- Юрченко Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Sharpinstore
Коментарів немає
- Достоинства:
- Можливисть провести заточку прямо в процессі
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Sharpinstore
Мені дуже подобається
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Sharpinstore
Ок
- дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Sharpinstore
Норм
- Достоинства:
- Точять
- Недостатки:
- Не знайшов
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Sharpinstore
Норм камені, мені сподобалося. Рекомендую.
- Недостатки:
- Не знайшов
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Sharpinstore
Мені сподобалось, все добре, дякую.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Sharpinstore
Звичайний собі китайський, дешевий алмазний брусок. На перших спробах видає чудові результати, але через приблизно десяток заточувань, камені грітності 180 і 400 суттєво злизуються і не можуть обдерти крайку ножа. Товщина пластмасової частини бруска дуже велика, через що ви можете пошкодити зажими заточної системи. Якщо порівнювати з Hapstone Dismond Start, то ці здаються іграшковими.
Це не довгострокове рішення, а типу вхідний квиток в світ алмазних брусків.- Достоинства:
- Швидке і досить якісне загострення без використання води або мастила в перші приблизно 10 разів
- Недостатки:
- Бруски для обдирки швидко втрачають свої властивості, особливо на поганих, «пластелінових» стальках. За товста пластмасова частина, через що можна пошкодити зажими заточної системи
- Продавец Sharpinstore
Особливість алмазних брусків у тому, що вони практично не затуплюються, а стають непридатними від засмічення, забивання абразиву легованими і в'язкими сталями, тому рекомендується використання з суспензіями та маслами. Дуже смішно порівнювати з Hapstone Dismond Start які коштують 6500грн. Товщина бланка стандартна ( Абразивні камені по висоті більші). Це проблема в станку де немає обмежувачів ходу!
- Роман
Почну з того, що свій відгук я написав, орієнтуючись на починаючих заточників, щоб вони могли усвідомлювати який товар вони отримають за цю ціну і як довго зможуть ним користуватися.
А тепер трохи задумайтесь над наступними словами. Те як ви відповідаєте покупцям, вже переходить всі кордони. Ваша пасивна агресія точно не приведе вас то грандіозних продажів, та і взагалі ні до чого хорошого, а ваш рівень «експертності» в питаннях заточування, просто смішить, чесно кажучи. Дякую, що показали свій рівень на загал. Нормальному заточнику буде легше нас розсудити.
Тепер перейдемо до спростування вашої відповіді.
По перше: нічого смішного тут немає, що я порівнюю бюджетні алмази (о господи аж за 6,5к) з китайським сміттям яке ви продаєте, смішно тут те, що ви відчайдушно намагаєтесь обманути мене і наступного покупця в тому, що це якісний товар.
По друге: ні масло Lansky, ні Hapstone Gunny Shine (який «о господи» теж дорожче ваших абразивів) не змогли підняти ні крихти залишків металу з цих абразивів (які я попередньо просто прочистив старою зубною щіткою, бо вони просто стерлися, як я і казав раніше). А знаєте чому? Тому що ваша гіпотеза про їх засмічення, це простий фарс, за того щоб потенційний покупець подумав що це алмаз, тотожний більш дорогому. Для прикладу з каменів Hapstone, як мінімум Gunny Shine завжди збирає пристойну кількість відпрацьованого металу (яка несподіванка).
По третє: ви серйозно кажете що це бланк стандартної ширини? Окей, навіть якщо це так, давайте по порядку.
1. На моєму Hapstone R8 є обмежувач ходу.
2. Ви чули щось про філейні ножі? А про кут заточки в 30-35 градусів? Так от, якщо затиснути філейник в заточну систему, площі для роботи по ньому залишається мало, і як ви гадаєте, чи реально добитися його заточки в 30 градусів, абразивом з бланком в пів цеглини, не пошкодивши зажим? Думаю, питання риторичне, як і питання чи варто щось купляти в вашому магазині. Можете не відповідати, вести з вами діалог немає жодного сенсу.
- Євген Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Sharpinstore
Не відповідає заявленим характеристикам.
- Продавец Sharpinstore
Замовлення отримано 18.10.2023. Після 4 місяців користування, клієнту здалося що алмазний камінь 1500# не відповідає заявленій гритності. Як перевіряв та з чим порівнював невідомо.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Sharpinstore
Купив набір на заміну абразивним каменям, які йшли в комплекті зі станком. Кухонні ножі після заточування без проблем ріжуть папір і залишають рівний різ. Наточив вже більше 20 ножів. Покупкою задоволений.
З досвіду експлуатації варто підмітити, що основа під алмазами досить м'яка і при недбалому поводженні її легко пошкодити - Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Sharpinstore
На первый взгляд все отлично
- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Sharpinstore
В порівняння з каменями,що були в комплекті це небо і земля. Працюють відмінно
- Недостатки:
- Не помітив
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Sharpinstore
Камни хорошие свои функции выполняют.Рекомендую
- Достоинства:
- Цена/качество
- Игорь С***Отзыв от покупателя. Продавец: Sharpinstore
Все работает. Ножи заточены. как на долго хватит время покажет.
- Достоинства:
- Первая заточка ножей отличная. Дальше время покажет
- Недостатки:
- Пока нет
- Александр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Sharpinstore
Заточив 4 ножі. Проблем не виявив, залізо гризуть, ножі гострі на виході.
Брав по акції - взагалі вогонь!- Достоинства:
- Гарні камені, ножі точать
- Недостатки:
- Не побачив
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Sharpinstore
Після опублікування мого негативного відгуку "чудним образом" упродовж години надійшло sms-повідомлення, що заказаний товар відправлено та доставлено! Продавцю потрібно розібратися, чому покупцю вчасно не повідомили про виконання та доставку заказу. Не дуже професійно.
- Достоинства:
- Товар відповідає опису.
- Недостатки:
- Усе описано мною в коментарях.