- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Зеленый
Нагрівається до комфортної температури не гаряче, але сушить ефективно.
- Маленко С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Зеленый
Прослужив 3 місяці...
Доброго Вам дня.
Дякуємо за Ваш відгук та перепрошуємо за незручності. Якщо товар прослужив лише 3 місяці - це якраз підпадає під гарантійний випадок, оскільки на дану модель діє гарантія 12 місяців.
Водночас звертаємо увагу, що від Вас не надходило звернень щодо несправності, тому ми не мали можливості перевірити ситуацію та запропонувати обмін або інше рішення.
У подібних випадках рекомендуємо одразу звертатися до продавця, тобто до нас напряму - це дозволяє швидко вирішити питання в рамках гарантії.
Якщо проблема ще актуальна — напишіть нам, будь ласка, і ми допоможемо розібратися.
- анна р***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Зеленый
Дякую, дякую, дякую!!!!!
Чудо засіб! Ніколи не залишаю відгуки зразу після покупки, бо про якість можна дізнатися з часом.
Це просто революція у використанні взуття в міжсезоння, взимку. Все збалансовано, температура прогріву не сильна, мокре взуття просушує десь за 4/5 годин. Навіть не очікувала на таку якість і догляд!!!!!!!!!!!!!!- Достоинства:
- Не велика ціна, якісна робота
- Недостатки:
- Поки не побачила
- Продавец StarLight
- ВикторОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Зеленый
Свою роботу робить
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Красный
Товар прийшов швидко, все працює. Обслуговуванням задоволена.
- Достоинства:
- Сушить взуття
- Недостатки:
- Поки що немає
- Продавец StarLight
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Красный
Після 5-го разу перестали гріти
- Недостатки:
- Суцільні
- Продавец StarLight
Доброго дня, Сергію. Хочемо зазначити, що даний товар є технікою та на жаль іноді трапляється так, що товар може мати в собі заводський брак, який виявляється тільки з часом. З цим самим Ви і зіштовхнулися, тобто з браком. Саме тому на товар діє гарантія терміном в 12-ь місяців. Тобто можлива відправка заміни товару за наш рахунок впродовж цього терміни. Вразі актуальності - просимо Вас звернутися до нас через розділ "Мої замовлення", обравши замовлення №867498282 та написавши у листування до замовлення.
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Красный
Дуже зручна і швидко сушить взуття.
- Достоинства:
- Дуже гарна
- Продавец StarLight
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Белый
Сушарка чудова, якісна. Нагрілася за 15 хвилин. Присутній запах при першому використанні при нагріванні.
- Достоинства:
- Поміщається в дитяче взуття 28 розміру
- Пономарьов Н***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Белый
Купував цю сушку для проходження БЗВП, думав знадобиться бо погода була не дуже. Але так і не довелось використати. Запускав тільки один раз для перевірки. Сама сушка виготовлена якісно, нічого не хитається і не скрипить. Нагрівається за 12-15хв. При нагріві немає ніякого запаху. По переду ще зима, думаю обов'язково скористаюсь. Товар відправили дуже швидко. Недолівків немає.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Недолівків немає.
- Продавец StarLight
Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісне сервісне обслуговування! Слава Україні!!!
- Олеся П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Синий
Сушарка для взуття супер!
- Продавец StarLight
- Ігор Н***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Синий
Якісний справний товар. Рекомендую!
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Красный
Чудова електросушка.
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Красный
Отримала сушарку. Чудово сушить взуття. Рекомендую!
- Андрей Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Белый
Топ за свої гроші. Свою функцію виконує.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки не виявив.
- Продавец StarLight
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Белый
Забравши товар з пункту видачі , оглянувши тільки візуально, вдома включила щоб перевірити. Через пів години воно тільки ледь теплий став прибор. І запах пластика сильний.
- Недостатки:
- Не нагрівається і запах пластика
- Продавец StarLight
Доброго Вам вечора, Оксана! Дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Дуже часто буває таке, що при перших використаннях сушарка для взуття може нагріватись довше, ніж це потрібно, але дуже з маленьким часом дана проблема зникає. Також свою заявлену температуру товар набирає лише тільки в середені взуття. Щодо запаху, то це також пов'язано із тим, що товар повністю новий та в подальшому він буде відсутній. В будь-якому випадку із Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер задля з'ясування більш детальної інформації. Будь ласка, очікуйте.
- Продавец StarLight
Питання було вирішено шляхом відправки заміни товару за наш рахунок.
- Рома К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Белый
Працює
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Белый
Гарна сушарка. Працює, свою задачу виконує. Продавець відправив швидко. Все ок.
