Отзывы покупателей о Жидкое натуральное органическое удобрение биоконцентрат подкормка биогумуса для замиокулькаса, 1 литр

Оценка пользователей 4.82/5
  • Дана

Дякую! Все чудово

• Віталій М***

Дуже ефективне добриво,мій Заміокулькас і Фікус в захваті

• Олена П***

Все ок

Достоинства:
    Якість
  • Лариса С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants

Дуже дієва підживка! Заміокулькас радіє !

Достоинства:
    Рослина активно росте
    • Продавец  Exotic Plants

Дякуємо за відгук! Приємно знати, що підживка добре підійшла заміокулькасу і рослина активно росте. Хай і надалі радує вас здоровим виглядом!

• Олексій П***

Працюе

• Мирослава Н***

Дякую

Достоинства:
    Хороший грунт
  • Наталія
  • Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants

Мені дуууже подобається це добриво. Використовую вже рік, в останній раз ще купила для Різдвяника/ декабріста, поспостерігаю. Рік назад заміокулькас в мене розцвів, писала тут відгук,не знаю чи збіг був, чи на цьому добриві. Але за рік замік возмужав))) Добривом не поливала з листопада по березень. В інші місяці поливаю 2 рази на місяць. Різниця за рік дуже вагома.

Достоинства:
    Рослина дає нові пагони, стає міцнішою.
    Недостатки:
    Нема)
  • Анжеліка К***

Дуже хороше добриво.

• Наталья Д***

Все добре

• Олександра З***

Гарне добриво, користуємось, працює-живить

• Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants

Чудове добриво, але раніше була сильніша концентрація, на довше хватало, зараз можна і не розводити водою

• Продавец  Exotic Plants

Вітаю. Концентрація не зменшилася, проте ми почали використовувати додаткові фільтри при виготовленні, щоб добриво не так обтяжувало землю органічними частинками. Все ж таки рекомендуємо розводити добриво з водою 1:5

• Василь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants

Через 3 тижні після пересадки та підживлення цим добривом (розводив згідно з інструкцією на пляшці) 3-х заміокулькасів у всіх трьох горщиках з'явилися нові пагони. А молоді пагони, що були на час пересадки, вдвічі збільшилися. Використовував для пересадки грунт "Заміокулькас" з цього ж магазину Exotic Plants.
    Пересаджував рослини вперше у житті.)

Достоинства:
    Швидка доставка і ефективний результат.
  • Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants

Эффективное удобрение. Уже после ПЕРВОГО полива растение выпустило несколько НОВЫХ веток. СПАСИБО!

Достоинства:
    Результат ОЧЕВИДЕН уже после Первого полива.
    Недостатки:
    НЕТУ
  • Юлія

Все чудово

• Продавец  Exotic Plants

Дякуємо за приємний відгук!

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants

Я не знаю ,це збіг обставин чи ні, але в квітні замовила це добриво,полила свій заміокулькас рази 4, розводила 1:5 по інструкціі. В липні мій заміокулькас розцвів)))

Достоинства:
    Все влаштовує
  • Дарья К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants

Замовляла добриво для декількох різних домашніх рослин. Але зрозуміла, що це одне й те ж саме, але під різними наклейками)))
    Наскільки хороше добриво, ще рано казати, можливо пізніше доповню цей відгук, бо з моменту використання пройшов лише тиждень. А добриво потрібно підливати максимум 1-2 рази на місяць.
    Швидко відправили.
    Ціна -досить не дорого.
    Кількості хватить надовго.

Достоинства:
    Ціна, об'єм
    • Продавец  Exotic Plants

Добрий день! Дякуємо за відгук! Маємо надію, що Ви пізніше поділитесь результатами використання наших добрив. Добрива виготовлені з натуральних органічних компонентів і містять продукти життєдіяльності певних симбіотичних для конкретної рослини мікроорганізмів. Тому за своїм складом вони не однакові, хоча зовні схожі.

• Олеся Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants

Пляшка велика але опис й склад надруковано таким мілким шрифтом, що не відразу помітила.

Достоинства:
    Велика пляшка
    Недостатки:
    Дуже мілкий шрифт опису.