Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Газонокосилка самоходная бензиновая Husqvarna LC 151S (9704884-01)

• Ілона Ч***

Дуже задоволені газонокосаркою, гарно косе траву різної висоти, дуже швидко, малий розход бензину.

Достоинства:
    Малий розход бензину, зручна в використанні, якісна
  • Трошин Ю***

Я задоволеняй, рекомендую.

Достоинства:
    В порівнянні зі старою косаркою легко запускається, металічний корпус, боковий викид користуюсь ним коли кошу великі буряни, великий запас потужності з бурянами но коліно справляється)))
    Недостатки:
    Злітає пластикова насадка для бокового викиду коли чіпляється за щось, з дивним легким смиканням вмикається привід на колеса.
    • Трошин Ю***

Також злітає боковий кожух, але гадаю що це конструктивно задумано інакшеб вирвало кріплення. З посмикуванням привду коліс при початку руху теж трохи дратувало, але за рік користування посмикування зменшилось. В загалом дуже задоволений косаркою, заводиться завжди з першого разу, досить потужна кошу інколи траву і по коліна. Рекомендую!

Доброго дня Юрій,
      Раді, що Вам сподобалася наша газонокосарка. Дана модель одна з найкращих за співвідношенням ціни та якості.

• Валерий

Косарка супер, економна, потужна, надійна, рекомендую.

• Юлія Д***

Добрий день! Косарка чудова , але з ким я можу звʼязатися на рахунок замовлення ? 24 червня мені вислали газонокосарку , вчора склала її , але немає деталі для мульчування (та , що закладається ззаду газонокосарки , а не збоку).

• Юра

ссылкаось бот

Юлія, доброго дня,
      Дякуємо за вибір Husqvarna. У більшості моделей газонокосарок набір для мульчування поставляється окремою позицією і не йде в комплекті. Для цієї моделі підходить артикул 5980180-01 BioClip комплект до LC 151S. На даний момент в Україні на складі цей набір відсутній, але якщо він необхідний для Вашої роботи, то ми можемо замовити його для Вас.

• Ваня В***
    Продавец: Rozetka

Косілкою задоволений , косить даже бурян висотою 30 см. Працював один раз недолік тільки важко іде на зад.

Достоинства:
    Потужна, самохідна.
    Недостатки:
    Немає заглушки для мульчування, важко котити на зад.