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Белый
Гарні сушарки для взуття, свою функцію виконують на 100%
- Достоинства:
- Зручна форма
- Владимир Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Белый
На вигляд все супер. Довжина проводу, якість пластика. Легко вставляти у взуття. Не має запаху пластика.
- Достоинства:
- Довжина проводу. Якість.
- Яків Т***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Белый
Ледве нагріваються, але сморід пластику просто нестерпний, навіть взуття тепер має цей запах
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Дуже сильний сморід пластику, дуже слабко гріють
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Яків!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Красный
Замовив, не працює
- Продавец StarLight
Доброго Вам дня, Сергій! Скоріш за все це брак. Вибачаємось за незручності. З Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер щодо вирішення цього питання та Вам буде відправлена заміна з безкоштовною доставкою. Будь ласка, очікуйте.
- Елена З***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Белый
Все працює, гарні сушарки за свою ціну)
Без браку, швидко нагріваються, не псують взуття.- Достоинства:
- Ціна - якість
- Продавец StarLight
Олена, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Алена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Синий
Мені сушилки сподобались, залишила на ніч у кроссах, зранку отримала сухе взуття. Дякую)
- Достоинства:
- Ціна, дієвість, компактність
- Недостатки:
- не виявлено
- Продавец StarLight
- Инна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Красный
Быстро и качественно можно посушить обувь от легкой влаги!)
Спасибо!- Продавец StarLight
Інна, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Носковцова Л***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Красный
Отличная вещь, особенно для детей, у которых часто много снега в обуви, приходится хорошо просушивать обувь! Рекомендую, отлично подходит для любой обуви
- Продавец StarLight
Лариса, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді предоставити якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!
- Руслан Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Синий
Гріє дуже погано , це сміття не сушилка
- ЛианаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Синий
Проблема решена
Сьогодні забрала сушарку. Вирішила її одразу протестувати і була розчарована. В інструкції зазначено, що температура нагріву 60 градусів, за фактом вона нагрілася до 20 максимум. Розчарована. Повертаю
- Достоинства:
- Не побачила
- Недостатки:
- Не нагрівається, як зазначено в інструкції
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Синий
Поки малий час використання, тому важко виділити реальні недоліки чи переваги. Сподіваюсь все буде добре.
- Достоинства:
- Товар відповідає задекларованому, гріє, без запаху, ніби все Ок.
- Недостатки:
- Гріє повільно.
- Григорій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Fabrika
Якісний товар!
- Продавец Fabrika
Дякую
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Не сушит
- Достоинства:
- Недостатки:
- Безполезная
- Максим Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Neo
Проблема решена
я вибачаюсь, ви вислали взагалі не ту сушилку, при цьому не попередили
- Продавец Neo
Доброго дня, шановний покупець! Нам дуже шкода в ситуації, що склалася, чекайте будь-ласка зворотного зв'язку від нашого менеджера. Дякуємо за звернення.
- Оберемко А***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Вийшов з ладу через тиждень після покупки!
- Достоинства:
- Сушить добре!
- Недостатки:
- Не надійний!
- Продавец LikePrix
Доброго дня. Вибачте за незручності які Вам створили. Якщо ще не пройшло 14 днів після отримання то Ви можете повернути товар і ми Вам його замінимо або повернемо кошти. Гарного Вам дня)
- Маковоз С***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Отправили быстро, товар соответствует как на сайте, пользуюсь неделю , пока работает.
- Продавец LikePrix
Доброго вечора Сергій. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Филатова Т***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Покупала сушилку для обуви.Осталась довольна качеством обслуживания ,сроками выполнения заказа,качеством продукта.Спасибо.
- Продавец LikePrix
Доброго дня Тетяна. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: UNIVERmag
Попали под дождь, обувь промокла полностью. За 3 часа высушила до состояния годного к использованию.
- Достоинства:
- Небольшая мощность, функции свои выполняет!
- Недостатки:
- Медленный нагрев, но это можно отнести и к преимуществам, т.к. будет более плавный и равномерный прогрев, что для обуви хорошо.
- Продавец UNIVERmag
Доброго дня, Олександр! Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою в нашому магазині, дякуємо за розкритий відгук про товар. Користуйтеся із задоволенням і вдалих покупок Вам!
- Наталия М***Отзыв от покупателя. Продавец: UNIVERmag
Не проработала и двух недель. Какая цена, такое и качество.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Соответствие цена-качество
- Продавец UNIVERmag
Доброго дня, Наталія! Нам шкода що склалася така ситуація, для того, щоб ми змогли вирішити дану проблему, передзвоніть нам за нашим номером, або надайте номер Вашого замовлення!