую, що не байдужі і залишаєте відгуки. Це допомогає всі нам ;)
- Дима О***Отзыв от покупателя. Продавец: Genie Concrete. Цвет: Зеленый. Размер: 46
Брал для рыбалки резина на носке тонкая можно легко проткнуть!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Слабый носок
- Продавец Genie Concrete
Обратите внимание на модель Данлоп 142VP Protomastor. Их не реально проткнуть ни в носке, ни в подошве.
- ПавелОтзыв от покупателя. Продавец: Genie Concrete. Цвет: Зеленый. Размер: 43
Дуже хороші сапоги
Дякую, що не байдужі і залишаєте відгуки. Це допомогає всі нам ;)
- Андрій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Genie Concrete. Цвет: Зеленый. Размер: 46
На зв'язок вийшли миттєво, відправили на наступний день. Товар якісний. Насправді задоволений покупкою.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Genie Concrete. Цвет: Зеленый. Размер: 44
Хороші чоботи, дата виготовлення травень 23року. Можна брати розмір такий як повсякденне взуття. Рекомендую.
Дякую, що не байдужі і залишаєте відгуки. Це допомогає всі нам ;)
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Genie Concrete. Цвет: Зеленый. Размер: 44
Хороші і якісні. Доставка швидка, розміру відповідають
Дякую, що не байдужі і залишаєте відгуки. Це допомогає всі нам ;)
- Евгений В***Отзыв от покупателя. Продавец: Genie Concrete. Цвет: Зеленый. Размер: 41
Очень позитивный опыт покупки у данного продавца - быстро и качественно. Сапоги выслали в день заказа. Сами сапоги представляют собой очень качественные и удобные классические резиновые сапоги в которых нет ничего лишнего. Заказывать лучше на размер меньше.
- Достоинства:
- Быстрая обработка заказа очень качественный товар.
- Продавец Genie Concrete
Дякую, що не байдужі і залишаєте відгуки . Це допомогає всі нам
- Огнівець С***Отзыв от покупателя. Продавец: Genie Concrete. Цвет: Зеленый. Размер: 48
При підтвердженні замовлення надали консультацію з реального розміру. Можливо потрібно в опис товару додати розміри US, EU або посилання на таблицю розмірів виробника.
- Достоинства:
- Якісний товар за помірні кошти.
- Недостатки:
- немає.
Соответствие полноте
Средняя
Дякую що залишаєте відгуки
Це допомогає всім нам
- Анастасия В***Отзыв от покупателя. Продавец: Genie Concrete. Цвет: Зеленый. Размер: 43
Дякуємо за якісний товар та за якісне обслуговування. Чоботи найкращі. Тим паче за ці гроші. Продавця рекомендуємо, дуже чітко та швидко прийняли замовлення, в той же день замовлення вже їхало до нас
- Достоинства:
- ціна якість
- Недостатки:
- нема.
- Продавец Genie Concrete
Дякую, що не байдужі і залишаєте відгуки. Це допомогає всі нам ;)
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Genie Concrete. Цвет: Зеленый. Размер: 44
Дуже швидке відправлення, гарний і ввічливий продавець. Чоботи на перший погляд дуже добрі.
Дякую, що не байдужі і залишаєте відгуки. Це допомогає всі нам ;)
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Genie Concrete. Цвет: Зеленый. Размер: 40
Норм. Тільки краще брати на розмір більше. Бо так вони налазять як рукавички. Бажано добавляти стельку.
- Достоинства:
- Не ковзають
- Недостатки:
- Холодні
- Продавец Genie Concrete
Дякую, що не байдужі і залишаєте відгуки. Це допомогає всі нам ;)
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Genie Concrete. Цвет: Зеленый. Размер: 42
Удобные сапоги, комфортные и достаточно высокие. Опробовал на этих выходных по бездорожью Карпат. Особо выделю подошву, которая не скользила не по грязи, не по льду.
- Достоинства:
- Легкие, удобные, прочные, подошва не скользит
- Недостатки:
- Не обнаружил
- Продавец Genie Concrete
Дякую, що не байдужі і залишаєте відгуки. Це допомогає всі нам ;)
- Куць Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Genie Concrete. Цвет: Зеленый. Размер: 45
Дуже швидко опрацювали і вислали замовлення, за що щиро дякую)
Самі чоботи якісні, по розміру підходять.- Продавец Genie Concrete
Дякую, що небайдужі і залишаєте відгуки. Це допомогає всім нам
- Табачук О***Отзыв от покупателя. Продавец: Genie Concrete. Цвет: Зеленый. Размер: 43
Все соответствует описанию.
- Продавец Genie Concrete
Дякую що не байдужі і залишаєте відгук :)
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Genie Concrete. Цвет: Зеленый. Размер: 44
Гарні чоботи.
- Достоинства:
- Низька ціна, хороша якість
- Недостатки:
- Максим Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Genie Concrete. Цвет: Зеленый. Размер: 42
чоботи гарної якості, рекомендую
- Продавец Genie Concrete
Дякую, що залишаєте відкук :)
Адже це допомогає всім нам
- Олександр К***Продавец: Genie Concrete. Цвет: Зеленый. Размер: 42
Гiднi чоботи вiдомого бренду Dunlop!
Сервic на чисoтi!
Дякую!- Продавец Genie Concrete
Дякую, що залишаєте відгук! Це допомогає всім нам :)